190
MED5C1AEDBF4D3E43549E36E936A4080B73

Unik, totalrenoverad stuga - kanske områdets finaste!

Kommande®

Säve, Säve

Melodigången 176

Fakta

TypFritidshus
Antal rum3 rok
Boarea38 kvm
Tomtarea200 kvm
Byggår1974
Driftskostnad507 kr/månad

Med både fingertoppskänsla och påkostade materialval har denna fantastiska stuga renoverats från topp till tå! Här ges sociala ytor med kök, veranda och vardagsrum i direkt anslutning samt unik lösning där man öppnat upp till nock i vardagsrummet, vilket ger fantastisk rymd och härligt ljusflöde i hela stugan. Köket är även det totalrenoverat, där man på ett smakfullt sätt installerat och anpassat ett 50-talskök i en modern tappning för att gå i harmoni med stugans höga standard. Och, på tal om standard, givetvis är här även badrummet nytt och dessutom tilläggsutrustat med en riktig dusch.

Stugan ligger nästan längst bort i pittoreska Gunnesby Koloniträdgårdars västra del och med närhet till både gemensamma lokaler och grönområden. Ta möjligheten att förvärva en riktig sommaridyll omgiven av grönska och bara en kort promenad från härligt bad! Med bil når ni stadens puls på bara 20 minuter och bussen stannar en kort promenad bort. Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

I Säve har jordbruket varit den dominerande näringen sedan urminnes tider. Många av markerna är helt oskiftade, och har brukats oavbrutet sedan järnåldern. Än idag är det en typisk jordbruksbygd, om än med vissa förortsinslag. Förutom jordbruksfastigheter finns villafastigheter. Det finns extremt många fornlämningar i Säve.

Kommunikation

Göteborgs längsta väg, Kongahällavägen och går igenom Säve. Vägen går mellan Torslanda, via Låssby och Björlanda, till Bärby Korsväg. Vid T-korsningen med Tuvevägen fortsätter den genom Säve samhälle till Gunnesby. Vägen rakt fram leder till Kornhalls färja. Buss nr 35, 36 och 37.

Närservice

Närmaste köpcentrum är Bäckebol med dess stora utbud av affärer samt Kungälv. Ett annat alterativ är Backaplan eller Amhult. Lokal kiosk finns vid Säve station.

Parkering

Fri parkering i området.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Vi tänker på dig

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Mycket välordnad koloniförening - se mer på deras informativa hemsida: http://www.gunnesbykolonin.se/

Vid köp av en kolonistuga innebär att man blir medlem i koloniföreningen - du måste bo i Göteborg eller närliggande kommun. Kolonilotten, dvs. den egna marken, skall hållas efter så att det är snyggt i hela området.

I föreningen har man sommarvatten - ett visst datum på våren, oftast i april månad, sätts vattnet på och stängs av på hösten, oftast i oktober månad. Självklart kan man vistas i sin stuga även vintertid.

En kolonistuga är inte avsedd för åretrunt-boende och man får heller inte skriva sig här.

Vid köpet av kolonistuga har köparen engångskostnader om totalt 6.525 kr. Detta inkluderar: inträdes- och medlemsavgift till Gunnesby koloniträdgård och Föreningen Göteborg Koloniträdgårdar, administrationsavgift samt medlemsavgift i Koloniträdgårdsförbundet. Gemenskapen med de andra kolonisterna får du på köpet.

Utöver årsarrendet tillkommer egen elförbrukning och försäkring.

Nu kan ni förvärva en komplett, totalrenoverad sommaridyll med bohag och trädgårdsverktyg!

Välkommen!

I Gunnesby Koloniträdgårdar, Säve, finner ni denna ljusgrå stuga i ett av Göteborgs största koloniområden. Här omges ni av vacker natur med fina promenadstigar och ridvägar och endast några minuters promenad till härligt bad. Med bil når ni stadens puls på 20 minuter.
Sugan är i toppskick och omges av en fantastiskt välskött trädgårdstomt som blomstrar med allsköns blommor och här finns även ett trädgårdsland där det odlas allt från örter till rotsaker. Missa inte att uppleva detta på plats!
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
38 kvm
Areakälla
ca yta enl. föreningen
Byggnad
Byggnadstyp
Kolonistuga
Byggnadsår
1974
Uppvärmning
Luftvärmepump kompletterat med Direkt El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Plintar
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2- och 3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Tegel
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
GUNNESBY 11:2
Övrigt
Allt säljs i befintligt skick och med viss inredning som fanns vid visning, så som: soffa, soffbord, två byråer (vardagsrumsdelen), litet bord (kök), säng, sänglampor.
Övriga byggnader
Förrådsbyggnaden är laddad med både trädgårdsverktyg och annat som ingår i köpet!
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 6,080 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,800
Försäkring
SEK 1,280
Tillkommande kostnader
Arrendeavgift
SEK 14,400 / år
Övrigt
Arrendator
Gunnesby Koliniträdgårdar
Tomt
Areal
200 kvm
Tomttyp
Anlagd trädgård
Tomtbeskrivning
Säljaren förvaltar tomtyta i direkt anslutning till kolonilotten som tillhör föreningens allmänning
Uteplats
Stenlagd uteplats i västerläge
Parkering
Anlagda parkeringsplatser runt om stugområdet
Vatten/avlopp
Sommarvatten via föreningen

Karta

Säve Säve

Melodigången 176

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg