190

Centrum, Täby

Marknadsvägen 221

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,868
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea80 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer99-2813-4-618-6
Byggår1969
Driftskostnad292 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,100,000

Välkommen till denna ombyggda trea till fyra. Ägarna lät 2017 flytta köket för att få ett sovrum till och en sep tvättstuga. Lägenheten är ljus med perfekt läge på 2 tr och balkong in mot gården i sydväst. Genomgående parkettgolv. Man kan lätt göra om lägenheten till en tvåa med uthyrningsdel. Perfekt läge med närhet till kommunikation, Täby centrum och strövområden i Stolpaskogen. I nuläget byggs föreningens alla balkongerna ut och glasas även in.

Om området

Ett område där du har allt inom några hundra meter - Täby C, bussar mot Danderyds Sjukhus, Roslagsbanan, Sportcentrum, stora grönområden och Ensta Krog friluftsgård.

Kommunikation

Kommunikationerna är ypperliga med Roslagsbanan - 2 st hållplatser Täby Centrum och Galoppfältet - som går mot Stockholm och Österåker. Vill du mot Vallentuna finns hållplatsen Tibble eller Ensta inom 500 m - 1 km. Bussar mot Danderyds Sjukhus går från Tibbleskolan vid Täby C. Vid busstorget vid Täby C stannar bl a bussar mot Näsby Park, Hägernäs. Skarpäng och Erikslund.

Närservice

Täby Centrum finns som mest några minuters gångväg från bostäderna. Det är ett av Stockholms största köpcentrum. Närmsta SKOLA är Byängsskolan, åk 0-9, i nordöstra änden av området. Det finns 3 gymnasieskolor (Tibble fristående gymnasium, Åva gymnasium och Täby Enskilda gymnasium) i närheten med ett utbud som täcker in de flesta inriktningar. Flertalet DAGHEM finns inom området. För mer information gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning 2017
Stadgar Brf Volten 2011
energideklaration marknadsvägen 187
Kommande

Bilder

Marknadsvägen

Hall och vardagsrum

Kök och vardagsrum

Kök

Badrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Parkettgolv och målade väggar.

INNERHALL
Parkettgolv, målade väggar och plats för ytterkläder.

TVÄTTSTUGA (del av gamla köket)
Parkettgolv, målade väggar tvättbänk och överskåp samt tvättmaskin.

GÄSTWC
Plastmatta och målade väggar, wc och handfat.

SOVRUM 1
Parkettgolv, målade väggar och fondvägg samt 5 fasta garderober.

SOVRUM 2
Parkettgolv, målade väggar och fondvägg samt 1 fast garderob.

BADRUM
Helkaklat med badkar, wc och handfat.

VARDAGSRUM OCH KÖK
Parkettgolv och målade väggar och utgång till balkong. Helt nytt kök med maskiner från 2017. Spis med häll, fläkt i rostfritt, diskmaskin, kyl och frys.

SOVRUM 3
Parkettgolv och målade väggar.
Antal rum
4 rum
Boarea
80 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 3,100,000
Avgift
SEK 3,868
Driftskostnad
SEK 3,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Försäkring
SEK 1,000
Andel i föreningen
0.1143 %
Andel av årsavgiften
0.1143 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus utan hiss
Byggnadsår
1969
Uppvärmning
Vattenburen
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB:s Brf Volten i Täby
Om föreningen
Brf Volten ligger på Marknadsvägen 19-297 och består av fem kringbyggda gårdar med planteringar och lekplatser på innergårdarna.
Fastigheterna byggdes 1967-1968 och har 830 lägenheter.
Föreningen är sedan den 26 maj 2009 en certifierad HSB-förening.
Varje gård har ett eget namn, Fåret, Fölet,Stoet, Tjuren och Kalven och har också en gårdsförening vardera för att öka trivseln och sammanhållningen på gården och ta tillvara gårdens intressen.
Under 2003 byttes samtliga portar och fick entrétak. Skötsel av yttermiljön sker löpande.
Hösten 2003 byggdes hela parkeringsom-rådet om. P-platserna breddades och elstolpar sattes på alla. Samtidigt byggdes 84 carportplatser och ytterligare 30 garage.
Totalt finns idag 84 carportplatser och 159 garage. På gårdarna 2, 4 och 5 finns 28 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser.
En parkeringsplats hör till varje lägenhet.
Lägenheterna har både uttag för anslutning till Bredbandsbolagets internet och IP-telefoni, som ingår i månadsavgiften, och har multimediauttag för digital kabel-TV och radio.

Gästlägenhet
Två gästlägenheter, en med ett rum och Trinett-kök och en med två rum och liten köksdel, kan hyras av Voltens medlemmar för gäster att övernatta i.

Besök gärna föreningens hemsida: www.volten.nu
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
830
Tv och bredband
Lägenheterna har både uttag för anslutning till Bredbandsbolagets internet och IP-telefoni, som ingår i månadsavgiften, och har multimediauttag för digital kabel-TV och radio.
Parkering
Totalt finns idag 84 carportplatser och 159 garage. På gårdarna 2, 4 och 5 finns 28 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser.
P-plast exkl el 100 kr med el 200 kr (detta är kostnader för extraplatser en plats tillhör lägenheten och ingår i avgiften), Car port kostar 250 kronor, Garage kostar 400 kr.
Renoveringar
Större renoveringar:
- 2014 fönsterbyte
- 2016 Stamrenovering (reelining)

Balkongprojektet kommer att starta 2020. Man startar på gård 1 (den närmast centrum). Hela bygget tar ett år och ingen boende kommer att vara utan balkong längre än 6 veckor.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Centrum Täby

Marknadsvägen 221

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg