190

Landvetter, Landvetter

Fakta

Boarea116 kvm
Tomtarea178 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kommer ett fint och välskött radhus ut till försäljning i populära Norra Stommen! Här bor du trivsamt flera sovrum och sällskapsytor med uteplats på både framsida och baksidan av huset. Stommen är ett väldigt omtyckt bostadsområde centralt i Landvetter. Gångavstånd till centrum, mataffärer, apotek, skolor samt mycket bra kommunikationer med Röd Express som tar dig till centrala Göteborg på 10-15 min.

Om området

Landvetter är den näst största tätorten i Härryda kommun. Med sin närhet till Göteborg och närhet till den internationell flygplatsen har orten ett attraktivt läge.

Kommunikation

Med bil från Landvetter tar de ca 15 min till Göteborg C.

Kollektivtrafik till Landvetter består av busslinjen Röd Express som avgår varje halvtimme, med en restid på cirka 15 minuter.

I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes.

Närservice

I centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall.

Övrigt

I Landvetter hittar du Hälsans hus med spa, motions- och konferensmöjligheter. Nordöst om Landvetter finner du Landehof friluftsanläggning med fina skidspår. Öster om Landvetter ligger Chalmers golfklubb. Väster om Landvetter ligger Gallhålans naturreservat med vackra strövområden. Kommunalt bad finns vid Gröenbadet.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

På sommaren är Landvettersjön en populär badplats och på vintern kan man åka skridskor.

I centrum finns ICA, Willys, fiskhandel, gym m.m.

Vi tänker på dig!

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg