190
MED7C0F5A58E1054C9DA1116B215FC61C73

Villa på Mjölkudden!

Kommande®

Mjölkudden, Luleå

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea120 kvm
Tomtarea859 kvm

Ansvarig mäklare

Mysig villa med källare och övervåning, belägen på en återvändsgata i lugnt och familjevänligt kvarter på Mjölkudden. Villan har omsorgsfullt renoverats och underhållits genom åren och erbjuder tre sovrum och nyrenoverat kök. Vardagsrum med utgång till baksida med altan, där trädgårdstomten angränsar till allmänning. Nytt badrum med kakel och klinker, treglasfönster, bytt tak, dränerad källare och fiber finns indraget. Fjärrvärme och garage. Anmäl ditt intresse redan nu!

Om området

En av Luleås större bostadsområden är Mjölkudden som är en trivsam stadsdel på gång- och cykelavstånd från centrala Luleå. Här finns flera lägenheter och villor.

Kommunikation

Området trafikeras av busslinjerna 6 och 9 som fortsätter mot Karlsvik respektive Kyrkbyn via Tuna, Notviken och Storheden.

Närservice

Här finns vårdcentral, apotek, kyrka, livsmedel och bensinstation. Gym, idrottsplats, sporthall, fotbollsplan, ishockey, tennis, fritidsgård, friluftsbad, småbåtshamn.

I Mjölkudden finns en L-skola (F-3), MH-skola (4-9), en förskola samt ett vård- och omsorgsboende.

Mjölkudden har livsmedelsbutik och vårdcentral.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg