MED3370F91BAAF74A95918827C8F8158B2B

Hässelby - Lövsta allé, HÄSSELBY

Liljeörnsgränd 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,871 inkl. värme, VA,
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea61 kvm
Våning2 (hiss finns)
Byggår2008
Driftskostnad420 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,995,000

Välkomna till denna rymliga 2:a om 61 kvm med utmärkt läge nära kommunikationer och närservice. Med modern öppen planlösning och balkong i soligt sydvästläge. Mycket gott skick med modernt kök och badrum. Nyproducerat 2008. Bra förening med stabil ekonomi!

- Stor klädkammare som kan användas som sovrum/kontor/hobbyrum
- Inglasad balkong
- Stabil förening som sänkte avgiften med 10 % från 2020-01-01

Om området

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas av säljaren att undersöka bostaden ordentligt.

Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
Rymlig och inbjudande entré och hall. I hallen är golvet av plastmatta och väggarna är klädda i ljusa tapeter. Från hallen tar du dig till lägenhetens stora klädkammare, badrummet och till sällskapsytorna i vardagsrum och kök.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med klinker. I badrummet finns förvaring för dina hygienartiklar i spegelskåp. Här finns också WC, handfat, handdukstork, glasdusch och tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med 3-stavs ekparkett och ljusa tapeter. Från vardagsrummet tar du dig ut på lägenhetens stora balkong belägen i soligt sydvästläge.

KÖK
I öppen planlösning från vardagsrummet finner du köket. Väggarna är ljust tapetserade vid matplatsen och golvet är av samma 3-stavs ekparkett som i vardagsrum. Köket är smakfullt och har träfärgade luckor med handtag i stål. Stänkskyddet är i svart mosaik och arbetsbänken är av en mörk laminatbänkskiva. Alla vitvaror är i rostfritt och är från Electrolux samt består av en integrerad köksfläkt, spishäll, inbyggd ugn, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Även här stort fönsterparti som ger bra ljusinsläpp och fina vyer från matplatsen.

SOVRUM
Generöst sovrum med golv i 3-stav ekparkett och tapetserade väggar. Stort fönsterparti som erbjuder behagligt ljusinsläpp.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare. Kan även nyttjas som ett extra sovrum (som på bild) för den som är i behov av det alternativt tas bort helt för att skapa andra möjligheter med planlösningen. Golvet är i 3-stavs ekparkett och väggarna är målade.

BALKONG
Inglasad balkong i soligt sydvästläge med gott om plats för utemöbler. Här njuter man av dagens soltimmar, under alla årstider.
Antal rum
2 rum
Boarea
61 kvm
Uteplats
Inglasad balkong
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,995,000
Avgift
SEK 3,871 inkl. värme, VA,
Driftskostnad
SEK 5,044 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,844
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.80549 %
Andel av årsavgiften
0.80549 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2008
Energideklaration
Utförd 7/5/2018
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett vindsförråd.
Förening
Namn
Brf Salongen
Om föreningen
Brf Salongen består av 4 flerbostadshus med totalt 105 lägenheter på gatorna Astrakangatan, Liljeörnsgränd och Liljeörnsgatan. Tillhörande finns ett garage där föreningen disponerar 46 platser ( 600 kr/mån) och det fins även 25 p-platser ute (ca 350 kr/mån). Kontakta styrelsen för mer information. Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga på innergården.

Föreningen sänkte avgiften med 10 % från 2020-01-01
Kabel-TV genom Com Hem och Bredband genom Bravo eller Com Hem. Fiberanslutning finns med bredbandshastighet upp till 100/100mb.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften på 448 kr och betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brf-salongen.se.

Karta

Hässelby - Lövsta allé HÄSSELBY

Liljeörnsgränd 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg