KarriärOm oss
230
MED04014C28FC7D412898443F188F834BAC

Lindholmsallén 26B Eriksberg Lindholmen, GÖTEBORG

Eriksberg Lindholmen, GÖTEBORG

Lindholmsallén 26B


PRIS3 300 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

50 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

5A1101

MÅNADSAVGIFT

3 366 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

3 300 000 kr

Välkommen till våning två på Lindholmsallén 26B. Här finner ni en sällsynt välplanerad tvåa. Härligt kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, stort och rymligt sovrum, goda förvaringsmöjligheter, balkong med trevlig älvglimt, helkaklat badrum med tvättavdelning! Här bor du med ett fantastiskt läge alldeles med närhet till vatten, centrum och kommunikationer. Här bor ni med Karlastaden som närmsta granne och en kort promenad från Eriksbergskajen, trevliga Sannegårdshamnen och Eriksbergs köpcentrum på bekvämt promenadavstånd där matbutiker, apotek och service finns att tillgå. Till centrum tar du dig enklast med buss eller med älvsnabben från Lindholmen, eller varför inte med din egna båt! Välkomna att boka in dig på visning!

Bilder

MED04014C28FC7D412898443F188F834BAC
MED02344F2D3313444F891BCB90AB33BBC6
MED4107EBBA35DA4E65B451BD4439BB3A95
MEDC47B11EFAEBC485FBF1B5C6D3B2CB764
MED5F55EF0FFE134B0E9A76A0B56E154CE4

Planeringsverktyg

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

50 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5A1101

VÅNING

2 av 7, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 366 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

3 300 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Ljus och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter direkt på höger sida. Väggarna är vita och på golvet ligger en ekparkett som sträcker sig igenom hela bostaden.

BADRUM

I anslutning till hallen ligger det väl tilltagna och helkaklade badrummet. Utrustningen består av toalett, dusch med vikbara glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare från Siemens med ovanliggande arbetsbänk och överhängande förvaringsskåp, kommod med tillhörande spegelskåp och spotlights i taket. Allt stilrent och snyggt i smakfull färgskala.

KLÄDKAMMARE

Mittemot badrummet hittar du den generösa klädkammaren. Med små medel kan du enkelt göra om den till en lyxig walk-in closet om så önskas!

KÖK

Snyggt och stilrent kök i vitt fullutrustat med allt du önskar och behöver. Goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Gråmelerad laminatbänkskiva med underlimmad ho, samt stänkskydd av vitt kakel. Maskinparken kommer från Siemens och består av kombinerad kyl/frys, häll, ugn, fläkt, mikrovågsugn och en integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM

I öppen och social planlösning med köket hittar du vardagsrummet med dess härliga sällskapsytor och ljusflöde. Här ryms både soffa, tv-möbel och matbord, perfekt till höstens umgänge med familj och vänner.

BALKONG

Med utgång från vardagsrummet hittar du den härliga balkongen där du kan njuta med en kopp kaffe i morgonsolen och fram till eftermiddagen. Här finns plats för sköna loungemöbler eller ett mindre matmöblemang.

SOVRUM

Härligt sovrum med älvglimt från sängen! Här finns gott om plats för både större sängmöbel och annat möblemang, samt en hel vägg med skjutdörrsgarderober för bästa möjliga förvaring.

Om området

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget och Lindholmspiren vilket gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

NÄRSERVICE

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

PARKERING

Garage med 55st parkeringsplatser finns.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,69193 %

Ekonomi

EL

2 400 kr

VA

1 800 kr

FÖRSÄKRING

1 320 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

5 520 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är uppskattade och kan komma att variera i framtiden beroende på avtal och antal personer i hushållet.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-02-11

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

56 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Källarförråd ingår.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Lindholmsvarvet

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

129

EKONOMI

Föreningen har lån bundna till 2024 och har för tillfället inga planer på projekt som skulle tillföra större utgifter. Därav har föreningen i nuläget inga planer på att ändra avgiften.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja. Föreningen godkänner delat ägande mellan barn och föräldrar med uppdelning 10/90.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Försäkring har tecknats med Folksam vilken har förnyats och löper fram till och med 2022-08-01. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för medlemmarna.

INFORMATION AVGIFT

Den ekonomiska förvaltningen administreras av MGC förvaltning/Nabo till 2023-12-31. Årsredovisningen för 2021 beräknas vara klar i juli. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2022-06-21).

OM FÖRENINGEN

Brf Lindholmsvarvet. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 129 lägenheter.

Brf Lindholmsvarvet äger fastigheten Lindholmen 42:1 som är bebygg med tre lamellhus och ett gårdshus. Föreningens adresser är Lindholmshamnen 11-25, Lindholmsallén 26A-C och Lindholmsallén 28A-B.

Brf Lindholmsvarvet är ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. Här kommer finnas även solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen har byggts av PEAB enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen.

Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen med sina 7000 studenter samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

TV OCH BREDBAND

Avtal med Telia för TV, telefon och bredband är tecknat med föreningen och ingår i månadsavgiften. Finns även Wifi (100/100 Mbit) på innergården.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Stort gemensamt orangeri om ca 153 kvm som är den naturliga mötesplatsen för de boende i föreningen. I föreningen finns även lägenhetsförråd, barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförråd som är tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.
Trivsam gårdsmiljö med grönska och uteplatser som har utsikt ner mot Lindholmshamnen.

PARKERING

Parkering för föreningens medlemmar sker via samfällt parkeringsgarage där föreningen förfogar över 55 parkeringsplatser. Kostnad för att hyra en plats är 1 700kr/mån. I dagsläget finns det lediga platser (2022-07-01). I närområdet finns flera bilpooler.

RENOVERINGAR

Inga planer på renoveringar för tillfället.

Karta

Göteborg Eriksberg Lindholmen

Lindholmsallén 26B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg