MED7015E725D55B432AB3124A6A95AC8F7E

Underbar utsikt och perfekta första boende!

Rissne, SUNDBYBERG

Mjölnerbacken 31, 174 48 SUNDBYBERG - RISSNE

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,683
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea52 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer121104
Byggår1985

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Väldigt få bostäder i Sundbyberg är så väl disponerade som denna med sina stora fönsterpartier till en underbara utsikt på första plan! Med sina stora fönster partier får man in härligt med ljusinsläpp som omfamnar hela bostaden och skapar en känsla av rymd. En generöst öppen planlösning med ett härligt ljust vardagsrum som erbjuder gott om plats för möblemang av större soffgrupper och ett ny renoverat kök som är utrustat med allt som behövs. Det rymliga sovrummet med sin härliga ljusgråa färg fram häver lugn och harmoni. Från första våningen har man en härlig utsikt över Rissne IP. Med gångavstånd (350 meter) hittar ni Rissne torg med butiker för daglig varuhandel och riktigt bra kommunikations val av både Bussar och T-bana (15 min till City).

- Högt läge
- Härlig utsikt
- Underbart öppen planlösning
- Balkong i härliga syd/västläge
- Nyrenoverad bostad
- Bra ekonomisk förening

Om området

Rissne präglas för sitt utmärkta läge, med sina goda anslutningar till natur och friluftsliv samt allt inom dagligvaruhandel. Vid Rissne IP finns en aktivitetspark för parkour intressenten, utegym och studsmattor samt flertalet fotbolls- och basketplaner. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden såsom Rissne ängar, Lötsjön och med bara 10 minuters promenad kan man ta sig Ursviks motions & friluftsområde

Kommunikation

Med en promenad ifrån bostaden hittar ni Rissne torg som erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter. T-banan som tar en in till Sundbybergs C på 2 min och in till city på ca 12 min. Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer.
2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Närservice

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.

Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från kommersiella fastigheter till bostäder.

2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Övrigt

Rissne ligger i anslutning till naturområden. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden så som Rissne ängar, Lötsjön och motionsspåren i Ursvik

Bilder

UTSIKT FRÅN BALKONG

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
52 kvm
Hall
I samma stund som man kliver in genom hallen finnar uppskattning för bostadens härliga färgval och ljusinsläpp. Hallen erbjuder plats för avhängning från hatthyllan till vänster. Det nya golvet är genomgående i bostaden. Härligt färgval av grå färg på väggarna.
Badrum
Ett helkalkat badrum med våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med ett badkar, WC, hand med kommod för förvaring, spegel med härlig belysning.
Kök
Genom hallen med anslutning till vardagsrummet som möts i en charm av symbios har vi det nyrenoverade köket. Har finns allt du behöver för att förbereda de där härliga fredags middagarna. Utrustat med kyl & frys, följande maskineri är integrerade som ugn, spishäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Bänkskivan är av härdat laminat i mörk färg som matchar perfekt med de vit luckorna och det vita stänk skyddet i klinkers.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats att fritt skapa sina sociala ytor. Här finns plats för större soffgrupp, tv-bänk med annat möblemang. Med sitt härliga ljusinsläpp till både vardagsrummet och köket får man en känsla av rymd i den öppna planlösningen. Ljusa målade väggar.
Sovrummet
Sovrummet är av en härlig grå kulör som förhöjer mysfaktorn i rummet. Här finns plats för en dubbelsäng med sängbord. Här finns gott om plats för byrå och garderober om man så önskar.
Balkong
Balkongen som är placerad i syd/västläge erbjuder den där härliga eftermiddag och kvällssolen. Härlig utsikt i högt läge fast den är placerad på första plan. Rymlig balkong för plats för större möblemang.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 2,683
Information avgift
I avgiften ingår värme, vatten och analogt grundutbud TV från ComHem
Andel i föreningen
1.0346 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Mjölner 3
Om föreningen
Föreningen Brf Mjölner 3 förvärvade fastigheten i november 2008 som består av totalt 82 lägenheter varav 11 är hyresrätter och utgör en stor ekonomisk tillgång för föreningen. Utöver detta finns det en lokal med förskoleverksamhet som hyrs ut. Föreningen följer underhållsplanen som ligger med i årsredovisningen.
Den aktuella försäljningen gäller en hyresrätt som föreningen upplåter och kommer därmed att stärka föreningesn ekonomi ytterligare.
Antal lägenheter
82
Varav hyreslägenheter
10
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Alla lägenheter anslutna till Sundbybergs Stadsnät och ComHem, abonnemang tecknas av boende.
Parkering
Parkeringsplatser finns både i garage och utomhus. Anmäl intresse av bil- eller MC-parkering till Bredablick på info@bblick.se eller på telefon 08-409 040 39. Se även www.lidret.se.
Renoveringar
2010: Energideklaration utfärdad. Sedan dess har föreningen bytt ventilationsaggregat och undervattencentral vilket resulterat i lägre förbrukning av energi.
2011: Nytt passersystem
2012: Del av källare på Mjölnerbacken 31-32 renoveras
2013: Ny ventilationsanläggning
Ny fjärrvärmecentral
Stamspolning
Ventilationskanalrensning
2014: Ombyggnation av 250m² stor lokal till tre lägenheter
Uppfräschning av tvättstuga
Förskolan Mimers lekplats rustas upp
Vitvaror i 7 av 12 hyresrätter byts ut
Godkänd OVK
2015: Renovering av trapphus
Installation av fastighetsboxar
Utbyte av hissar Mjölnerbacken 33 + 34
Renovering av badrum i 2 st hyresrätter
2016: Utbyte av hissar Mjölnerbacken 31+32
Renovering av badrum i 2 st hyresrätter
Renovering av hyresrätt inför försäljning
Barnvagnsförråd byggda i samtliga trapphus
Utebelysning bytt
Utemiljö uppfräschad med ny park och ny uteplats
Del av maskinpark utbytt i tvättstuga
2017: Resterande maskinpark i tvättstugan utbytt
Renovering av badrum i 2 st hyresrätter
Utökat brandsäkerhet, nödutgångsskyltar med mera
Ny stenläggning utanför entréer
Målning av entrétak
Godkänd OVK
2018: Radonmätning
Optimering av fjärrvärme
2019: Renovering av badrum i 1 st hyresrätt
Energideklaration
OVK

Planerad åtgärder 2020:
Stamspolning
Målning vindskivor och detaljer
på fasad
Renovering av badrum i 2
hyresrätter
Ekonomi
Föreningen debiterar ingen överlåtelse- eller pantsättningsavgift
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Juridisk person som förvärvat bostadsrätt till en bostadslägenhet får vägras inträde i
föreningen även om nedan angivna förutsättningar för medlemskap är uppfyllda.
Övrigt
Gemensamma utrymmen:
Boende har tillgång till tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och möjlighet att hyra en träfflokal med övernattningsmöjlighet

Radonmätning:
Utfördes enligt Strålsäkerhetsmyndighetens metodbeskrivning 2018, samtliga mätningar var under Folkhälsomyndighetens riktvärde för radon i inomhusluft (200 Bq/m³).

Karta

Rissne SUNDBYBERG

Mjölnerbacken 31, 174 48 SUNDBYBERG - RISSNE

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg