230
MED60360A42F6A34ED3ABE43F581408BF06

Ägarlokal på strategiskt lägeLokal 4 Värnamo, Värnamo

Nyproduktion

Värnamo, Värnamo

Lokal 4


PRIS1 475 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Ägarlägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Ägarlägenhet

BOAREA

116 kvm

PRIS

1 475 000 kr

Ägarlokal på strategiskt läge

MinaLokaler presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. På Gnejsen, Värnamo, på en av de sista lediga tomterna i området, är dessa nu under uppförande med ett mycket strategiskt läge nära centrum och med närhet till E4an. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter. Projektet är inte beroende av att få ett visst antal lokaler uppbokade innan byggstart utan byggnation är redan igång och förväntat tillträde beräknas till Q4 - 2022.

Varje fastighet är hela 116 kvm i ett plan och entresol med trappa och räcke finns som tillval. Varje enhet har en vikport om 4 x 4,5 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen. Här behöver man inte fundera på många tillval då flera av tillvalen såsom värmepump + installation, belysning 6st led 200W, 3-fas uttag samt 230-uttag och 6 kvm kabel som redan ingår i priset!

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare ombesörjs av samfälligheten. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet. Varje lokal är förberedd med uppstick för vatten och avlopp vilket möjliggör bland annat installation av t.ex. handfat, pentry, WC och dusch. El finns framdraget till varje lokal. Varje lokal har en elcentral som är uppsäkrad till 25 Ampere där varje lagfaren ägare ansvarar själv för att beställa ett säkringsabonnemang på 25 Ampere från den lokala nätägaren. Möjlighet till lägre huvudsäkring finns också för den som önskar.

Fiberanslutning är betald och anslutning finns förberedd i det gemensamma teknikrummet. Kontakta fiberleverantör för installation, tomma rör finns förberett i plattan.

I varje lokal kommer det finnas en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Om du som lokalköpare önskar köpa flera lokaler måste brandcellsgränserna hållas intakta. I det fall din verksamhet/företag är momsregistrerad kan du ha möjlighet att lyfta tillbaka moms på den del som innefattar byggnadskostnaden. Viktigt att kontrollera vad som gäller för just ditt företag/verksamhet.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

I grundutförandet är MinaLokaler's lokaler avsedda att användas som kallställda förråd och det är också vad vi ansöker om bygglov för. Vid ändrat användningsområde och ombyggnationer av den egna fastigheten kan bygganmälan och/eller bygglov komma att behöva sökas hos Värnamo kommun.

Varmt välkomna med förhandsanmälan till visning, kontakta fastighetsmäklaren för bokning alternativt välj bokningstid via fastighetsmäklarens hemsida. Visning kommer ske på plats på befintlig byggnation som är under uppförande!BYGGNADSBESKRIVNING:
Varje fastighet är ca 116 kvm (17,15x6,75m). Den generösa takhöjden på 8,8 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 19 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en vikport om 4,5 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE:
Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

SAMFÄLLIGHETSFÖRENING:
Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms

TILLVAL:
Samtliga fastigheter kommer med framdraget vatten & avlopp. Möjlighet till tillval av exempelvis WC, entrésol-plan och annan extra utrustning som din verksamhet kan kräva är alltid möjlig.

FÖR SAMFÄLLIGHETEN:
2st toaletter med dusch, och städning 1 gång / vecka,
Inhägnat område med grind samt entréskylt som visar företagen inom området.

KOSTNAD;
STANDARDLOKAL
1 475 000 kr
12 715 kr/kvm

GAVELLOKAL
1 625 000 kr
14 008 kr/kvm

ENTRÉSOL
79 000 kr (19 kvm) som tillval

Hör gärna av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Vi visar självklart pågående byggnation på plats och berättar gärna mer!

Väl mött! Hälsar, Samija Hondo och Jessica Berglund, HusmanHagberg;

Jessica Berglund jessica.berglund@husmanhagberg.se 073-322 82 03
Samija Hondo samija.hondo@husmanhagberg.se 073-322 82 08

På www.minalokaler.se hittar du ytterligare information!

Bilder

MED60360A42F6A34ED3ABE43F581408BF06
MED8812E358D2004786921A90CFEBB072A4
MED40AB7D421C87416298DBC94934B40B3F
MED67E25303B21E42A1B9DBF06015A0A75D
MED6655452A483D4D48AD64C6B1218C8DD9

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Ägarlägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Ägarlägenhet

BOAREA

116 kvm

PRIS

1 475 000 kr

Om området

I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter.

KOMMUNIKATION

Strategiskt läge nära centrum och med närhet till E4ans påfart.

ÖVRIGT

Allmänt om våra lokaler:
Huvudsäkring: 25 A men går att säkra upp till 35 A
Indragen matning: 6 mm²-kabel
Belysning: 6st led 200W med installation
Golvbrunn: Kopplad till oljeavskiljare
Värmepump med installation
Plats för skylt / logo
Entresol kan köpas som tillval

Ekonomi

INFORMATION ÅRSAVGIFT

Samfällighetsavgift

Karta

Värnamo Värnamo

Lokal 4

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg