MED88339F3695BD4778A92918B0E49DE460

Fina fjälltomter i direkt anslutning till längdspår och skoterspår

Lofsdalen, LOFSDALEN

Ljungvägen tomtområde i Lofsdalen

Fakta

TypTomt

Exklusive anslutningar: SEK 395,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ljungvägen i Lofsdalen är ett nytt tomtområde strax väster om byn som är strategiskt placerat med närhet till det mesta. Här går både längdspår och skoterspår i anslutning till området. Endast 20 minuters gångväg till bykärnan där ICA, restaurang, café, turistbyrå samt Sportbod finns. Även Lofssjön ligger nära. Byggrätten är generös med en byggnadsarea på 140 kvm samt en byggnadshöjd om 5,2 m. Utöver detta medger detaljplanen ytterligare en byggnad på max 50 kvm byggnadsarea. Läs mer om detaljerna i den bifogade plankartan som finns under viktiga dokument

Tomtpriser samt tomtstorlekar finns i dokumentet "Priser Ljungvägen Lofsdalen". Priserna är exklusive anslutningsavgifter. Tomterna är väl tilltagna och du behöver ej känna att det blir trångt mellan husen.

Varmt välkommen att kontakta Maria eller Micke på HusmanHagberg Härjedalen!

Om området

Lofsdalen är en genuin liten fjällby som har allt för fjällsemestern vilken tid på året som helst. På vintern åker du slalom i 25 skidbackar, längdskidor i 122 km preparerade längdspår, samt skoter på 150 km långa skoterleder.

På sommaren finns lättillgänglig vandring i storslagen fjällmiljö, bike park för downhillcykling, cykelleder för mountainbike samt fiske och ett rikt djurliv. Björnspaning är en annorlunda upplevelse som erbjuds.

Välkommen till Lofsdalen!Lugnt och trevligt område blandat med nybyggda och äldre hus.

Kommunikation

Flyg

Svegs flygplats 72 km
Trafikerar Arlanda.

Buss

Sök mer information på www.harjedalingen.se

Bil

Stockholm 500 km (6 tim)
Östersund 200 km (2 tim 50 min)
Göteborg 610 km (8 tim)

Närservice

ICA 1,9 km
Karins sportbod 1,9 km
Restaurang Trapper 1,9 km
Skoterhuset 2,8 km
Skidanläggningen 3,2 km

Bilder

Fakta

Allmänt om fastigheten
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp. Anslutningsavgift tillkommer

Karta

Lofsdalen LOFSDALEN

Ljungvägen tomtområde i Lofsdalen

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg