190
MED674A8987185E487D8B6D9E39F85190FE

Charmig villa med 4 rum och stor tomt till salu!

Kommande®

Mölnbo, Mölnbo

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea84 kvm
Tomtarea2,115 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till Edesta 12, en charmig villa med ett högt och ostört läge. Tomten på drygt 2000 kvadrat består av både natur- och trädgårdstomt och inrymmer flera möjliga uteplatser, flera rabatter samt en grillplats. Via verandan välkomnas ni in i en hall med plats för avhängning. Härifrån nås ett av sovrummen, köket med gjutjärnsspis, vardagsrummet med öppen spis, wc samt nergång till källarplan. Mellan kök och vardagsrum återfinns ännu ett sovrum. I sutterängkällaren finns ett stort allrum med egen ingång, badrummet, en matkällare samt pannrum och förvaringsrum. De flesta rum har fönster i två väderstreck så bostaden upplevs ljus och hemtrevlig. Ytskikten är genomgående av äldre standard och i behov av uppfräschning. Flera av de gamla fina trägolven är framtagna och det göms ytterligare trägolv under linoleummattor i flera rum.
Här bor du med lantligt läge, utanför detaljplanerat område, mellan Mölnbo (7 km), Gnesta (9 km) och Vagnhärad (9 km). Buss 551 trafikerar landsvägen en bit från bostaden.

Vänligen respektera säljarens önskemål om de utannonserade tiderna för visning.

Om området

Mölnbo är ett litet samhälle präglat av ett aktivt föreningsliv, kreativitet och ett välkomnande bemötande. Mölnbos främsta fördelar är lugnet och naturen. Promenera runt Lillsjön, orientera i mixad terräng, besök svamptät skog, bada och sola vid Bergasjön, där Sörmlandsleden passerar.

Kommunikation

Edesta ligger ca 9 km från Gnesta och Vagnhärad och ca 7 km från Mölnbo. Buss 551 trafikerar landsvägen en bit från bostaden.
Mölnbo har goda kommunikationer mot Södertälje/Stockholm. I Mölnbo finns en pendeltågsstation som gör att du kan ta dig till Södertälje på ca 15 min. Busslinje 786 trafikerar sträckan Gnesta-Mölnbo-Järna.

Närservice

I Mölnbo finns en livsmedelsaffär och en pizzeria. För större serviceutbud får man vända sig till Gnesta, Järna eller Södertälje.
I Mölnbo finns förskola och Mölnboskolan (F-6). Högstadium finns i Järna.

Parkering

Plats att parkera flera bilar på egen uppfart.

Övrigt

För den som gillar att idrotta så finns Mölnbo IP med fotbollsanläggning och anslutande elljusspår.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Vardagsrum

Fasad

Vardagsrum med öppen spis

Sovrum entréplan

Bad/ tvätt/ wc källarplan

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg