230
MEDC32C04741BB54D28A330D9EA1A2FE698

Super trevligt radhus på barnvänligt område!Mamsellvägen 4 Förslöv, Förslöv

Förslöv, Förslöv

Mamsellvägen 4


PRIS2 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

137 kvm

TOMTAREA

347 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

4 514 kr/månad

PRIS

2 295 000 kr

Super trevligt radhus på barnvänligt område!

Nu kan vi äntligen presentera ett av de populära radhusen på Mamsellvägen! Trevligt radhus med trädgård och uteplats i bästa solläge. Det här är för dig som söker ett lättskött boende utan att tumma på något vad det gäller kvalite och som prioriterar livskvalite! Invändigt så erbjuder boendet kök med matplats, tvättstuga, 4 sovrum, stort vardagsrum och badrum. Grönområde och lekplats på baksidan av bostaden. Här kan både den lilla och stora familjen få plats då boendet erbjuder bra planlösning med gott om ytor! Carport och förråd.
I området har man närhet till fantastisk natur som erbjuder otroliga promenadstråk på Hallandsåsens sluttning och gångavstånd/cykelavstånd in till centrum i Förslöv. Man har dessutom närheten till Försövs omtyckta, delvis nybyggda skola (F-9) som ligger ca 500 meter bort.

Varmt välkomna att boka en visningstid som passar dig!

Bilder

MEDC32C04741BB54D28A330D9EA1A2FE698
MED5AD206371B6F40389D3DFF9F91FC47D6
MEDC5AB4E93F7CD4AD789DC3A83F005C99B
MEDC5ACD265BCF34DF08E465C447DD4615F
MED14FFBC67954B479E9BCB1EBD4C65E3F1

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

137 kvm

TOMTAREA

347 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

4 514 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Välkommen till Mamsellvägen 4! Ett bra tillfälle för dig som söker ett lättskött boende utan att tumma på något vad det gäller kvalite och som prioriterar livskvalite! Trevligt radhus med trädgård och uteplats i bästa solläge. Invändigt så erbjuder boendet kök med matplats, tvättstuga, 4 sovrum, stort vardagsrum och badrum. Grönområde och lekplats på baksidan av bostaden. Här kan både den lilla och stora familjen få plats då boendet erbjuder bra planlösning med gott om ytor!

Välkomna in!

Hall
Ett steg in i hallen och man märker med en gång av hemtrevnaden och den fina atmosfären som denna bostad ger. Precis innanför ytterdörren ligger det ett fint laminatgolv och väggarna är målade vita i kombination med en väl utvald fondvägg. Från hallen tar man sig till samtliga rum på det planet.
Till vänster i hallen kan man hänga av sig ytterkläderna.

Toalett
Rakt fram från hallen finns en toalett. Det är utrustat med Wc och tvättställ. Det ligger svart klinker på golvet och väggarna är målade vita i kombination med en fondtapet.

Kök
Rakt fram från hallen finns det ljusa köket med bra ljusinsläpp! Här finns bra med plats för matbord för ca 6 personer. Här blickar man ut mot baksidan av trädgården och gröningen. Till höger när man kommer in i köket finns kyl och frys. Till vänster i köket finns den ljusa köksinredningen som är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin. Väggarna är tapetserade och det ligger laminatgolv. Här finns även utgång till trädgården på baksidan av bostaden.

Vardagsrum
Luftigt och mysigt rum. Här finns trappan upp till övre plan. Det får plats stor soffgrupp och matsalsbord för de socialla tillfällena.. Det ligger parkett på golvet och väggarna är målade vita med en vägg som pryds av fondtapet. Fönster ut mot trädgården på baksidan.

Sovrum 1
Detta rum ligger i tillbyggnaden som byggdes -01. Härligt och stort sovrum med gott om plats till dubbelsäng och viss annan möblering. Det är parkett på golvet och väggarna är målade vita med en vägg som fondvägg. Här har man dessutom utgång till det härliga trädäcket!

Tvättstuga
Det ligger plastmatta på golvet och väggarna är målade vita samt en del kaklat kring duschen. Det finns tvättmaskin, städskåp och VVB. Här finns en utgång till den härliga uteplatsen på framsidan av bostaden. Härligt om man önskar ha ett spabad med direkt ingång till dusch.

Övre plan

Allrum
När man kommer upp för trappan finns en klädkammare till höger och vidare in i hallen finns 4 garderober. En rejäl yta som kan formas efter dina behov! Idag använder man en del till spelhörna/kontor. Det ligger laminatgolv och väggarna är målade i kombination med en fondvägg. Här finns utgången till balkongen.

Sovrum 2
Det största av de tre sovrummen på ovanplan. Vita målade väggar och fondvägg i en modern grå kulör. Fönster som vetter mot baksidan av trädgården. Golvet pryds av ett laminatgolv.

Sovrum 3
Mysigt rum med vita väggar och en grå fondvägg, fönster mot gröningen på baksidan. Laminatgolv.

Sovrum 4
Rum med plats för dubbelsäng, väggarna är vita i kombination med en fondvägg som skänker rummet värme. Även här har man fönster mot baksidan och gröningen och på golvet ligger ett laminatgolv.

Badrum
Badrum som är utrustat med våtrumsmatta och målad vit våtrumstapet. Här finns en kommod som erbjuder förvaring och i övrigt så är badrummet är utrustat med Wc, tvättställ, badkar samt vädringsfönster.

Om området

Förslöv som tidigare hette Förslövsholm, är en tätort i Båstads kommun och kyrkby i Förslövs socken i Skåne. Man har nära till flera fina stränder och det finns bra serviceutbud och skolomsorg.

KOMMUNIKATION

Förslöv ligger bra till även när det gäller pendling. Ängelholms flygplats ligger ca tio minuter bort och det är lika nära ut på E6:an. Med Pågatågstågstation med kommumikation såväl mot Båstad som söderut.

NÄRSERVICE

I Förslöv finns Förslövs kyrka, en idrottsplats och även en idrottshall där innebandy är mycket populärt. I Förslöv finns det mesta som behövs i vardagen - här finns bl a matbutik, charkuteri, restaurang/pizzeria, vårdcentral, bensinmack med bilverkstad och en handelsträdgård.

Ekonomi

EL

44 079 kr

VA

2 235 kr

RENHÅLLNING

2 903 kr

VÄG, SAMF

625 kr

FÖRSÄKRING

4 323 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

54 165 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

1975

BYGGNADSÅR KOMMENTAR

Ombyggt 2001

UPPVÄRMNING

Direkt El och luft/luftvärmepump

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2014-08-15

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

63 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

2-glas, 3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Papp

FASTIGHETSBETECKNING

Förslöv 4:116

ÖVRIGA BYGGNADER

Carport och förråd på framsidan av huset.

Man har satt in automatsäkringar och jordfelsbrytare.

ÖVRIGT

Stort härligt trädäck på framsidan av huset och trädgård med gräsmatta på baksidan.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 424 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 075 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 703 000 kr

Tomt

AREAL

347 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

PARKERING

Plats med uppställning för två bilar.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Förslöv GA:1 ändamål: Radio- TV och/eller tele, Gemensamhetsanläggning: Båstad Förslöv GA:3 ändamål: Vägar

Karta

Båstad Förslöv

Mamsellvägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg