190

Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholm


Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Med högt och ostört läge på lugn gata ligger denna fantastiska 3:a. Lägenheten är i mycket gott skick med smakfulla färgval och påkostade material. Väldisponerad planlösning med en trevlig och solsäker balkong. Tidstypiska detaljer finns bevarade så som exempelvis fiskbensmönstrad parkett och en fungerande öppen spis. Den höga takhöjden ger lägenheten en härlig rymd.
Föreningen är stabil med god ekonomi och flertalet stora renoveringar gjorda.
Trevliga kvarter med gott om restauranger, caféer och butiker. Även närhet till skola och förskola. Bra kommunikationer med blå och grön T-bana och flertalet bussar

Om området

Citypuls och grönska i uppskattad kombination. Shopping i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan finns ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker.
Några minuter bort ligger härliga Rålambshov och Smedsuddsbadet med sin läckra sandstrand. Varför inte ta en romantisk promenad längs suckarnas kaj och avsluta med ett glas vin på trevliga paviljongen längs Norr Mälarstrand.

Kommunikation

T-banas gröna och blåa linje till Fridhemsplan samt ett flertal bussar (bl a 1, 3 och 4).

Närservice

Fridhemsplan erbjuder ett stort urval av restauranger, caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer som Coop Daglivs och Willys samt mycket mer.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,409 inkl. värme och vatten.
Antal rum3 rok
Boarea61 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fasad

Kungsholms Strand

Västermalmsgallerian

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg