190
MEDF50B071AF2B14908B36661732E8BF20D

Välplanerad tvårumslägenhet med balkong i västläge, belägen i välskött förening

Kommande®

Kungsbacka Centralt, Kungsbacka

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,473 inkl. värme, VA & kabel TV via ComHem
Antal rum2 rok
Boarea55.5 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi presentera en bostadsrätt i välskött förening belägen centralt i populära Gårdskulla. Denna charmiga bostadsrätt på andra våning erbjuder två rum och kök fördelade över 56 välplanerade kvadratmeter. Balkongen i västligt läge ger er chansen att så väl njuta av kvällssolen i insynsskyddat läge som chansen att blicka ut över innergårdens grönskande lek- och sällskapsytor. Med sitt centrala läge når ni enkelt Kungsbacka station som smidigt transporterar er vidare till övriga kommunen, in till Göteborg eller längre ner längs med hallandskusten. På gångavstånd når ni även Kungsbacka innerstad och Kungsmässan med sina respektive utbud av butiker, restauranger och aktiviteter. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Om området

Centrala Kungsbacka sträcker sig från det moderna Kungsmässan med som erbjuder hela 90 butiker under ett och samma tak, via biblioteket Fyren, till Kungsbacka innerstad som är en småstad av medeltida ursprung, präglad av handel och hantverk. Innerstadens bebyggelse från 1800-talets andra hälft och början av 1900-talet, karaktäriseras av sin småskalighet.

Kul att veta:
Kungsbacka stad antas ha vuxit fram under tidig medeltid. Den äldsta kartan över Kungsbacka, som troligen upprättades strax efter 1645, visar en mellan åarna organiskt framvuxen stadsplan med kvarter, gator, kyrka, kyrkogård och torg. Dagens rätvinkliga stadsplan tillkom efter en förödande brand 1846. Från tiden före branden härrör idag endast tre byggnader.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg