KarriärOm oss
230
MEDA214DA1583DF4FFA8AEE26F2C10E7BBC

Underbart radhus med uteplats i bästa solläge!Langetoftsvägen, A2 Förslöv, Förslöv

Nyproduktion

Förslöv, Förslöv

Langetoftsvägen, A2


PRIS2 050 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

103 kvm

LÄGENHETSNUMMER

A2

MÅNADSAVGIFT

6 512 kr

BYGGÅR

2022-2023

PRIS

2 050 000 kr

Underbart radhus med uteplats i bästa solläge!

Köp ett radhus nu och se fram emot en extra bra ekonomisk start i de nybyggda, smart planerade radhusen. Parkering, egen uteplats och den skånska idyllen ingår.

Boendeformen är bostadsrätt vilket ger den fina möjligheten till ägt, underhållsfritt boende för en låg månadskostnad. Nordr erbjuder också ett Trygghetspaket med bla räntegaranti. Räntegaranti för bostadsrättsföreningens lån som gäller i tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Läs med på Nordr.com


Kontakta gärna fastighetsmäklaren Frida Svahn för att boka in er på visning - 0768 66 85 60 eller maila på frida.svahn@husmanhagberg.se

Med uteplats i bästa solläge, hit når solens strålar både både dag och kväll!
På skönt läge med både söder och väster får du bästa väderstrecken på ditt nya radhus! Här finner du tre sovrum, modernt kök samt två helkaklade badrum. Den ljusa inredningen bygger på fräscha toner av vita, gräddvita och ljusgrå toner. Här är parkettgolvet av vitpigmenterad ek och väggar och köksinredning vit. I hallen och badrummet går klinkerplattorna i gräddvita toner. Givetvis parkerar du bilen utanför dörren på din egen uppfart och njuter av solen på ditt sköna trädäck i rakt söderläge. Bo modernt, flexibelt och med hög standard till en låg kostnad!

För mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller frida.svahn@husmanhagberg.se

Att köpa nyproduktion innebär att du får ett mer hållbart och energieffektivt hem, med genomtänkta material, god inomhusmiljö och låga underhålls- och driftskostnader. Det är extra viktigt nu när energikostnaderna ökar. Utöver lyxen att vara den första som bor i ditt nya hem, ser du här några av fördelarna med att bo i ett nybyggt hem.

När värme- och elanvändningen totalt sett blir låg, blir även boendekostnaden lägre, tack vare:
• Nya vitvaror ger lägre elförbrukning vilket är till gagn för miljön samtidigt som de ger lägre boendekostnader.
• Energisnåla vattenkranar skapar energieffektiva bostadshus.
• Bra isolering genom en välisolerad klimatskärm med god täthet och minimala köldbryggor samt extra bra fönster.
• God ventilation via frånluftsventilation med värmeåtervinning. Tilluftsdon i yttervägg.

Bekvämt och tryggt boende
Du bor bekvämt och enkelt i ett välplanerat, nytt boende med alla nödvändiga funktioner och utan renoveringsbehov. En nyproducerad bostad med moderna och noga genomtänkta lösningar ger dessutom ett säkert boende.

Bilder

MEDA214DA1583DF4FFA8AEE26F2C10E7BBC
MED65C22BE0FAFA43A880047DB322C8D6FD
MEDBDB48280E7CB47A9978582CB6D967E80
MED60DB9EFC3A244E1C9AB70EC562C42A31
MED7DF7029381864F37BE897878EC3F55CA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

103 kvm

LÄGENHETSNUMMER

A2

MÅNADSAVGIFT

6 512 kr

BYGGÅR

2022-2023

PRIS

2 050 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

enligt byggnadsritningar

UTEPLATS

Trädäck

PARKERING

Egen parkeringsplats på framsidan av huset

MARK OCH UTRYMMEN SOM INGÅR I UPPLÅTELSEN

69 kvm (Trädgårdstomt med uteplats)

På skönt läge med både söder och väster får du bästa väderstrecken på ditt nya radhus! Här kan du välja mellan två olika inredningstilar, utan extra kostnad! Tre sovrum och alltid ett modernt kök samt två helkaklade badrum. Givetvis parkerar du bilen utanför dörren på din egen uppfart och njuter av solen på ditt sköna trädäck i rakt söderläge. Bo modernt, flexibelt och med hög standard till en låg kostnad!

Välkommen till ett eget bo, med liten täppa och generös terrass. Inga överytor, men heller inte för mycket underhåll, trädgårdsarbete eller städning. Ett modernt, hållbart och praktiskt boende med en alldeles egen karaktär!

Inredningsstil
Med inspiration från modern, avskalad arkitektur ger den ljusa stilen en rymlig och öppen känsla med ljusa färger och material. Golv i vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och gräddvit klinker i hallen och badrummen. Detta kombineras med vita snickerier. Väggarna är målade i vitt - NSC-färg "s 0502-y" - och utgör en perfekt bakgrund för det du väljer att sätta upp. Stilen ger ett minimalistiskt intryck där det är lätt för dig att sätta din egen prägel på ditt hem, med hjälp av inredningsdetaljer och möbler. I den ljusa stilen är köksluckorna släta och vitmålade samt utrustade med vita handtag i metall. Bänkskivan av terrazzo-mönstrat, ljusgrått laminat ger liv. Bostadens färgskala kompletteras av rostfria, minimalistiska dörrhandtag. Den ljusa stilen är för dig som gillar det stilrena, lätta och luftiga.

Den ljusa stilen bygger på fräscha toner av vita, gräddvita och ljusgrå toner. Här är parkettgolvet av vitpigmenterad ek och väggar och köksinredning vit. I hallen och badrummet går klinkerplattorna i gräddvita toner. Släta, vita köksluckor med vita handtag. Den ljusgrå bänkskivan i terrazzomönster viks även upp som stänkskydd, vilket ger ett harmoniskt och lugnt intryck.

Golv i vitpigmenterad ekparkett i vardagsrum och sovrum och vitmålade väggar ger rymd och en luftig känsla. Som tillval går det bra att kostnadsfritt byta golven mellan de båda stilarna. Det rostfria dörrtrycket på de vitmålade innerdörrarna ger ett modernt intryck.
Klinker i gräddvit kulör i såväl entréhall som badrum.

Om området

Förslöv som tidigare hette Förslövsholm, är en tätort i Båstads kommun och kyrkby i Förslövs socken i Skåne. Man har nära till flera fina stränder och det finns bra serviceutbud och skolomsorg.

KOMMUNIKATION

Förslöv ligger bra till även när det gäller pendling. Ängelholms flygplats ligger ca tio minuter bort och det är lika nära ut på E6:an. Med Pågatågstågstation med kommumikation såväl mot Båstad som söderut.

NÄRSERVICE

I Förslöv finns Förslövs kyrka, en idrottsplats och även en idrottshall där innebandy är mycket populärt. I Förslöv finns det mesta som behövs i vardagen - här finns bl a matbutik, charkuteri, restaurang/pizzeria, vårdcentral, bensinmack med bilverkstad och en handelsträdgård.

Lägenhet

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,2198 %

Ekonomi

EL

15 000 kr

VA

2 200 kr

RENHÅLLNING

1 980 kr

FÖRSÄKRING

1 440 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

20 620 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

Bostadsrättslägenhet i etage

BYGGNADSÅR

2022-2023

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump och vattenburna radiatorer

VENTILATION

Frånluftsventilation med värmeåtervinn.

HISS

finns ej

ÖVRIGA BYGGNADER

Gemensam vistelseyta på gården.
Gemensamt teknikhus för inkommande vatten samt
el för allmänbelysning utomhus

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Karta

Båstad Förslöv

Langetoftsvägen, A2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg