190
MEDAE05532576B94EB19AE36BC0CDC30761

En elegant lägenhet om 1rok i populära Kolla Parkstad! Kungsbacka - Kolla Parkstad, KUNGSBACKA

Kommande®

Kungsbacka - Kolla Parkstad, KUNGSBACKAFakta om bostaden

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

31 kvm

MÅNADSAVGIFT

2 548 kr

En elegant lägenhet om 1rok i populära Kolla Parkstad!

Nu kan vi presentera en lägenhet om 31kvm. Denna lägenhet är genomgående ljus med moderna val där så väl vitvarorna i rostfritt från Siemens, luckorna i kök och hall som klinker i hall är tillval, vilket skapar såväl klass som kvalité. Från balkongen i söderläge kan ni njuta av solen och bättra på brännan eller sitta med vänner och bekanta över en drink, samtidigt som våning två gör att det är bättre insynsskydd än lägenheterna på bottenplan. Perfekt för er som värdesätter det privata samtidigt som soltimmarna blir fler. Från lägenhetens fönsterpartier får ni också ett härligt ljusinsläpp till denna lägenhet, vilket i sin tur skapar ett naturligt och behagligt ljus till bostaden.

Låter detta som något som passar dig? Då är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jimmy Wallin för vidare information.

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

veta mer bostaden

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg