190

BROMMA

Kvarnbacksvägen 68

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,752 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea63 kvm
Våning2
Byggår1946

MINITREA - SOLIG BALKONG - LÅG BELÅNING

Kontakta Ylva Gauffin 070 41800 11 för information och bokning av visning!

Med närhet till goda kommunikationer och vackra promenadstråk vid Lillsjön ligger denna trivsamma gavellägenhet om 63 kvm i genomgående fint skick med hög standard. Härlig balkong med bästa solläge gör lägenheten komplett! Bostaden kan med fördel användas som 3:a tack vare inredd klädkammare som är försedd med fönster, vilket ger ett extra sovrum eller arbetsrum.

Tilltalande läge med kort gångavstånd till strövområden kring Lillsjön och kolonierna intill. Gångavstånd även till kommunikationer (T-bana Brommaplan samt bussar), utegym vid närliggande Kyrksjön med härliga promenadslingor i naturen, Bromma golf och shopping vid Bromma Blocks.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Spetsbonaden
Årsredovisning 2019
Energideklaration
Stadgar 2018
Kommande

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
63 kvm
Areakälla
Föreningens lägenhetsregister
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 3,752 inkl värme, VA
Andel i föreningen
0.0107268 %
Andel av årsavgiften
1.05884 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1946
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 7/3/2009
Energiprestanda
153 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övriga byggnader
Gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, samlingslokal, festlokal, cykel- och barnvagnsförråd.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Nuvarande ägare disponerar vanligt källarförråd och ett mindre matkällarförråd samt ytterligare ett förråd i trapphuset.

*Lägenheten marknadsförs som en 3 rok då klädkammaren är inredd till ett extra rum. Lägenheten är registrerad som 2 rok hos ekonomisk förvaltare.
Förening
Namn
Brf Spetsbonaden
Om föreningen
Brf Spetsbonaden bildades 2007 och förvärvade år 2009 fastigheterna Bonaden 2, Bonaden 3, Brudpällen 2, Prästkragen 1 och Spetskragen 2. Dessa ägs med tomträtt där ny avgäld fastställdes år 2015 och kommer att gälla fram till år 2025. Föreningen består av totalt 10 flerbostadshus med 96 lägenheter varav ca 90 st är upplåtna med bostadsrätt och 6 st med hyresrätt. Dessutom finns 12 st lokaler.

Medlemmarna har tillgång till en rymlig tvättstuga (hus 12) med 5 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp, mangel och torkrum.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida www.sbc.se/spetsbonaden för mer information.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
96
Varav hyreslägenheter
6
Antal lokaler i föreningen
12
Tv och bredband
TV, bredband och telefoni levereras av Comhem eller fiber via Statsnätet /Zitius.
Parkering
Föreningen har totalt 26 st p-platser där eluttag finns för 13 av dessa. De fördelas enligt kösystem och kostar ca 300-500 kr per månad att hyra.( I dagsläget kö, sköts av SBC,- hemsidan 2020-06-16). Boendeparkering på gatan finns för 300kr/månad.
Renoveringar
I början av 90-talet stambyttes och renoverades samtliga byggnader i föreningen, bl.a. fasader, fönster, och balkonger. Dessa är således i bra skick. År 2006 renoverades tvättstugan. Stammarna spolades 2014. Föreningen följer sin underhållsplan där man bl.a. planerar att lägga om yttertaken. Samtliga huskroppar har lagt om yttertaket, endast ett hus återstår. Detta är sedan tidigare klart för Kvarnbacksvägen 66-68. Mer info om renoveringar finns i den senaste årsredovisningen samt på hemsidan.
Ekonomi
Föreningen har en stabil ekonomi och i dagsläget planeras inga avgiftsändringar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Nej
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

BROMMA

Kvarnbacksvägen 68

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg