230
MEDFDCDD70C42F544DD917640A8E5103DFB

Lilla gränd 4 Centrala Kil, KIL

Centrala Kil, KIL

Lilla gränd 4


PRIS2 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

125 kvm

BIAREA

64 kvm

TOMTAREA

992 kvm

BYGGÅR

1935

DRIFTSKOSTNAD

3 981 kr/månad

PRIS

2 195 000 kr

På Lilla Gränd 4 i Kil finns nu möjlighet att förvärva denna fina och välvårdade 1 ½-plansvilla med källare! Huset utgörs av en total yta om 189 kvadratmeter fördelat över 4 rum och kök varav tre sovrum.

På entréplan finner du de sociala ytorna med ett arbetsvänligt kök, sällskapligt vardagsrum med braskamin och matsal samt gäst-wc. Går du en våning upp ansluter de mer privata delarna av huset, här finns en möblerbar hall, bostadens tre sovrum samt wc/dusch. I källarvåningen finns tvättstuga, flera förråd samt ett äldre badrum.

I anslutning till både matsalen och vardagsrummet når du ett stort inglasat uterum med plats för gedigen möblering. Detta är en härlig samlingsplats för hela familjen året om, dessutom i bästa söderläge! Huset står beläget på en rymlig och trevlig trädgårdstomt med stora möjligheter.

På gården står ett stort dubbelgarage med två fjärrstyrda portar om hela 85 kvadratmeter. Här har man lagt in klinkergolv med vattenburen golvvärme, installerat FTX-system och satt in platsbyggd förvaring. Över delar av garaget finns ett loft med gott om förvaringsmöjligheter.

På Lilla Gränd bor du centralt med Kils breda utbud alldeles runt hörnet. Här finns alla nödvändigheter så som butiker, restauranger, skolor och förskolor, vårdcentral, apotek och nöje med gångavstånd från bostaden.

Varmt välkommen att boka för din privata visning till Ann-Chatrin på 0705-43 06 51.

Bilder

MEDFDCDD70C42F544DD917640A8E5103DFB
MEDBD08B351BA79427EBCB7CFE40CDB39A7
MED2D1C5215C0C449BF938221FFA3026AD7
MEDA7E203F7AA4746508F1B06785C22C00D
MEDC4891F7E6D3A414C9BC5A432110F4426

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

125 kvm

BIAREA

64 kvm

TOMTAREA

992 kvm

BYGGÅR

1935

DRIFTSKOSTNAD

3 981 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

ENTRÉPLAN

-------

ENTRÉHALL

Genom ytterdörren välkomnas du in i en ljus och trevlig entréhall med goda möjlighet för förvaring och avhängning. På golvet ligger ett mörkt klinkergolv och väggarna är tapetserade. Lite längre in i hallen öppnas ytorna upp till ett allrum. Här finns finns bland annat trappen som tar dig till husets övervåning.

KÖK

Rakt fram från hallen finner du köket. Rymligt och arbetsvänligt kök med gedigna ytor för både förvaring och matlagning. Köket har snickerier i vitt och mörkt kakel över ekbänken. Maskinellt i köket finns spis med häll och ugn, spisfläkt, side-by-side kyl med tillhörande fryslåda samt diskmaskin. I köket finns även plats för matgrupp. På golvet ligger en laminat i klinkerutförande och väggarna är tapetserade i en grön tapet tillsammans med en vit bröstpanel. Från köket tar du dig vidare till matsal och vardagsrum i öppen planlösning.

VARDAGSRUM OCH MATSAL

Vardagsrummet är ett ljust och luftigt rum med parkettgolv, ljusa väggar med fondtapet och härligt ljus tack vare fönster i tre olika väderstreck. Här kan du möblera fritt i de sociala ytorna och i ett av hörnen på vardagsrummet finns även en härlig braskamin att njuta av under kyliga kvällar.

I matsalsdelen erbjuds gott om plats för stor matgrupp och här finns dessutom utgången till det inglasade uterummet som ligger i bästa söderläge.

GÄST-WC

Gäst-wc utrustad med wc, handfat med underskåp samt spegel. Ytskikt i form av plastmatta på golvet och grått tapetserade väggar med en tillhörande vägg i träpanel.

ÖVRE PLAN

-------

ALLRUM

Väl uppe på ovanvåningen finns ett allrum med förvaringsmöjligheter samt bostadens tre sovrum.

SOVRUM

Det första sovrummet är stort och ger plats för både säng och annan möblering. Här finns en hel garderobsvägg med skjutdörrar. På golvet ligger ett klickgolv i vinyl från Pergo och väggarna är vita.

WC/DUSCH

Duschrum med grå plastmatta på golvet och väggar som delvis är klädda i plastmatta och delvis i vit träpanel. Utrustningsmässigt finns wc, handfat med underskåp och tillhörande spegelskåp med belysning samt dusch med glasdörrar.

SOVRUM 2 & 3

Bostadens andra och tredje sovrum är liknande i storlek och utformning. Här har man valt att ned väggen till kattvinden för att öppna upp och skapa större ytor, detta gör att du får plats med både säng och annan förvaring- eller kontorsmöbel. Ytskikt i form av laminatgolv och vita väggar med en mörk fondvägg.

Om området

Välkommen till Centrala Kil! Här bor du i en mycket familjevänlig kommun nära lugn och grönskande natur i de omkringliggande områdena. Kil är en fantastisk idyll med vacker landsbygd och sitt läge vid Fryken.

I tätorten Kil finns tre grundskolor: Vikstaskolan, Dallidenskolan och Sannerudsskolan. Sannerudsskolan har elever F-6, 7-9. Övriga skolor har elever F-6. Kil har ett rikt föreningsliv och här finns bl.a. en toppenfin 18-håls golfbana, slalombacke, flera gym, padelbanor och andra idrottsanläggningar.

KOMMUNIKATION

Kil erbjuder goda förbindelser via buss eller tåg. Med bilen tar du dig till Karlstad på cirka 15 minuter, via väg 61.

NÄRSERVICE

Kil är en ort med allt du behöver för ett bekvämt boende. Längs Storgatan finns ett brett utbud av butiker och serviceinrättningar.

Ekonomi

EL

30 126 kr

VA

10 000 kr

RENHÅLLNING

2 648 kr

FÖRSÄKRING

5 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

47 774 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Driftkostnader är individuella och varierar beroende på användning och familjekonstellation.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1935

UPPVÄRMNING

Luft-vattenvärmepump (-18) & braskamin

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-03-09

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

118 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

19 200 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källargrund (omdränerat m. platonmatta)

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

SANNERUD 1:565

ÖVRIGA BYGGNADER

Toppenfint garage om ca 85 kvm. Här finns klinkers på golvet med vattenburen golvvärme. Här finns även ett ventilationsaggregat med till- och frånluft med värmeåtervinning (s.k. FTX) installerat. Platsbyggd förvaring med både över- och underskåp samt tvättho. Över delar av garaget finns ett loft med gott om förvaringsmöjligheter.

Cykelförråd med fjärrstyrd port.

Vedförråd/redskapsförråd.

Lekstuga.

ÖVRIGT

Solpaneler om 3,2 kW.
Fiber finns indraget.
Nya fönster -07.
Fasaden är tilläggisolerad.
Badrum renoverat -18/-19.
Kök renoverat ca -12.
Inglasad altan med intilliggande soldäck samt spa-bad.

Tomt

AREAL

992 kvm

TOMTTYP

Friköpt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument & länkar

Karta

Kil Centrala Kil

Lilla gränd 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg