190

Linné, GÖTEBORG

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,800
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart finns möjligheten att förvärva en magisk sekelskiftestvåa på bästa adress! Slående takhöjd, otroligt ljusinsläpp, stilrent renoverad i kombination med bevarade originaldetaljer från huset begynnelse är bara några av de många attributen som beskriver denna perfekta citytvåa. Här bor du i hjärtat av Linné med dess stora restaurangutbud och samtidigt ett stenkast från natursköna Slottsskogen. Bostaden är belägen i en mycket attraktiv förening med god ekonomi. För mer information, kontakta oss!

Om området

Med ett stenkast från den restaurangtäta Linnégatan med dess uteliv finns det många ställen att välja på i restaurang och pubväg.
Även shoppingen är av hög klass. Här trängs nämligen trendiga, personliga och lite udda butiker med varandra. Utbudet är stort med bland annat design- och inredningsbutiker, klädaffärer, second hand-butiker som sträcker sig in på långgataorna.

Kommunikation

Goda kommunikationer med spårvagnar som går både i centrala delar men som även sträcker sig ut mot Långedrag och dess närhet till havet och båtar som tar dig ut till öarna

Närservice

Alldeles vid lägeneheten ligger Hemköp, men även många andra småbutiker

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg