MEDD6FA1B62F6E34D0D90B188CBDB444059

Nyproduktion

Nacka Strand, Nacka strand

Lokomobilvägen

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,227 Inkl. värme & kallvatten.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea112 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer13-1101

Fast pris: SEK 5,795,000

Ansvarig mäklare

Visningar

29
September | Tuesday
Kl 16:00 - 18:00
Vi ses i showroomet vid Nacka Strandsmässan, Automobilgatan/Augustendalstorget.

Inflytt preliminärt Q3 2022.
Läs mer om projektet på: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/
Besök gärna vårt showroom vid Nacka Strandsmässan, Automobilgatan/Augustendalstorget. Showroomet är bemannat under utannonserade visningstider.

Representativ 5:a med stora sociala ytor och hörnläge. Öppet planerad med plats för både matbord och soffgrupp. Här ryms hela familjen! Två fullstora badrum och fyra bra sovrum. Master bedroom med egen klädkammare. Rymlig balkong med sol eftermiddag/kväll!

Fina materialval såsom ekparkett, målade väggar och samtliga snickerier från Vedum. Köket är som standard inrett med bänkskiva i laminat samt väggkakel/laminat. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har som standard kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, kommod, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare. Förberett för handdukstork.

Om området

Nacka Strand är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd i Forum Nacka. I Nacka Strand finns även några butiker, konditori, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Fin promenadväg längs med Svindersviken och nära till Nyckelviken som är ett stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar, skog och sol- och badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Även SL:s pendelbåt trafikerar bryggan Nacka strand och vidare till Nybroplan. Tunnelbana planeras till Nacka och beräknas vara klar 2027. Läs gärna mer på www.nackastrand.se.

Kommunikation

Bo granne med skärgården - och stan.
Uppe på höjden i Nacka Strand planerar vi att bygga ca 200 nya bostadsrätter. Här bor du med utsikt över havet och Djurgården, 15 min från Fjäderholmarna och 3 distansminuter till Östermalm.

Närservice

Med närhet till lokala småbutiker och uteliv.
Här bor du nära det lilla torget där du hittar allt ifrån det lilla lokala bageriet till blomsteraffären, kemtvätten, frisören, banken, kiosken och gymmet. Om du någon gång skulle tröttna på att laga mat hemma, kan du ta en kortare promenad ner till någon av de lokala restaurangerna. Eller varför inte en middag ute på Fjäderholmarna? Dit kommer du med båt på bara 15 min.

Parkering

Garage

Övrigt

Projektbeskrivning
Bostadstyp - Lägenheter
Boendeform - Bostadsrätt
Bostäder - 200 om 1 - 5 rok
Arkitekt - Kjellander Sjöberg
Status - Planerat

Viktiga dokument & länkar

Bofaktablad
SL och kommande tunnelbana
Besqabs projekt Nacka Strand
Nacka Kommun

Bilder

Exempelbild 1-5 rok

Exempelbild 1-5 rok

Exempelbild 1-5 rok

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
112 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Pris
SEK 5,795,000 Fast pris
Avgift
SEK 5,227 Inkl. värme & kallvatten.
Andel i föreningen
1.7901 %
Tillträde
Preliminärt Q1 2022.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd.
Förening
Namn
Brf Verkstaden i Nacka
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Nacka Strand Nacka strand

Lokomobilvägen

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg