MEDB8104611205A4093B5EE8B6FE395989E

Luleå

Krossvägen 3

Fakta


Ansvarig mäklare

STORHEDEN INDUSTRIPARK

Investera i en egen industrilokal och halvera dina lokalkostnader jämfört med att hyra. Werkstaden bygger 16 lokaler á 170 kvm i Luleås mest expansiva handels- och industriområde. Fastigheten är belägen på Storheden med ett strategiskt läge i "Fyrkanten" och naturlig närhet till tätorten med bra kommunikationer till Luleå och snabb förbindelse till trafikleden E4.

170 kvm fördelade på ca 88 kvm i entréplan med ca 5 m takhöjd och avsedd som verksamhetsyta försedd med en stor vikport (4.5 m hög) samt separat personal/kundentré. Övre plan på 82 kvm med ca 3 m i takhöjd är förberett för kontor, personalutrymme, kundmottagning eller utvidgat lager och förvaringsyta.

Storheden Industripark har väl tilltagna kör- och parkeringsytor. Varje lokal har sin egen parkering och lastzon utanför porten samt två ytterligare parkeringsplatser. Utöver det finns kund och handikapparkering på området och ytterligare extra parkeringar som föreningen kan hyra ut efter medlemmarnas behov. Fastigheten är inhägnad med stängsel och grind samt separat belysning utanför varje enskild lokal.

Storheden Industripark har ett genomtänkt enhetligt skyltprogram där medlemmarna har möjlighet att exponera sig både genom skyltning mot vägen och över varje enskild entré.

Andrahandsuthyrning är tillåten, köp en eller flera enheter, kombinera dem och/eller hyr ut dem efter behov. Det är billigare att äga sin lokal än att hyra vilket innebär att du sparar tusenlappar varje månad. Lokalerna är nya, flexibla och geografiskt lokaliserade i Luleås bästa område för handel och lätt industri.

Investera i en värdebeständig fastighet samtidigt som du sänker din lokalkostnad och sparar pengar varje månad.

Läs mer på werkstaden.se/lulea/

Bilder

Fakta

Karta

Luleå

Krossvägen 3

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg