KarriärOm oss
190
MEDB048EC8B5613463BA76FED35C2C5E532

Äntligen saluförs denna fantastiska trea, högst upp i huset med magnifik utsikt!Milstensvägen 21 Ursvik, Sundbyberg

Kommande®

Ursvik, Sundbyberg

Milstensvägen 21Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

82 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1732

MÅNADSAVGIFT

4 588 kr

Äntligen saluförs denna fantastiska trea, högst upp i huset med magnifik utsikt!

Välkomna hem till denna insynsfria och välplanerade 3:a med genomgående hög standard. Högst upp i huset på Milstensvägen 21!

- PARKERINGSPLATS FÖLJER MED LÄGENHETEN!
- Högst upp i huset
- Helt insynsfri!
- Stor balkong i västerläge
- Fönster i två väderstreck
- Fantastiskt ljusinsläpp i stora rum
- Magiskt kök med full maskinpark
- Två rymliga sovrum
- Stort helkaklat badrum
- Vindsförråd om hela 15 kvm
- Igelbäcksparken ett stenkast bort
- Närhet till promenadstråk och grönområden
- Kommunikationer utanför porten
- Tvärbanan planerad för trafik till 2023

Här får du en modern lägenhet med hög standard, en stor balkong i västerläge, egen parkeringsplats och fönster i två väderstreck. Placerad i ett ljust och insynsskyddat läge med ett generöst vardagsrum där utgång till balkong finns, två väl tilltagna sovrum, fullt utrustat kök samt stort badrum med tvättmaskin, torktumlare, badkar och golvvärme. Egen parkeringsplats medföljer lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter
via flera garderober samt ett stort tillhörande vindsförråd om ca 15 kvm.

Bostaden ligger i ett lugnt och trivsamt läge med närhet till allt ifrån fina naturområden med trevliga promenadstråk till kommunikationer. Ursvik har med sin utveckling blivit ett mycket eftertraktat område på kort tid. Den trygga småstadsmiljön som erbjuder närhet till sjöar och grönområden med mysiga promenadvägar i kombination med ett smidigt pendelavstånd till innerstan gör Ursvik till en plats som passar för alla. I området finns närbutik, gym, restauranger, skolor och förskolor. Tar du dig till andra sidan Enköpingsvägen hittar du även Willys, Coop och Hornbach. Ursvik är i en spännande expanderande fas där det exempelvis är planerat att tvärbanan ska komma till 2023 och ett torg med caféer och restauranger. Varav båda kommer att ligga en kort promenad bort.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

MEDB048EC8B5613463BA76FED35C2C5E532
MEDC730CA96F8A148149B98338F4CB79CB6
MED67DEE69EF89D4A0AA7492F61CD8043A5
MED11362F5085724E299D6ACFDE75EB1DE3
MED575ECA543C794B028AE58176DAB520C9

Planritningar

Planritning 1

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

82 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1732

VÅNING

3 av 3, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 588 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Välkomna in i en välplanerad lägenhet där du direkt möts av en stor hall med gott om förvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en genomgående ekparkett.

VARDAGSRUM

Väl inne i lägenheten möts du av en fantastiskt rymd i ett ljust vardagsrum. Här finns det naturliga platser för större soffgrupp, tv, soffbord etc.

KÖK

I en halvöppen planlösning mot vardagsrummet finner du det magiska köket som inte bara rymmer otroligt mycket förvaring bakom sina vita skåpsluckor utan även

SOVRUM 1

Stort sovrum med platsbyggda garderober och stora fönsterpartier. Här finns det plats för större säng, sängbord och annan möblering efter önskemål-

SOVRUM 2

Bostadens andra sovrum är även det väldigt rymligt med plats för möblering efter smak och tycke. Även här får du ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier.

BADRUM

Stort, helkaklat badrum som är utrustat med separat tvätt och tork med ovanliggande arbetsbänk och förvaringsskåp. Du finner även en stor spegelvägg, badkar, handdukstork, handfat och wc.

BALKONG

I anslutning till bostadens vardagsrum finner du den magiska balkongen där du kan avnjuta kvällssolen och en magisk solnedgång. Tack vare det höga läget i huset och placeringen i Ursvik får du en fri sikt helt utan insyn.

FÖRVARING

Utöver bostadens goda förvaring så följer ett stort vindsförråd om ca 15kvm med lägenheten.

Om området

Ursvik är Sundbybergs gröna hörn med Igelbäckens naturreservat och Järvafältets gröna skogar som gränsar i norr. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig!

Området är i en spännande expanderande fas och har på kort tid växt till att bli en väldigt populär stadsdel. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur i ett familjevänligt område där det idag finns flera skolor och förskolor, gym, restauranger och minilivs med mer på ingång.

KOMMUNIKATION

Från Ursvik finns det möjlighet att hoppa på buss 504 som tar dig till Rissne och Hallonbergen där det är en snabb resa med tunnelbanans blåa linje till Stockholm city. Tvärbanan som är planerad till 2022 kommer att ha två stationer i Ursvik och tar dig smidigt till ut till shoppingen i Bromma Blocks och Kista. Till år 2023 kommer den även fortsätta vidare till Helenelund där det tar ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18.

NÄRSERVICE

I närområdet finns det en minilivs, restauranger och café, frisörer, skrädderi och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, Coop och McDonalds.

PARKERING

Garage finns hos majoriteten av föreningarna i Ursvik, där gäller oftast kösystem. Sundbybergs boendeparkering finns annars i stor del av området vilket gör det enkelt för dig med bil.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,8971 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Igelbäcken

ANTAL LÄGENHETER

48

FÖRSÄKRING

Fastigheten är försäkrad till fullvärde i Nordeuropa Försäkring där också ett kollektivt bostadsrättstillägg ingår.

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av totalt fyra flerbostadshus med 48 lägenheter på adressen Milstensvägen 9-23. Inflyttning skedde etappvis under juni-nov 2007. Föreningen inkluderar 50 st p-platser dvs. en per lägenhet samt 2 st gäst/handikapplatser. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum samt sopbehållare mellan husen för hushållssopor. Grovsopor lämnas rakt över gatan.

I närområdet finns ridhus, motionsspår och Ursviks IP. Buss 504 till Hallonbergen och Sundbyberg C alldeles i närheten. Total restid med buss 504 till Hallonbergen och därefter t-bana till city är ca 30 min.

För närvarande finns inga beslut om att ändra avgifterna eller någon planerad renovering.

TV OCH BREDBAND

Föreningen är kopplade till Telia Triple Play gällande TV, bredbandstelefoni och
Bredband - kollektivt och för TV ingår Telias Lagompaket (17 kanaler)

PARKERING

P-platser 50 st, en plats/lägenhet samt två stycken gäst/handikapplatser.
P-platser vid 17-23 12 st för uthyrning till medlemmar
Laddstolpar Föreningen har i dagsläget 6 st laddstolpar för elbilar

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Årsredovisning 2020 Brf Igelbacken
Kommande

Karta

Sundbyberg Ursvik

Milstensvägen 21

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg