190
MED84AF75CC978D48E185A9DFD1712ABD22

En charmig etta utöver det vanliga, belägen högst upp i huset i populära Tölö!

Kommande®

Kungsbacka - Tölö, Kungsbacka

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,848 Inkl. värme, sophantering, bredband via fiber, digital-TV samt IP-telefoni via Telia.
Antal rum1 rok
Boarea36 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kommer möjligheten för er att slå till på denna stilrena etta i populära Tölö Gårdar. Denna välplanerade vindsvåning om 36kvm är belägen på fjärde våningen med utsikt över områdets gröna ängar och skogar. Stilrena ytskikt varvas med rikliga ljusinsläpp från bostadens fönsterpartier vilket skapar en ljus och behaglig lägenhet att bo och trivas i. Samtidigt kombineras moderna detaljer med gammal charm i form av bjälkar och snedtak. Den öppna planlösningen möjliggör för sociala ytor där du tillsammans med familj och vänner kan njuta av varandras sällskap. Förvaring erbjuds genom garderober i lägenheten för kläder och genom ett separat förråd i bostadshuset som rymmer såväl cyklar som säsongsartiklar. Observera att detta är enda lägenheten med ett utvändigt förråd i bostadshuset!
Området Tölö Gårdar erbjuder såväl närhet till grönskande natur som goda kommunikationsmöjligheter genom både bussförbindelser och pendelstation, som enkelt tar er vidare till så väl Kungsbacka som Göteborgs rika utbud av butiker, restauranger och aktiviteter.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information och visningsbokning!

Om området

I nordöstra delen av Kungsbacka centralort finner vi ett av Kungsbackas senaste områden Tölö Gårdar, beläget intill populära Tölö Ängar. Sörgården är placerad i den sydvästligaste delen av Tölö Gårdar.
Oavsett vart du bor i detta område så har du gångavstånd till kommunikation, grönområden och aktiviteter. Spelar du golf eller går i kyrkan så har du gångavstånd även dit.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med områdena kring Tölö är närheten till både Kungsbacka station och Hede pendelstation. Härifrån tar det inte mer än 20 minuter in till centrala Göteborg. Vill du istället ta dig in till centrala Kungsbacka så gör du det på några minuter med cykel.

Närservice

I det direkta närområdet finns flertalet förskolor. Dessutom är det gång- och cykelavstånd till bland annat vårdcentral, sjukhus, närbutik med postombud och pizzeria.

Parkering

I området finns det flertalet parkeringsplatser för besökande och boende. För numrerad parkeringsplats är det separat kö.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg