230
MEDC4AE4D288DF146B0A3399FB460A07E1B

Kungsgatan 63D Centrum, UMEÅ

Centrum, UMEÅ

Kungsgatan 63D


PRIS (eller högstbjudande)10 300 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Ägarlägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Ägarlägenhet

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

125 kvm

BYGGÅR

2014

PRIS

10 300 000 kr Eller högstbjudande

Högst upp på Kvarteret Forsete finns detta unika stadsradhus med en boyta på 125 kvm. En ljus, öppen och luftig planlösning med delvis dubbel takhöjd. Med hiss från Kungsgatan tar du dig upp till kvarteret. Genomgående hög standard med exklusiva materialval och planlösningen är luftig. Stor terrass, uteplats och tillgång till gemensam gårdsyta med markvärme. Fönster från golv till tak med vyer sällan skådade i Umeå. Smakfulla detaljer genomsyrar hela radhuset.

Entréplan har hall, kök med matrum , vardagsrum, badrum och terrass. Övre plan har allrum, sovrum, klädkammare och badrum. Den stora terrassen på ca 14 kvm finns på det tredje planet.
Underjordiska garaget med bilplatser nås lätt med hiss.

Välkommen att kontakta mig för visning, endast enskilda visningar.

Bilder

MEDC4AE4D288DF146B0A3399FB460A07E1B
MED579698D31CAB4820B4ACF67F531E8A07
MED5A82C19E3301414CA307039CBB0B4E39
MED56115C02F6BE45778F095A09310087A3
MEDAD4B80F360E140F3B63B71A4883A540B

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Ägarlägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Ägarlägenhet

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

125 kvm

BYGGÅR

2014

PRIS

10 300 000 kr Eller högstbjudande

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning av kläder. På golvet ligger en kokosmatta som sedan övergår till vitkalkad ek som för övrigt finns i all rum. Golvvärme på samtliga plan. Här sitter internet och multimediacentral som styr hela radhuset. Fastighetsstyrsystemet ger komfort i vardagen. inne- och utebelysning, värme, kyla och ventilation, larm och elektriska apparater kan programmeras så att det fungerar efter ditt behov. möjligheterna är många – valet är ditt, fantasin sätter inga begränsningar. Vid entrén har vi den underhållsfria glasfasaden och här finns även en uteplats med plattor.

KÖK

Exklusivt kök med köksö, här finna allt man kan önska sig. Snygg design på köksluckor, elektriska tryck och öppna lådor, bänkskiva av grå granit. Den maskinella utrustningen består utav integrerad kyl och frys, vinkyl, kombinerad ugn, mikro och vakuummaskin, integrerad diskmaskin. Bra med arbetsytor. Stor matplats i direkt anslutning, utgång till terrass med utsikt mot Rådhustorget och Rådhusesplanaden.

VARDAGSRUM

Öppen planlösning mot köket, dubbel takhöjd med stora fönsterpartier skapar rymd och ger en härlig atmosfär i huset. Det ger även en obehindrad utsikt och låter dagsljuset strömma in.

BADRUM NEDRE PLAN

Stort badrum med snygga marmorplattor, wc, handfat, spegel, extra skåp. Inbyggd dusch med glasdörr. Handdukstork, tvättmaskin och tumlare, tvättho, skåp ovan. Upp mot taket sitter ett avlång fönster som släpper in dagsljuset.

ÖVRE PLAN - ALLRUM

Stort allrum med stora fönsterpartier, detta rum kan göras om till sovrum.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Stort fönster med elektriska gardiner, badrummet ligger i direkt anslutning.

BADRUM

Lyxigt badrum med vägghängd Wc, inbyggd dusch med glasdörrar, handfat med kommod. Stor spegel utmed hela väggen ovan. Handukstork, upp mot taket sitter ett avlång fönster som släpper in dagsljuset. Badrummet nås både från sovrummet och allrummet, här finns en rymlig klädkammare innan med plats för alla kläder och mer därtill.

TERRASS PÅ TAKET

På tredje planet finns takterrassen på ca 14 kvm med trädäck. Här kan du bjuda hem dina vänner och duka för middagar under ljumma sommarkvällar.

ÖVRIGT

På plan 1 hittar du citygallerian Utopia, som med sina tre entréer binder ihop Vasaplan, Kungsgatan och Rådhustorget. Här finns butiker och restauranger i två plan och en av Umeås modernaste träningsanläggning - Umeå Sport och Motion.

Boendeform/äganderätt2009 öppnades det upp för en ny boendeform i Sverige; ägarlägenheter. det gör det möjligt att äga en lägenhet i ett flerbostadshus, eller i det här fallet, äga ditt eget rad-hus på taket av en byggnad. En ägarlägenhet är en fastighet som är avgränsad i höjd och djupled, vilket gör det möjligt att ha olika fastighetsägare i samma byggnad. En ägarlägenhet innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger din bostad och söker lagfart enligt samma regler som småhus. Du disponerar fullständigt över din bostad och kan måla om, byta kök, hyra ut den och så vidare. Precis som för den som äger en villa eller ett radhus finns också möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet.

Om området

Välkommen till centrala stan - Umeås hjärta. Shopping, restauranger, uteliv eller kultur. Oavsett vad du är ute efter hittar du det i Umeås pulserande centrum. En glass på torget, picknick i någon av parkerna eller ett glas vin på en uteservering - stan är en självklar mötesplats för Umeås alla invånare och besökare.

NÄRSERVICE
Mat, handel, mötesplatser och uteliv. Här finns allt från de stora publikmagneterna till de smala alternativen. Flera stora gallerior och en stor mängd butiker. Utopia är det nyaste tillskottet som är en av Sveriges största citygallerior. Glöm bara inte att det finns en stor mängd av butiker utanför de stora galleriorna, ofta med nischade inriktningar och unikt innehåll.

KOMMUNIKATION
Lokalbussarna går från Vasaplan, bara kvarteret bort från Rådhustorget. Här anländer också flygbussen, bara tjugo minuter efter att flyget landat på Umeå City Airport. Från Umeå Centralstation finns goda pendlingsmöjligheter till och från Umeå.

SKOLOR & OMSORG
Idag har de flesta skolor och förskolor flyttat ut från centrum. I de intilliggande stadsdelarna återfinns Östermalmskolan åk F-6, Hedlundaskolan åk F-9 och Hagaskolan åk F-9.

Inom gångavstånd hittas flera gymnasieskolor. En av Sveriges största gymnasieskolor, Dragonskolan ligger bara några minuter västerut. Midgårdsskolan huserar i det gamla regementsområdet alldeles nordväst om centrum. För de minsta finns många förskolor i de angränsande stadsdelarna.

Lägenhet

TILLTRÄDE

Enlig överenskommelse

Ekonomi

TILLKOMMANDE KOSTNAD, ÅRSAVGIFT TILL SAMFÄLLIGHET

56 200 kr

INFORMATION ÅRSAVGIFT

Ingår värme, vatten, kyla, el till gatubelysning. Skötsel av gemensamhetsyta, gräsklippning, soprum, drift av hiss. Hushållsel tillkommer.

Byggnad

BYGGNADSÅR

2014

FÖNSTER

3-glas

FASTIGHETSBETECKNING

Forsete 21

Karta

Umeå Centrum

Kungsgatan 63D

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg