230
MED3F50448BC53246B8BB1F1182AE4FF634
Boka visning

Stor villa omgiven av naturskön skog med närhet till havet!Långholmsvägen 1 Lanesund, Uddevalla

Lanesund, Uddevalla

Långholmsvägen 1


PRIS9 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

192 kvm

TOMTAREA

1 516 kvm

BYGGÅR

2023

DRIFTSKOSTNAD

2 854 kr/månad

PRIS

9 495 000 kr

Stor villa omgiven av naturskön skog med närhet till havet!

Denna enplansvilla om 192 kvm i natursköna Lanesund disponerar fyra sovrum, ett spatiöst kök med vardagsrum och matplats i öppen planlösning, två badrum och ett allrum. Bostaden är ett modernt smart hem med Siemens Home Connect (all belysning i hemmet kan automatiseras med Plejd). Trädgården rymmer en altan och en stenlagd uteplats samt ett rymligt garage. I Lanesund bor du omgiven av härlig skog med närhet till havet.

Den välkomnande hallen har stora platsbyggda garderober med spegeldörrar, ljusa ytskikt och klinkergolv. Vidare har villan genomgående parkettgolv och fint ljusinsläpp från fönster med nischer. Det stora köket med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats ger en fantastisk känsla av rymd och har ett charmigt ryggåstak med infällda spotlights. Här finns gott om plats för både en mysig soffgrupp och en rejäl matgrupp. Köket är fullt maskinellt utrustat, stilrent och välplanerat med riktigt bra förvaringsplats och arbetsyta. Allrummet erbjuder plats att inreda som ytterligare ett vardagsrum eller ett hobbyrum. Vidare finns fyra sovrum varav ett master bedroom med en walk-in closet i halvöppen planlösning, ett eget badrum och egen utgång till altanen. Villans båda badrum är helkaklade och fullt utrustade med lyxiga attribut som vattenfallsduschar och infällda spotlights.

Utomhus finns en altan i trä och en stenlagd uteplats. Här finns möjlighet att inreda med loungemöbler och en rejäl grillplats för härliga dagar i den fina naturliga miljön. Husets garage om ca 30 kvm är isolerat, har vatten indraget och laddboxar installerade.

Långholmsvägen 1 ligger i Lanesund, inbäddat i natur med närheten till havet. För varma sommardagar är Lanesunds populära badstrand väl värd ett besök. I Lanesund finns trevliga promenadstråk längst havet och skogarna. En bit bort ligger Stallgården Krog & Café. För den aktive finns även Uddevallas golfklubb med 18-håls bana i närheten och lite längre bort ligger Herrestadsfjällets naturreservat. Torp Köpcentrum, Rotviksbro och Uddevalla Centrum ligger bara en kort biltur bort. Där finns mängder av butiker, restauranger och service. Från busscentralen på Torps köpcentrum kan man enkelt pendla både norr- och söderut. Storstaden Göteborg ligger inom pendlingsavstånd där allt som kan tänkas erbjuds av denna charmiga stad.

Ansvarig mäklare:

Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail: jessica.nyman@husmanhagberg.se

Varmt Välkommen på vising!

Bilder

MED3F50448BC53246B8BB1F1182AE4FF634
MED0C6CF9BC827A40939FFDB73299E8C0CB
MED8C5567ADF4BE4B8ABAF38561ADF88049
MEDC19348E17950499CBED7D9CDAD032151
MED48C4831ED0B445AA8AD34E3B09FB3771

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

192 kvm

TOMTAREA

1 516 kvm

BYGGÅR

2023

DRIFTSKOSTNAD

2 854 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum varav 5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Säljarens info.

Ett Myresjöhus. Fiber finns - Telia.

HALL

Ljus och välkomnande hall med stora garderober med spegeldörrar och plats för sittbänk eller annat önskat möblemang. Golvet är belagt med gråmelerade klinkerplattor. Väggar målade i en ljus kulör.

VARDAGSRUM/MATPLATS/KÖK

Spatiöst vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning, ryggåstak med infällda spotlights och egen utgång till altanen via ett skjutdörrsparti i glas. Här finns en modern och mysig öppen spis och gott utrymme för en rejäl matgrupp och soffgrupp. Golvet är av ekparkett från Kährs och väggarna målade i en ljus jordnära kulör.

Köket är av märket HTH. Fullt maskinellt utrustat med integrerad kyl och frys, integrerad kombinerad ugn och mikro, induktionsspis, diskho med köksblandare i rostfritt stål och kaffemaskin. Goda förvaringsmöjligheter i skåp med vita luckor. Rejäla arbetsytor på diskbänk och en praktisk köksö med Dekton-skiva i marmorerat utförande. I taket finns både infällda spotlights samt spotskenor. Stora fönster ger ett naturligt ljusinsläpp.

SOVRUM 1 – MASTER BEDROOM

Härligt sovrum med en walk-in closet i halvöppen planlösning med ett rejält och välplanerat garderobssystem. Fint ljusinsläpp från fönster med nisch samt en fönsterdörr med egen utgång till altanen.

BADRUM 1

Ljust och helkaklat badrum intill sovrum 1. Fullt utrustat med WC, dubbla handfat med kommod, en stor badrumsspegel, dubbel vattenfallsdusch och golvvärme. Infällda spotlights i tak.

BADRUM 2

Ljust och helkaklat badrum. Fullt utrustat med WC, handfat med kommod, en stor badrumsspegel, vattenfallsdusch och badkar. Infällda spotlights i tak.

SOVRUM 2

Mysigt sovrum med väggar målade i en gammelrosa kulör och parkettgolv. Naturligt ljusinsläpp från ett fönster med nisch. Rymmer plats för en säng, förvaringsmöbler eller annat önskat möblemang. Platsbyggda garderober ger goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 3

Mysigt rum med ljust målade väggar och parkettgolv. Naturligt ljusinsläpp från ett fönster med nisch. Rymmer plats för en säng, förvaringsmöbler eller annat önskat möblemang. Används i dagsläget som lekrum.

SOVRUM 4/ARBETSRUM

Ca 8 kvm stort rum med parkettgolv och målade väggar. Används i dagsläget som arbetsrum.

SOVRUM 5/GÄSTRUM

Mysigt rum med lmålade väggar och parkettgolv. Naturligt ljusinsläpp från ett fönster med nisch. Rymmer plats för en säng, förvaringsmöbler eller annat önskat möblemang. Används i dagsläget som gästrum.

ALLRUM

Allrum med ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp från fönster med nischer. Rymmer plats för soffgrupp och TV-möbler eller annat önskat möblemang. Golvet är av parkett och väggarna målade i en ljus kulör.

TVÄTTSTUGA

Stilren och praktisk tvättstuga fullt utrustad med tvättmaskin och torktumlare, över- och underskåp med vita släta luckor och en diskbänk med diskho och blandare i rostfritt stål. Golv är belagt med gråmelerad klinker och väggarna är vitmålade.

GARAGE

Isolerat garage om ca 30 kvm med vatten indraget. Laddboxar finns.

UTEPLATS

Stenlagd uteplats som rymmer utemöbler och en rejäl grillplats.

ALTAN

Altan i trä som rymmer utemöbler såsom loungegrupp eller matgrupp.

Ekonomi

EL

9 600 kr

VA

9 000 kr

UPPVÄRMNING

2 896 kr

RENHÅLLNING

2 439 kr

VÄG, SAMF

1 300 kr

FÖRSÄKRING

9 007 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

34 242 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

6 960 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla i vinkel

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump och solceller

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-07-28

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

37 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

72 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

12 000 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Överby 1:162

ÖVRIGA BYGGNADER

Husets garage om ca 30 kvm är isolerat och har vatten indraget. Huset har också solceller om 10Kw samt laddbox för elbil installerat.

ÖVRIGT

Bostaden är ett modernt smart hem med Siemens Home Connect (all belysning i hemmet kan automatiseras med Plejd).

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

696 000 kr

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

SUMMA PANTBREV

6 800 000 kr

Tomt

AREAL

1516 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan (2014-12-03)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten och avlopp

PARKERING

Finns plats för flera bilar.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Uddevalla Överby GA:11 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden

Karta

Uddevalla Lanesund

Långholmsvägen 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg