MEDD4145B6B9BA84651BF554B4F27A8CC74

Modern 2:a, högst upp i huset med stor balkong i sydvästläge!

Tyresö Centrum, TYRESÖ

LM Ericssons väg 12, vån. 5

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,546 Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea47 kvm
Våning5 (hiss finns)
LägenhetsnummerB3 1402
Byggår2014-2015

Utgångspris: SEK 2,375,000

Modern 2:a, högst upp i huset med stor balkong i öppet sydvästläge! Modern 2:a i populära Brf Tyresö Trädgårdar, ca 12 min från Gullmarsplan, med
stor balkong och låg månadskostnad! Ny fräsch lägenhet vid Tyresö centrum, med bra kommunikationer och närhet till bl.a. matbutik, golfbana, simhall, gym och naturen.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Mycket stor balkong i sydvästläge

Utsikt från balkong mot innergård

Vackert, fullutrustat kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen att flytta in i denna moderna 2:a i, högst upp i huset, i populära Brf Tyresö Trädgårdar, 12 min från Gullmarsplan, med stor balkong och låg månadskostnad!

Ny fräsch lägenhet vid Tyresö centrum, med bra kommunikationer med bl.a. direktbuss till Gullmarsplan samt Stockholm city, samt närhet till bl.a. matbutik, golfbana, simhall, gym och naturen.

Modern nyproduktion med hög standard och balkong i sydvästläge. Genomgående av mattlackad stavparkett i vitpigmenterad ek, släta vitmålade innerdörrar och vitmålade väggar, samt helkaklat badrum. Alla fönster i lägenheten har extra låg bröstning som ger ett rikligt ljusinsläpp.

Kök från Balingslöv med gott om arbetsyta och förvaring samt öppen planlösning mot vardagsrum. Köket har vita luckor och stilrena handtag, bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor. Köket har rostfria vitvaror från Cylinda med inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd spisfläkt. Under väggskåp och hyllplan sitter infälld spotlightbelysning som tänds med strömbrytare på vägg.

Helkaklat badrum med cremefärgat klinkergolv med underliggande golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med kommod i valnöt med handfat, stor spegel med nedpendlande lampa med mässingdetaljer, duschhörna med glasvägg och toalett. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk, väggskåp och hylla i valnöt ovan.

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang, samt plats för matplats. Vardagsrummet har fina ytskikt med mattlackad stavparkett i vitpigmenterad ek och vitmålade väggar och utgång till balkong.

Mycket rymlig balkong belägen i sydvästläge, mot innergård. Här finns gott om plats för balkongmöblemang, belysning och eluttag för inkoppling av t.ex. infravärme.

Sovrum med fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Sovrummet har fina ytskikt med mattlackad stavparkett i vitpigmenterad ek och tapetserade väggar, med en fondvägg.

Hall med plats för avhängning och plats för garderober vid lägenhetens entré.

I samma port har föreningen 3 st övernattningslägenheter som de boende kan hyra (En av dessa nyttjas f.n. som styrelserum).

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd. Huset ligger fint beläget nära bl.a. Tyresö centrum, golfbana, simhall, promenadvägar ut i naturen och kommunikationer (hållplats: Masten). Det går flertalet olika busslinjer till Gullmarsplan, och dessa tar ca: 12 min. Det går även direktbussar morgon och eftermiddag till centrala Stockholm som tar ca: 20 min.
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Pris
SEK 2,375,000
Avgift
SEK 2,546 Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen
0.55249 %
Andel av årsavgiften
0.55249 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2014-2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 9/14/2018
Energiklass
C
Energiprestanda
74 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har ett tillhörande källarförråd och balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge.
Förening
Namn
Brf Tyresö Trädgårdar
Om föreningen
Brf Tyresö Trädgårdar blev inflyttningsklart under augusti 2015 och består av tre arkitektritade trähus med ljus putsfasad mot gata och elegant trädfasad mot innergård. Föreningen har totalt 114 st bostadsrättslägenheter i varierande storlekar (1-5 rok).

Föreningen har 3 st övernattningslägenheter om 2 rum och kök som de boende i föreningen kan nyttja. Övernattningslägenheterna är även utrustade med tvättmöjligheter. Kostnad f.n. 300 kr/dygn. En av övernattningslägenheterna nyttjas f.n. som en föreningslokal om 2 rum och kök utrustad med tvättmöjligheter.

Husen byggdes 2014-2015 med Oscar Properties som byggherre.

Utgångspunkten för den vackra innergården är den klassiska renässansträdgården. Här finns grillar, sandlåda och lekstuga, samt gott om plats för de boende att umgås.

I källarplan finns ett gemensamt garage med en avspolningsplats, samt en grovtvättstuga och cykelrum.

Föreningen nyttjar 90 garageplatser i varmgarage under husen. Dessa hyrs ut till medlemmarna för ca: 900 kr/mån. Information om lediga platser fås av föreningens förvaltare; ViRedo på tel. 08-55516060 eller på info@viredo.se

Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd på källarvåning. Utrymme för hushållssopor finns i anslutning till husen.

Varje hus är utrustat med hiss som går hela vägen från källare/garage till alla våningsplan.

Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme från Vattenfall. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.

I årsavgiften ingår bl.a. basutbud för fiber-tv och 1000 Mbit bredband från Ownit.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1163 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465kr)

Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60
Antal lägenheter
114
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Fiberbredband och fiber-tv
Parkering
Varmgarage
Ekonomi
Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja.

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

LM Ericssons väg 12, vån. 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg