190

KUNGSBACKA

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,272
Antal rum2 rok
Boarea61.1 kvm

Ansvarig mäklare

Nu kommer snart en möjlighet för dig att slå till på denna trevliga bostadsrätt om två rok fördelade över välplanerade 61,1 kvadratmeter. Denna bostad innehar många sociala ytor som möjliggör för umgänge med nära och kära. Här kan du bjuda över vänner för trevliga middagar, eller själv kura ihop dig i soffan med en kopp te och din favoritfilm. Utöver ovan så kan ni njuta av morgonkaffet på den trevliga balkongen i soligt läge.

Denna bostadsrätt är belägen i en välskött föreningen i barnvänliga Hålabäck. I närområdet finns såväl skolor och förskolor liksom grönområden. Genom en kort promenad tar ni er till Kungsbacka station eller till bussförbindelser som tar er till övriga delar av kommunen, vilket är perfekt för er som pendlar till arbetet. För er som önskar njuta av Kungsbacka innerstads restauranger, caféer och butiker kan ni antingen gå ner på 15 minuter, eller ta cykeln, valet är ert. Inom samma korta avstånd har ni också flertalet gym, matbutik och vackra promenadstråk.

Låter ovan som en bostad som passar er? Hör då av er till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg