MEDC98DF26E3C764D84A4F185BF3748577E

Härlig gaveltvåa med stor inglasad balkong

Gamlestaden, Göteborg

Måns Bryntessonsgatan 19C, ACCEPTERAT PRIS!

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,795 inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea51 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer48
Byggår1949
Driftskostnad306 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,190,000

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna charmiga gaveltvåa med fönster i tre väderstreck. Ett boende med gott om utrymmen samt en stor härlig inglasad balkong i soligt söderläge. Smart planerat kök i vinkel med god förvaring och arbetsytor och naturlig plats för matbordet. På Måns Bryntessonsgatan bor du med naturen direkt inpå knuten men ändå nära kommunikationerna som tar dig till pulsen i city på endast ca 7 minuter. Stadsnära och populära Gamlestaden med sin långa och rika historia är en stadsdel under förvandling.
Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram.
Välkommen på visning!

Om området

Stadsnära och populära Gamlestaden med sin långa och rika historia är en stadsdel under förvandling.

Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram.

Stadsbilden utmärks idag av små butiker, caféer och utsmyckade träfasader på de tidstypiska landshövdingehusen. De byggdes främst för arbetarfamiljer när textilindustrin i Gamlestadens Fabriker och SKF etablerade sig. De flesta bostadshusen i Gamlestaden är byggda mellan 1910 och 1960 enligt stadsplaneingenjör Albert Lilienbergs stadsplan. Många av de gamla trähusen räddades och restaurerades under den stora rivningsvågen under 1960- och 70-talet.

Du som bor i Gamlestaden har bekväm närhet till mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. En bit norrut längs Gamlestadsvägen hittar du en handelsplats med butiker som Willys och Överskottsbolaget, restauranger och ett bushus för barnen.

Mellan Gamlestaden och Bellevue ligger Bunkeberget med grillplatser, scen och fina lättillgängliga utsiktsplatser. I området finns flera träningsanläggningar. Kristinedals träningscenter har gym och simbassäng och på Alelyckans sportcenter kan du spela badminton, squash och tennis. I närliggande Kviberg utvecklas också Nordens största multisportanläggning med sju våningar där allt från längdskidåkning till handboll erbjuds.

Kommunikationerna är de bästa tänkbara och med det centrala läget tar du dig Göteborgs innerstad på några minuter. Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar området och dessutom finns en ny pendelstation, Gamlestadens station där både pendel- och regionaltågen stannar. Du som cyklar har en bra cykelväg hela vägen in till city.
I området finns flera förskolor och skolor.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
51 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande rymlig hall med gott om förvaring i form av en klädkammare och ett inbyggt städskåp. Ytskikten är ljusa och på golvet ligger en ekparkett.
Sovrum
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sovrumsmöbler. Förvaring i form av två garderober. Ljus tapet pryder väggarna och fint laminatgolv.
Vardagsrum
Härligt ljust vardagsrum med gott om ljusinsläpp. Härifrån nås den stora inglasade balkongen som är lättmöblerad. Fina tapeter pryder väggarna och ekparketten fortsätter från hallen.
Badrum
Fint kaklat badrum i ljust utförande. Bra ljusinsläpp från vädringsfönster. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod och duschörna med glasdörr.
Kök
Köket är rymligt och ljust med bra förvaring och arbetsytor. Ovanför bänkskåpen ligger en fin bänkskiva i ek. Den maskinella utrustningen består av inbyggd ugn, spishäll, köksfläkt och kyl/frys. Ekparketten fortsätter från hallen och i övrigt ljusa ytskikt.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 2,190,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,795 inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Driftskostnad
SEK 3,666 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,582
Försäkring
SEK 1,084
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.71585 %
Andel av årsavgiften
0.71585 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1949
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 6/21/2017
Energiklass
E
Energiprestanda
118 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör både ett vindsförråd och källarförråd.
Förening
Namn
Hsb:s Brf Lödöse i Göteborg
Om föreningen
Föreningen består av 138 lägenheter varav 126 st. 2:or och 12 st. 3:or.
Föreningen har dessutom 8 lokaler varav 6st disponeras av föreningen till fritidslokal, motionslokal, snickeriverkstad, föreningsexpedition, uthyrningsrum och fastighetsskötselverkstad. Övriga 2 lokaler hyrs ut av föreningen.

Föreningen har 54 parkeringsplatser och 12 garageplatser där det är separat kö till samtliga. Parkeringsplatserna kostar c:a 200kr/mån och garageplatserna c:a 500kr/mån. Boendeparkering för 190kr/mån genom Göteborgs stad finns även i området.

I föreningen finns en fritids- /festlokal, motionsrum, snickeriverkstad samt tvättstuga med torkrum i källaren på respektive byggnad.

Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som har upprättats tillsammans med HSB Göteborgs tekniska avdelning. Husen ROT-renoverades 1989, vilket innebar byte av el- och avloppsstammar, dränering och byggnation av balkonger.

För mer information. Se bifogar årsredovisning alternativt föreningens hemsida: https://www.hsb.se/goteborg/brf/lodose
Antal lägenheter
138
Tv och bredband
Kabel-TV och fiber via ComHem
Ekonomi
Föreningen förvaltas av HSB.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,107 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 443

Karta

Gamlestaden Göteborg

Måns Bryntessonsgatan 19C, ACCEPTERAT PRIS!

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg