190
MEDC800DFA43C034FA2B5B6402A0C0FCBBA

Drömmen om ett boende i ett plan!

Kommande®

Lindome, Lindome

Fakta

Boarea114 kvm
Tomtarea370 kvm

Ansvarig mäklare

Här förbereds försäljning av ett trevligt radhus i ett plan. I Valås bor ni i ett barnvänligt område med flera lekplatser och direkt närhet till den grönskande skogen. Till skolan tar man sig till fots eller med cykel. Att det inte finns några bilvägar in i bostadsområdet gör sällan någon förälder besviken när barnen skall vara ute och leka. Denna optimalt planerade bostad om 114m² erbjuder 4 sovrum, ett stort kök med matplats samt ett rymligt vardagsrum. Det stora vardagsrummet i vinkel får ett stort och naturligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som vetter mot trädgårdssidan. I den fina trädgården kan barnen leka fritt medans du avnjuter kaffet i solen på den väl tilltagna altanen eller i det inglasade uterummet. Det härliga gavelläget med den fina gräsmattan gör att villa-känslan blir total.

Vill du ha mer information eller önskar du bli kontaktad när det blir dags för försäljning och eventuella förhandsvisningar? Kontakta då ansvarig mäklare redan idag för att anmäla ert intresse!

Om området

Lindome ligger i Mölndals kommun och är beläget precis vid kommungränsen till Kungsbacka. Här bor du bara en kort bilresa från både Göteborg och Kungsbacka, samtidigt som du har närhet till sjöar och många härliga naturområden.

Här trivs barnfamiljerna! Förskolor: Skånhälla Förskola (Spårhagav), privata Naturförskolan (Spårhagav), Gastorps Förskola (Almv), Fågelstens Förskola (Flyttfågelv) och Bräcka Förskola (Fageredsv).
Skolor: Skånhällaskolan år F-9, Valåsskolan år F-3 och Almåsskolan år 4-9. Här finns även 6 stycken privata dagmammor.

Inom Lindome bor du nära naturen. I bl.a. Bunketorp som ligger i anslutning till Lindome Golfbana hittar du motionsslingor, rid- och skidspår och vacker natur. Om man känner sig vandringssugen kan man ansluta sig till den 37 mil långa Bohusleden som går från Lindome i söder till Strömstad i norr. Badar gör man gärna i Södra Barnsjön, som är en barnvänlig strand med bryggor, hopptorn och bollplan, samt i Norra Barnsjön. Här kan man även fiska. Även Lindome Centrumpark finns för vardagsrekreation där man kan fiska och grilla längs Lindomeån.

Kommunikation

Bra kommunikationer både via motorvägen E6-an, pendeltåget mellan Mölndal och Kungsbacka samt bussförbindelser.

Närservice

Lindome Centrum har allt man kan behöva i sitt närområde, med bl.a. apotek, gym, vårdcentral samt mataffär.
Närheten till Mölndals centrum, Göteborgs centrum och Kungsmässan i Kungsbacka gör Lindome som en strategisk utgångspunkt för valbar shopping.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg