MEDAFCECFB6F0D84D42965B90A9CFA3940E

Vasastan Hagastaden, Hagastaden

Kvartetten - Kvarter Oxford

Fakta

MånadsavgiftSEK 714 planerad avgift per kvm/år
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Våning16 (hiss finns)

Nu finns äntligen möjligheten att investera i dessa arkitektritade våningar med flexibelt ägande som bolag/privatperson med uthyrning! Investeringen erbjuder mycket god avkastning i dessa höghus inspirerade av Lake Shore Drive i Chicago. Läget blir det absolut bästa i Hagastaden, där den blivande parken öppnar upp sig och nya T-banan anläggs.

Föreningen godkänner uthyrning för alla ägare men många planerar även att bo permanent eller köpa till familjen eller för anställda att nyttja. Ni köper antingen som juridisk person eller privatperson i denna äkta bostadsrättsförening med låga avgifter och hög bekvämlighet i form av planerad service som uthyrningshjälp, bilpool, tvätt, städning, catering, övernattning, mötesrum, gym och hantverkshjälp.

Efterfrågan är hög och projektet börjar bli slutsålt. De bostäder som f.n. finns tillgängliga är ett fåtal 2 rok om 47 kvm samt en 5 rok om 181 kvm penthouse. Samtliga bostäder har glasade fönster från golv till tak och franska balkonger, penthouse har balkonger. Kontakta mäklaren Tina Berlin direkt för mer information och reservation. Se lediga bostäder på kvartetten.se.

Beräknad inflyttning är mars/april 2021.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fakta

Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
16 av 16, hiss finns
Avgift
SEK 714 planerad avgift per kvm/år
Byggnad
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Besök gärna projektsidan https://kvartetten.se/ för mer information eller kontakta mäklaren direkt.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen som byggs, Sopranen och Tenoren, ligger längst väster ut.

På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden.

Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

Ett modernt ägande tillåter juridisk person att äga. Tillåter uthyrning. Har en professionell bostadsrättsstyrelse. Har flexibla stadgar.

Juridisk person kan köpa lägenheter som investering eller för att använda som bostäder till anställda. Föreningen är en äkta förening och kvoten för andelen juridiska ägare är begränsad.

Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB.

Bostadsrättsföreningen planerar att erbjuda en rad olika tjänster och servicemöjligheter. Bilpool, tvätt, städning, catering, övernattning, mötesrum, gym och hantverkshjälp är några av de tjänster föreningen förmedlar till sina medlemmar.

En professionell styrelse tillsätts i bostadsrättsföreningen. Upplägget ger goda förutsättningar för bra ordning på föreningens ekonomi och förvaltning. De driver och utvecklar långsiktigt konceptet om ett modernt boende och ett modernt ägande.

Beräknad inflyttning är februari - mars 2021.

Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan kommer att stå färdig år 2025. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.

Byggnadsfirman Erik Wallin grundades 1927 av Erik Wallin. Idag driver tredje generationen Wallin företaget och är en av Stockholms kommun mest uppskattade bostadsutvecklare. Kärnvärden är: Kompetens, Kreativitet och Kvalitet. NREP är en aktiv investerare och förvaltar fastighetsfonder till ett värde av närmare 40 miljarder kronor. De är en stark finansiell partner för projektet och bidrar med stor kompetens inom bostadsutveckling.

Karta

Vasastan Hagastaden Hagastaden

Kvartetten - Kvarter Oxford

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg