190

Södermalm Hornstull,

Långholmsgatan 13, 2 tr

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea45 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer13/ 1204
Byggår1913

Tillfälle att förvärva en totalrenoverad tvåa med fungerande kakelugn i fastighet anno 1913. Tidstypisk karaktär i form av väl tilltagen takhöjd, bevarat furugolv samt spröjsade fönster med djupa nischer. Omtyckt läge med närhet till allt som glödheta Hornstull har att erbjuda. Välkommen!

Om området

Trendiga Hornstull är ett expansivt område som kombinerar det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur. Bland annat har en stor galleria byggts med trendiga butiker, fantastiska restauranger, caféer, matvarubutiker och närservice för att öka bekvämligheten för de boende i området. Går du över Liljeholmsbron så hittar du Liljeholmstorget med 90 butiker, caféer och restauranger. Vid Hornstull finns även underbara promenadstråk längs med vattnet i båda riktningarna och badmöjligheter på såväl Reimersholme som Långholmen. Runt knuten ligger vackra och grönskande Tantolunden, en oas mitt i storstadens puls. Vid Hornstull finner du Söders stora utbud av trevliga restauranger med mat från all världens hörn, mysiga caféer och små butiker. Helt enkelt det bästa från två världar! Här bor man på ett behagligt avstånd till Söders puls och allt det som gör Söder så attraktivt. Besök gärna www.hornstull.se för mer information om området!

Kommunikation

Suveräna kommunikationer med tunnelbanan vid Hornstull och flera busslinjer, såsom 4, 40 och 66, alldeles runt knuten. Närhet till utfartsleder (E20/E4) söder- och norrut samt till tvärbanan vid Liljeholmen.

Närservice

Vid Hornstull finns bland annat matvarubutiker, apotek och Systembolag. På Hornsbruksgatan finner ni även de nyöppnade restaurangerna Tjoget, Käk (som även har ett samarbete med populära krogen Judit & Bertil) och Beijing 8 som lockar med läckra menyer i gemytlig atmosfär. Här finns även Strand (f.d. Street), en mötesplats, restaurang, konsert-/klubbscen i sann Söder-anda. En härlig kombination av musik och god mat med vacker utsikt över Årstaviken. Några kvarter bort hittar du två av Södermalms bättre restauranger: Nhu's Thai är en populär thaikrog med skön stämning och strax bredvid ligger restaurangen Ho's, en kinakrog som höjer sig över mängden. Köttälskaren kan gå till populära Texas Longhorn som liksom Nhu's och Ho's ligger på Hornsgatan ned mot vattnet. Missa inte heller Lasse i parken, en skön uteservering i Pålsundsparken och Bio Rio som bjuder på ett brett filmutbud och teater i historiska lokaler vid Hornstulls strand.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 1100 kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2015
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
45 kvm
Areakälla
säljarens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1913
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Förening
Namn
Bf Bulten u.p.a.
Om föreningen
I Bf finns det 50 bostadsrättslägenheter, en bostadsrättslokal samt 2 hyreslokaler. Föreningen äger marken. Fastigheten är byggd 1913 och löpande renoverad. Det finns tvättstuga med nya maskiner på vinden.

Följande renoveringar har gjorts under de senaste åren:
- Ventilationsupprustning 2001
- Ny fasad 2002
- Fönsterrenovering 2003
- Avloppsstammar badrum byttes 2006. Kök 1979
- Nya el-stigar 2006-2007
- Maskiner 2009
- Balkonger 2014
- Köksstammar spolades 2015

Bf med god ekonomi och låg skuldsättning. Föreningen får inkomster från reklamplatser på gaveln samt två butiker i gathuset.
K-tv (baspaket ingår)och internetuppkoppling från Comhem.
Se mer på BF hemsida: www.bfbulten.se.

Karta

Södermalm Hornstull

Långholmsgatan 13, 2 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg