MEDEF91EA8E351C47F7A99F1E71F39ABF62

Ladugårdsängen, Örebro

Lillbackavägen 5

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,829 Inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni (Telia triple play) samt bostadsrättstillägg. 100/100 Mbit/s samt Tv-paket Lagom är vad som ingår.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea49 kvm
Våning2 (hiss finns)
LägenhetsnummerA1103
Byggår2016/2017
Driftskostnad340 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,550,000

Välkommen till denna välplanerade och smarta tvåa i södra Ladugårdsängen med låg månadsavgift. Genomgående hög standard med fräscha ytskikt samt ett funktionellt badrum med full tvättutrustning. Helkaklat badrum och genomgående parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten samt egen balkong. Attraktivt område med närhet till både citykärnan och naturen. För studenten så ligger universitetet ca 3 km bort och nås med enkelhet på cykel. Ett stenkast från lägenheten så finner du även en stor livsmedelsbutik, träningslokal och parkeringshus. 18- håls golfbana, Gustavsviks bad & gym och backahallen var man bl.a. kan spela tennis, badminton och padel finns dessutom i närområdet.

Det mesta ingår i månadsavgiften; värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni (Telia triple play) samt bostadsrättstillägg.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jesper Ådin på 076- 239 35 05 alt. Jesper.adin@husmanhagberg.se för mer information.

Om området

Ladugårdsängen är en stadsdel i södra Örebro. Området byggdes upp på Örebros gamla flygfält vid Gustavsvik under början av 1990-talet och stod klart till bomässan i Örebro 1992. På senare tid har Ladugårdsängen byggts ut väldigt mycket med bland annat nya vägar och många nya bostäder och har på så sätt växt ihop med Sörbyängen. På Ladugårdsängen finns också en väldigt fin park, serpentinparken med tre lekparker. Här finns även Navet, en skola med årskurser 1-9 samt förskola. Jourbutik och pizzeria finns i området liksom vårdcentral. Lite längre bort finns Coop samt Friskis & Svettis. Strax bredvid bostadsområdet finns Gustavsviksbadet. Badet är en komplett anläggning för lek, träning, avkoppling och solbad. Inomhus finner du Motionsbad med en 50-metersbassäng, upplevelsebad, relaxbad och ett stort fitnesscenter. I området finns även Backahallen med tennis, badminton och padel. Precis bredvid Ladugårdsängen finns även en av Örebro City Golf & Countryclubs två 18-håls golfbanor, Gustavsviksbanan, samt fin natur. Området ligger ca 3 km från Örebro Universitet.

Kommunikation

Via stadsbussen eller de goda gång- och cykelbanorna tar ni er med lätthet till citykärna.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Entré

Välkomnande hall

Hall med plats för skrivbord

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
49 kvm
Hall
Välkomnande hall med gott om plats för att hänga av sig ytterklädsel. Klinker på golv som övergår till parkett. 3 medföljande garderober + 1 städskåp. Vitmålade väggar. Utrymme för skrivbord och stol.
Badrum
Helkaklat badrum med komfortsvärme (el). Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk i laminat. Duschkabin, WC, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp med spotlights.
Kök
Modernt och praktiskt kök med rostfri maskinell utrustning bestående av kyl, frys, spishäll, spisfläkt, ugn, microugn och diskmaskin.
Vardagsrum
Vardagsrummet smälter ihop med köket och här finns plats för både soffgrupp samt matbord och stolar. Parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till balkongen.
Parkering
Medlemmarna har möjlighet att hyra parkeringsplats i det nybyggda parkeringshuset. Parkeringshuset ägs och administreras av BJC.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 6, hiss finns
Pris
SEK 1,550,000
Avgift
SEK 2,829 Inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni (Telia triple play) samt bostadsrättstillägg. 100/100 Mbit/s samt Tv-paket Lagom är vad som ingår.
Driftskostnad
SEK 4,080 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,080
Andel i föreningen
1.0724 %
Andel av årsavgiften
1.0352 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2016/2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk med värmeåtervinningssystem
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Cykelförråd samt källsortering finns på gården. Tillhörande förråd finns precis intill bostaden om ca 5 kvm.
Förening
Namn
Brf Piloten 1
Om föreningen
Brf Piloten 1. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 60 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt.

Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

Föreningen erbjuder medlemmarna ett gemensamt soprum och barnvagnsförråd samt cykelparkering under tak utomhus.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
60
Tv och bredband
Föreningen har tecknat avtal med Telia, ett s.k Telia Triple Play abonnemang. I detta abonnemang ingår bredband/IP-telefoni och digital TV Lagom med 22 kanaler. I tjänsten ingår fast internetkoppling med 100/10 Mbit/s.
Parkering
Medlemmarna har möjlighet att hyra parkeringsplats i det nybyggda parkeringshuset. Parkeringshuset ägs och administreras av BJC.
Renoveringar
Föreningen följer i dagsläget ingen underhållsplan, en plan ska tas fram inom en snar framtid. Föreningen sätter av pengar redan nu för framtida reparationer.

Karta

Ladugårdsängen Örebro

Lillbackavägen 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg