MEDD1A4F96905A04D8BA6D484F15042A0A5

2:A MED UNDERBAR PLANLÖSNING FÖR DET SOCIALA PARET!

Rissne, SUNDBYBERG

Mjölnerbacken 66

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,001 Ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud från Comhem), Bredband källarförråd samt bostadsrättstillägg.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea63 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer4-302
Byggår1986

- Genomgående gott ytskikt
- Inglasad balkong i västerläge
- Låg avgift med bredband inkluderat (1000/1000 Mbit)
- Riktigt bra planlösning
- Stabil ekonomisk förening
- Flerval av kommunikationer
- Närhet till natur
- Tvärbanan ansluts 2022

Ta ett kliv in i denna bostad och titta på en underbart väldisponerad 2:a. Bostaden präglas av sin härliga rymd och goda ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Balkong i perfekt läge för den som önskar kvälls och eftermiddags solen. Med ljusinsläppet och de goda sociala ytorna i vardagsrummet mot köket får man en känsla av rymd. Det stora sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng med annat möblemang. Full funktionellt kök med goda arbetsytor och gott om plats för matbord.

Mjölnerbacken tillsammans med Rissne har vuxit fram till ett alltmer populärt område för familjer och den typiska pendlaren. Promenad på cirka 5 min (cirka 450m) från bostaden hittar ni Rissne torg med T-banan som tar en in till Sundbybergs C på 2 min och in till city på ca 12 min.
Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer. Ännu bättre blir det när tvärbanan är planerad att stå klar år 2022 med linjer mellan Bromma Blocks - Kista - Helenelund.


Välkommen hem!!

Om området

Rissne präglas för sitt utmärkta läge, med sina goda anslutningar till natur och friluftsliv samt allt inom dagligvaruhandel. Vid Rissne IP finns en aktivitetspark för parkour intressenten, utegym och studsmattor samt flertalet fotbolls- och basketplaner. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden såsom Rissne ängar, Lötsjön och med bara 10 minuters promenad kan man ta sig Ursviks motions & friluftsområde

Kommunikation

Med en promenad ifrån bostaden hittar ni Rissne torg som erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter. T-banan som tar en in till Sundbybergs C på 2 min och in till city på ca 12 min. Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer.
2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Närservice

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.

Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från kommersiella fastigheter till bostäder.

2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Övrigt

Rissne ligger i anslutning till naturområden. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden så som Rissne ängar, Lötsjön och motionsspåren i Ursvik

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
63 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,001 Ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud från Comhem), Bredband källarförråd samt bostadsrättstillägg.
Information avgift
Det ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud från Comhem), källarförråd samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen
0.9404 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1986
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast tilluft)
Energideklaration
Utförd
Energiklass
F
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Vikingen 6
Antal lägenheter
134
Varav hyreslägenheter
20
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Kabel-TV, basutbud från Comhem och bredband från Bahnhof med hastigheten 1000/1000 Mbit ingår i månadsavgiften.
Parkering
På föreningens gård är det parkeringsförbud, det är endast tillåtet att stå i fem (5) minuter för i- och urlastning inne på gården. Detta gäller även för moped och MC. Tänk också på att det är förbjudet att blockera vägen för sophämtning, utryckningsfordon m.m. Det är inte heller tillåtet att parkera på gräsmattorna, alla hjul måste stå på en asfalterad yta.

Parkeringshuset ”Lidret” hör till Vikingens Samfällighetsförening (SFF) och sköts av Bredablick Förvaltning. Alla frågor rörande parkering skall skickas till Vikingens Samfällighetsförening (SFF) eller Bredablick Förvaltning och hanteras ej av Brf Vikingen 6.
Renoveringar
Samtliga hissar renoverades under 2019.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Delat ägande medges förutsatt att ägarna bor i bostaden, dock kan medlemskap beviljas till föräldrar som köper tillsammans med ett barn utan att föräldrarna har krav på sig att själva bo i bostaden. Detta kan exempelvis se ut så att två föräldrar köper tillsammans med sitt barn och har en ägarfördelning på 45/45/10%.
Övrigt
Det finns en föreningslokal som medlemmar kan hyra för sammanträden, tillställningar & övernattningsrum. Priset är 200kr för ett dygn, därefter 300kr/dygn om bokningen sker i följd med max 7 dagar i följd & ej mer än 4 veckor per år.

Karta

Rissne SUNDBYBERG

Mjölnerbacken 66

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg