KarriärOm oss
230
MEDF1289D5209C2418D853BB62DF8C0BE59

Stilren etta med uteplats i sydvästläge i populära Kolla Parkstad!Lavavägen 3 Kungsbacka - Kolla Parkstad, Kungsbacka

Kungsbacka - Kolla Parkstad, Kungsbacka

Lavavägen 3


PRIS1 925 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

31 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

3-1003

MÅNADSAVGIFT

2 690 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

1 925 000 kr

Stilren etta med uteplats i sydvästläge i populära Kolla Parkstad!


Nu har vi äran att kunna presentera en enrumslägenhet för finsmakaren i populära Kolla Parkstad!
Denna lägenhet som stod klar för inflytt 2019 är genomgående stilren och kvadratsmart. I detta hem varvas smakfulla val med ett rikligt ljusinsläpp från fönsterpartiet samt i övrigt ljusa ytskikt. Sammantaget skapar detta en lika exklusiv som modern touch till denna kvadratsmarta lägenhet. Som pricken över i:et har ni en soldränkt uteplats i västerläge där både kvällskaffet eller drinken kan förtäras tillsammans med familj och vänner.
Dessutom är bostaden belägen i en välskött förening med god ekonomi och en härlig inramning på innergården.

I området Kolla Parkstad har ni närhet till både natur och Kungsbacka innerstad. Denna lägenhet ligger på promenadavstånd till det mesta som Kungsbacka har att erbjuda. För de regnigare dagarna har ni endast någon minut till busshållplatsen som tar er in till innerstaden eller in till Kungsbacka station för vidare transport i kommunen, upp mot Göteborg eller ner längs med Hallandskusten. I övrigt finner ni här skolor för barn i alla åldrar, matbutik, vårdcentral, pizzeria, kiosk och mycket mer!

Här finner du kort och gott ett modernt hem som ger dig flertalet bekvämligheter som andra lägenheter saknar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

Bilder

MEDF1289D5209C2418D853BB62DF8C0BE59
MED7977F5BD089B49EF9B46FB6BD352C84E
MED068ACCE42C314329A846320AF5602FF5
MED7B852B03CEA546A5B99582788F1E5131
MEDE3ED151E701A48E2807488498993ABE1

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

31 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3-1003

VÅNING

1 av 2

MÅNADSAVGIFT

2 690 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

1 925 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Väl tilltagen altan i sydvästligt läge med sol under sommarhalvåret från ca 13:00-22:00.

PARKERING

Parkeringsplats finns i föreningens regi. Hit är det separat kö. Kostnaden för föreningens parkering är 500kr/mån.
I Kolla Parkstad är finns det också boendeparkering. Kostnaden för detta är 200kr/mån. Mer information om hur du registrerar din bil finns på Kungsbacka kommuns hemsida.

Välkommen till denna smakfulla och moderna lägenhet på Lavavägen 3!

Hall
Väl i entrén möts ni av en ljus hall med stilfullt parkettgolv. En given plats för ytterkläder och skor finner ni till vänster i form av garderober, som inte bara sväljer det mesta i klädväg utan även säsongsprydnader eller annan sakförvaring.

Badrum/tvättutrymme
Till höger i hallen har ni badrummet där stilfullt kakel matchas med mörkare klinkergolv. Här har ni ett komplett badrum kombinerat med tvättutrymme där kombimaskinen varvas med wc, kommod, badrumsskåp med spegel, handdukstork samt med dusch med infällbara duschdörrar, vilket i sin tur är tillval till denna lägenhet. Perfekt för att ge rummet en ytterligare rymd.

Kök/vardagsrum/sovalkov
Genom hallen leds ni in i denna lägenhets sällskapsyta. Här har ni ett stilfullt kök från Marbodal till vänster och vardagsrumsdelen till höger. Köksdelen ger er god skåpsförvaring och lika goda bänkytor, vilket gör att så väl frukost som fredagstacosen kan förberedas till perfektion. Den maskinella utrustningen består av köksfläkt, induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn samt kyl och frys från Siemens. Bredvid köket har ni plats för matbord med tillhörande stolar. Vardagsrumsdelen finner ni i anslutning till köksdelen, och även här har ni ljusa toner och det genomgående stilfulla parkettgolvet. Ytan ger er plats åt soffa, soffbord och mediavägg. Fönsterpartiet som löper längs med ena kortsidan ger er både ett behagligt och naturligt ljus.

Sovalkov
Intill vardagsrumsdelen finner ni sovalkoven, där en dubbelsäng utan problem kan få plats. Här har ni en lika praktisk som snygg lösning i denna kvadratsmarta lägenhet!

Uteplats
Genom fönsterdörren leds ni ut till den väl tilltagna uteplatsen i sydvästläge. Denna uteplats är lika rymlig som soldränkt, vilket möjliggör många härliga solstunder i glada vänners sällskap. Här njuter ni av solen, från ca. 13:00-22:00 sommartid, över en bit mat samtidigt som ni slipper trängas då ytan ger plats åt soffgrupp, soffbord och stolar. Från uteplatsen har ni dessutom ett förråd för extra förvaringsmöjligheter.

Om området

I den moderna och växande stadsdelen Kolla Parkstad är det lätt att trivas. Den tydliga innerstadskaraktären med blandad bebyggelse, närheten till gröna parker, skola och annan närservice gör denna stadsdel omtyckt av många. Från området cyklar du till innerstaden på bara några minuter. Det attraktiva läget är även omtyckt för den som pendlar - vare sig om du åker kommunalt eller på egen hand.

KOMMUNIKATION

I området går buss 2 som enkelt tar er till och från Kungsbacka station på 8 minuter, där både buss och tåg tar er vidare till resterande delar av kommunen, in till Göteborg eller längre ner längs med Hallandskusten. Alternativt kan ni ta buss 731 med busshållplats ca. 700m bort från bostaden.

NÄRSERVICE

Kolla Parkstad erbjuder så väl förskola som grundskola årskurs F-5. I övrigt finner ni här en vårdcentral, kiosk och pizzeria. Genom en enkel promenad, cykeltur eller bussresa når ni Kungsbacka Innerstad med dess rika utbud av butiker, restauranger och aktiviteter där köpcentret Kungsmässan sätter pricken över i:et i detta avseende.

I området finns det dessutom en nyöppnad Coop-butik samtidigt som ni erbjuds både vårdcentral, pizzeria, kiosk och mycket annat i denna attraktiva stadsdel.

PARKERING

I området finns det gott om parkeringsplatser och för området gäller även boendeparkering vilket man kan ansöka om hos kommunen.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,92349 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,92866 %

Ekonomi

EL

2 200 kr

FÖRSÄKRING

979 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 179 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

Byggnad

BYGGNADSTYP

Bostadsrättslägenhet

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-12-18

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

52 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

45 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

1 363 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Utvändigt förråd i anslutning till uteplatsen.
Cykelförråd för föreningens medlemmar.

Innergården erbjuder i sin tur en härlig inramning med bänkar och bord samt sandlåda för de små.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Gårdskvarteren

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

72

EKONOMI

Föreningen har fått A för år 2020.
Överlåtelseavgiften får uppgå till högst 2,5 % och pantsättningsavgiften till högst 1 % av gällande prisbasbelopp och betalas utav köparen. Prisbasbeloppet för år 2022 är 48 300 kronor.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

FÖRSÄKRING

Försäkrade till fullvärde i Trygg-Hansa.
Bostadsrättstillägg har tecknats för alla bostadsrättslägenheter.

INFORMATION AVGIFT

Årsavgiften avvägs så att den i förhållande till lägenhetens andelstal motsvarar vad som belöper på lägenheten av föreningens löpande in- och utbetalningar samt avsättning till fonder.
I årsavgiften ingår kostnader för värme och vatten, hushållsel, sophämtning eller konsumtionsvatten.

OM FÖRENINGEN

BRF Gårdskvarteren är en äkta bostadsrättförening med 72 lägenheter som består av två flerbostadshus med 31st lägenheter/hus samt två radhuslängor med 5 radhus i varje. Totalt i föreningen så finns där 16st 1 rok, 26st 2 rok, 16st 3 rok, 4st 4 rok, 10st 5 rok (radhus). Föreningen bildades 2017 och är belägen i södra delen av Kolla Parkstad.

TV OCH BREDBAND

Fastigheten har bredband (fiber) och digital-TV via Telia. Tv-paket lagom och bredband 100/100. Ingår i hyran.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Inom föreningen finns miljörum för matavfall, brännbart restavfall, pappersförpackningar, plastförpackningar, metall, glas och batterier. För större emballage och övrig sortering hänvisas till en av kommunens återvinningsstationer.

Radhusen har egna sopkärl för brännbart och matavfall placerade utanför respektive radhus, men abonnemangen ägs av föreningen och avgiften ingår i månadsavgiften.

PARKERING

Föreningen har totalt 28 stycken parkeringsplatser fördelat på innergårdarna till båda kvarteren. Dessa platser tillhör Brf Gårdskvarteren och administreras av den ekonomiska förvaltaren vilka även upprättar hyresavtal.
Parkeringarna hyrs ut enligt kölista till föreningens medlemmar. En parkeringsplats kostar 350kr /månad. Kostnad för parkering ingår inte i årsavgiften.
Laddstolpar planeras hösten 2022 på alla p-platser.

Det går även att köpa boendekort hos kommunen för 200 kr/mån.

RENOVERINGAR

Byggnationen av föreningens hus färdigställdes helt under mars/april 2020.
En driftavräkning gjordes under 2020-06-30.

ÖVRIGT

Ett cykelförråd per innergård.

Karta

Kungsbacka Kungsbacka - Kolla Parkstad

Lavavägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg