MED635656714BC54ED881F607747CA0177D

Generös bostad högst upp i huset! UTHYRNINGSDEL!

Rissne, SUNDBYBERG

Lavettvägen 33, 174 59 SUNDBYBERG - RISSNE

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,529
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea101 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer73-62-1-402
Byggår1983

Utgångspris: SEK 2,800,000

Med sin uthyrningsdel, sitt genomgående fina ytskikt och en riktigt tänkbart bra planlösning är detta den perfekta komfortabla bostaden.
Med bostadens uthyrnings del som har egen ingång där kan man välja fritt att disponera den som en 4:a eller som en 3:a med uthyrningsdel. Bostaden erbjuder gott om utrymmen för att fritt skapa sina egna sociala ytor i vardagsrummet. 2 rymligt stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng med annat möblemang, Mellan sovrummen finns en klädkammare som erbjuder gott om förvarings och går att omvanlda till en walk-in closet. Stort och snyggt uppfräschat kök som ansluts genom vardagsrummet och hallen med skjutdörrsgarderob. Här bor man i en riktigt bra förening med god ekonomi. Med spjutkast ifrån bostaden (400 meter) hittar ni Rissne torg för dagligvaruhandel och sina goda kommunikationer i både val av bussar och T-bana (15 min till City)

- UTHYRNINGSDEL MED EGEN INGÅNG
- HÖGST UPP I HUSET
- INGLASAD BALKONG
- RYMLIG PLANLÖSNING
- RIKTIGT BRA FÖRENING

Om området

Närservice

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.

Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från kommersiella fastigheter till bostäder.

2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Övrigt

Rissne ligger i anslutning till naturområden. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden så som Rissne ängar, Lötsjön och motionsspåren i Ursvik

Bilder

GABRIEL MIRZA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
101 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Här får man en känsla av gott om utrymme för socialytor när man kliver in i bostaden. Avhängning direkt till höger med extra förvaring i de tillbyggda garderoberna med skjutdörrar. Genomgående parkettgolv i hela bostaden och ljusa väggar.
Vardagsrum
Vardagsrum i generös planlösning som erbjuder fritt att kunna skapa sina sociala ytor med anslutning till kök, balkong och stora sovrummet. Vardagsrummet får badas av naturligt ljus med sin anslutning från balkongens stora fönsterpartier och från köket Här får ni enkelt plats för en rejäl soffgrupp med tillhörande möblemang och avskilt från vardagsrummet får man även plats med matbord för upp till 10 personer där du gladeligen bjuder över nära och kära för den obligatoriska tacofredagen
Kök
Köket ger dig allt du behöver. Med sina moderna touch av skandinavisk design får man ett stilrent kök med luckor och skåp i vitfärg. Plats för ett matbord för 4 -6 personer. Utrustat med separat kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsmikro, ugn och fläkt. Vita skåpluckor som slukar gott om förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar.
Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen, sängbord och annat möblemang som skrivbord ifall det önskas. Fint ljusinsläpp från fönster. Parkettgolv och lätt ljust tapetserade väggar.
Sovrum 2
Andra sovrummet har gott om utrymme för plats av en dubbelsäng med sängbord med annat möblemang. Parkettgolv och väggar tapetserade i ljus ton.
klädkammare
Båda sovrummen är anslutna till klädkammaren som har gott om plats för förvaring och avhängning. Klädkammaren går att skapa till en walk-in closet.
Badrum
Uppfräschat badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat med kommod och spegelskåp. Helkaklade väggar i vitt och mörkt klinkergolv i blå färg.
Inglasad balkong
Från vardagsrummet når du ut till den inglasade balkongen högst upp i huset. Med sitt höga läge i västerläge får man avnjuta eftermiddags och kvällsol. Med sitt höga läge, inglasning och i västerläge kan du avnjuta ditt kvälls te till solnedgången.
Uthyrningsdel
Uthyrningsdelen har sin egna igång och är utrustat med eget badrum och kokvrå. Detta är ett komplement för att förstärka boende ekonomin.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,800,000
Avgift
SEK 5,529
Andel i föreningen
0.939857 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1983
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Lavetten Örnen
Om föreningen
Föreningen ligger längst bort på Lavettvägen, bara fem minuters promenad från Rissne centrum. Blandad bebyggelse av radhus, hyreslägenheter och bostadsrätter samt fina gator, miljö och belysning, gör denna del av Rissne till ett mycket trevligt boende. Närheten till Ursvik och dess grönområden, samt till flera stora köpcentra och Bromma flygplats, ger området tillgänglighet till allt man kan tänka sig ha behov av. Vill man in till centrala Stockholm tar man tunnelbanan från Rissne centrum – vilket tar drygt 15 minuter.
Tv och bredband
Alla lägenheter är anslutna till Comhems kabelnät och Sundbybergs Stadsnäts fiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang för Internetanslutning, IP-telefoni, TV hos respektive leverantör.
Parkering
Föreningen har ett parkeringshus på Ryttmästarvägen (Google Maps) samt 16 parkeringsplatser utomhus (Google Maps). Priserna varierar beroende på om parkeringsplatsen är belägen utomhus eller i bur i kallgarage. Kontakta Fastum för att ställa dig i kö.
Priset för garageplats är 550kr/mån.
En trådlös garageöppnare kostar 300:- till Ryttmästarvägen och 500kr till Grönkulla 2 (endast en öppnare per garageplats).
Det finns även möjlighet att skaffa boendeparkering via Sundbybergs kommun för parkering längs gatan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Rissne SUNDBYBERG

Lavettvägen 33, 174 59 SUNDBYBERG - RISSNE

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg