KarriärOm oss
190
MED1A00FA00F3F3476B8B5C8552B0DB576F

Mölndalsvägen 87B Almedal/Johanneberg, Göteborg

Kommande®

Almedal/Johanneberg, Göteborg

Mölndalsvägen 87BFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

VÅNING

8 (hiss finns)

MÅNADSAVGIFT

2 394 kr

BYGGÅR

2018

På våning 8 av 9 hittar vi en toppmodern lägenhet i ett mycket expansivt område. Lägenheten bjuder på öppen planlösning. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med modern känsla, smarta lösningar och balkong med sol från tidig morgon till sen kväll. Två trappor upp så når du föreningens soldränkta takterass. Du bor med fina materialval i en bostad som går i en typisk industristil. En oerhört praktisk detalj är att ditt förråd finns på samma våningsplan, perfekt för saker du vill åt oftare! I närområdet finner du två välsorterade mataffärer, motionsanläggningar och härliga grönområden. Huset omfamnar dig med en härlig hotellkänsla. Från bostaden tar du dig även enkelt ut på leden för kommunikation via E6/E20! Spårvagnshållplats precis utanför porten vilket gör att du tar dig till Göteborgs city på bara ett par minuter. Ett boende att trivas i, varmt välkommen på visning.

Tillträde flexibelt, kontakta mäklaren för en privat visning!

Bilder

MED1A00FA00F3F3476B8B5C8552B0DB576F
MED3941AA5A485B4261A2CBBC962D153DDC
MED28134BE3D2A04BC8A5E8A6142DBE58E6
MED6FCA0516380244758C68CFFC543202C0
MED51B130486DBD4987B65DA3755E9DCDB5

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

VÅNING

8 av 9, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 394 kr

BYGGÅR

2018

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Om området

I stadsdelen Krokslätt ligger gröna Almedal. Här bor du i rofylld avskildhet från innerstadens brus. Samtidigt är det bara tre minuter bort till Korsvägen och Liseberg.
I Almedal finns lummiga grönområden och en bebyggelse som till största delen är från 1940-talet. I området finns närhet till flera lunchrestauranger, mataffärer och banker. För att träna behöver du inte gå långt - Nordic Wellness har gym, personlig tränare och gruppträning och på Fitness24Seven tränar du vilken tid på dygnet du vill.
Vid Mölndalsån ligger de röda gamla tegelbyggnaderna kvar efter Lyckholms bryggerier. Idag huserar Oceanbryggeriet där med ett skummande utbud av säsongs- och specialöl. De levererar profilöl till flera restauranger i Göteborg och välkomnar besök av ölfantaster i sitt hantverksbryggeri.
Från Almedal har du nära till allt i centrala Göteborg. Korsvägen som är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken ligger på kort promenadavstånd. Här kan du även hoppa på flygbussen som på 20 minuter tar dig till Landvetter. Vid Korsvägen tar också Göteborgs stora evenemangsstråk vid med attraktioner som Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och Filmstaden Bergakungen. Där finns också, inte att förglömma Scandinavium och Ullevi som året runt bjuder på artisteri av världsklass inom både idrott och musik. Bra shopping hittar du närmast på Avenyn som också vimlar av restauranger, pubar och klubbar.
Till city går eller cyklar du lätt. Annars går spårvagn 4 och 2 med täta turer. För dig som pendlar finns tågstation på Mölndals Bro och med bil tar du dig enkelt ut till de stora lederna som E6, E20 och RV40.

Byggnad

BYGGNADSÅR

2018

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Nyx

ORGANISATIONSFORM

Bostadsförening

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

INFORMATION AVGIFT

Ingen planerad avgiftshöjning.

OM FÖRENINGEN

Nyx är en bostadsrättsförening och består av ett bostadshus i 10 våningar inklusive källare och garage. I föreningen finns 80 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt och det finns även 1 hyresrättslokal.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfnyx.se

Information som är av vikt för dig som köpare bör du kontrollera.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

TV OCH BREDBAND

Föreningen är ansluten till digital-TV. Internet och IP-telefoni tecknas via Telia Triple Play (fiber-LAN).

PARKERING

Föreningen innehar 26 garageplatser, ca 1 300 kr/månad, dessa hyrs ut till föreningens medlemmar. Finns möjlighet till parkering med laddstation för elbil. Föreningen har även 2 MC-platser, hyrs till en kostnad av ca 400 kr/månad. Föreningen har 5 cykelboxar som kostar ca 70 kr/månad.å

RENOVERINGAR

Huset är nyproducerat och därför finns inga planerade renoveringar.

ÖVRIGT

På tionde våningen kan du kunna avnjuta bästa solläge på föreningens gemensamma takterrass. Du har tillgång till en trevlig tvättlounge där du finner fyra tvättmaskiner, två torktumlare och torkskåp. Föreningen har även ett par andra gemensamma utrymmen så som cykelrum och barnvagnsrum. Grill finns på den trivsamma innergården. Besök gärna föreningens hemsida, www.brfnyx.se och ta en titt på årsredovisning för information som är av vikt för dig som köpare.

Till varje lägenhet hör ett förråd på samma våningsplan.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2020
Kommande

Karta

Göteborg Almedal/Johanneberg

Mölndalsvägen 87B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg