190
MEDD2D5783F752B40A4B60D766434958FE0

Vackert radhus i grönskande Barnarp med inglasad uteplats!

Kommande®

Barnarp, JÖNKÖPING

Kronhedsvägen 96

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,651 I avgiften så ingår fiber via Telia och ett utbud av deras tjänster i form av bredband (100/100 Mbit/s), grundutbud av kabel-tv och den fasta kostnaden för IP-telefoni.
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea103.5 kvm
Lägenhetsnummer8-2046-1-33-6
Byggår1982
Driftskostnad902 kr/månad

Här förbereds detta gavelradhus beläget i vackra Barnarp!

Förverkliga radhusdrömmen med inglasad uteplats utan att tänka på underhåll och skötsel. Bostaden är upplåten med bostadsrätt, vilket innebär att du kan bestämma över det invändiga samtidigt som föreningen står för det kostsamma yttre underhållet. Här kommer du även lägga märke till att de stora renoveringskostnaderna redan är tagna - tak, fönster, dörrar och installation av fibernät.

Bostadens 103,5 Kvm är fördelade på fyra rum och två plan, ett perfekt boende för den nybildade familjen, det unga paret eller för dig som har drömt om ett radhus! Invändigt möts du av en hemtrevlig känsla med de fina golven, renoverade badrummen och det trevliga köket som är utrustat för att göra vardagen bekvämligare. Här finns det förvaring i form av två klädkammare, ett på respektive plan - perfekt för att få undan kläder och hobbyprylar på ett snyggt sätt! Tvättmaskin finner du inom räckvidd i bostaden i den tvättstuga som finns på nedre plan.

Ett stort plus för denna bostad som du inte kan bortse från är den inglasade uteplatsen i nordostligt läge som leder dig ut till trädgården. En plats där många härliga dagar kan spenderas från tidig vår till sen höst. Njut av somrarna på bästa sätt genom att ta fram grillen eller ta in förmiddagssolen med en kopp kaffe.

BRF Tor i Barnarp är en HSB förening som håller fastigheten i gott skick och upprätthåller en god ekonomi samt tillgodoser sina medlemmar en p-plats och en garageplats!
På innergården finns en lekplats som kan nyttjas av de små.

Barnarp är ett familjärt område beläget cirka 13 kilometer utanför Jönköping. Med en grönskande omgivning och närhet till sjöar så utgör Barnarp en lugn oas. Närheten till city gör att du inte behöver välja mellan citylivet och den grönskande naturen. Från Barnarp har du kommunikationer i form av linjebussar, vilket gör att du enkelt tar dig in till Jönköping. Perfekt pendelavstånd! På området erbjuds förskoleklasser och skola till och med sjätte skolåret – sammanfattningsvis så bor du bra i Barnarp.

Om området

En tätort belägen cirka tretton kilometer söder om Jönköping. Området består mestadels av enfamiljshus och ses som ett barnvänligt område för den unga familjen.

Utbud på området
Området beskrivs vara ett barnvänligt och naturnära område perfekt för barnfamiljer och för den som önskar ett lugnt område. På området finner du även flera föreningar och badplatser intill områdets sjöar.

Naturnära områden
Området erbjuder vidsträckta strövområden i naturnära miljö. Sjönära och grönskande omgivningar skapar förutsättningar för härlig vistelse i lugn miljö.

Restaurang- och caféutbud
Lokalt finner du pizzeria och ett café. Caféet erbjuder försäljning av bröd, fikabröd och även lättare luncher. – Allt du kan tänkas behöva på hemmaplan? Det är inte heller långt till Råslätts Centrum som erbjuder ett större serviceutbud. Här finner du även vårdcentral, folktandvården och badhus.

Kommunikation
Kommunikationer som erbjuds till och från Barnarp är främst linjebussar och tätortsbussar. Här tar du dig även med enkelhet till och från Jönköpings innerstad. Perfekt pendelavstånd!

Skola och barnomsorg
På området erbjuds förskoleklasser och skola till och med sjätte skolåret. Stadsgårdsskolan på Råslätt erbjuds för högstadieelever och ligger på vägen in mot Jönköping.

Kultur och nöjen
Barnarp erbjuder utöver det vanliga det ultimata stället för dig som önskar äventyr - VroomGokart. För den som hellre önskar mindre äventyr finner du i Barnarp även Barnarps kyrkby för den kulturintresserade.

Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar Tor 2019
Årsredovisning Tor 2019
Energideklaration Brf Tor i Barnarp
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
103.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
En lång välkomnande hall! Här är det ljust och fräscht tack vare det fina ljusinsläpp som kommer in från det fönster som finns bredvid dörren. Ytan skapar plats för förvaringsmöjligheter.
Kök
Ett ljust och trevligt kök som bjuder på bra förvaringsmöjligheter. På golv och tak är det gråa nyanser som tillsammans med de vita skåpen och luckorna skapar ett tidlöst utseende. Ytorna ger plats för en matgrupp intill det fönster som ger en vy över innergården. Utrustningen i köket består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, diskho, kyl och frys.
Tvättstuga
Bekvämt med egen tvättstuga i bostaden! Här finns det bra med förvaring av diverse artiklar.
Klädkammare 1
Bra förvaringsutrymme på nedre plan som ger möjlighet att utnyttja ytorna i bostaden på bästa sätt.
Badrum 1
Renoverat badrum på nedre plan där interiören består av ett fint grå marmorerat kakel och klinker. Här finns det duschhörna, WC, handfatskommod med överhängande spegel och ett skåp som är utmärkt för att förvara diverse hygienartiklar.
Uteplats
Magisk inglasad uteplats i nordostligt läge där många kvällar kan spenderas. Runt om är det ett tillbyggt trädäck som ansluter till trädgården. I och med att bostaden ligger på gaveln så sträcker sig gräsmattan runt husknuten till framsidan.
Vardagsrum
Ett stort socialt rum där det finns plats för en större soffgrupp med soffbord. Här får det även plats med en matgrupp som möjliggör trevliga middagsbjudningar. Det vitmålade taket med vita väggar som bryts av med den varma tonen från golvet skapar en tidlös och modern färgsättning.
Rummen
På övre plan så finns det tre rum i fräscha kulörer som kan användas som sovrum. Här är det lagom snedtak för att få en god natt sömn. För den kreativa så kan något av rummen användas som kontor, gästrum eller som den nuvarande ägaren - ett mysigt sällskapsrum.
Klädkammare 2
Bra förvaringsutrymme på övre plan som ger möjlighet att utnyttja ytorna i bostaden på bästa sätt.
Badrum 2
Renoverat badrum på övre plan där interiören består av ett fint grå marmorerat kakel och klinker. Här finns det dusch, handfatskommod med överhängande spegelskåp och WC.
Mäklaren informerar
- Detta är en kommande annons, kontakta mäklaren för mer information.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,651 I avgiften så ingår fiber via Telia och ett utbud av deras tjänster i form av bredband (100/100 Mbit/s), grundutbud av kabel-tv och den fasta kostnaden för IP-telefoni.
Driftskostnad
SEK 10,827 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning
SEK 10,827
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftkostnaderna avser uppvärmning, varmvatten och elnätet.
Andel i föreningen
2.82756 %
Andel av årsavgiften
2.82756 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1982
Uppvärmning
Elpanna
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 12/16/2011
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
116 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB BRF Tor I Barnarp
Om föreningen
Allmänt:
Föreningens fastighet Barnarp 9:2 bebyggdes 1982 med flertalet radhus upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har en barnvänlig trafikfri innergård med plana fina gräsytor och lekplatser.

Parkering:
Föreningen bistår med parkeringsplatser till sina medlemmar i form av en garageplats och en parkeringsplats, dessa ingår i månadsavgiften. Utöver detta så finns husvagn- och gästparkering.

Gemensamma utrymmen:
Förutom den barnvänliga innergården med lekplats så finns en gemensam föreningslokal som har det mesta. Här är det utrustat med kök, hemmabiosystem med projektor, bastu, dusch och omklädningsrum.
Föreningens medlemmar får nyttja den gemensamma släpkärran vid behov.
Cykelrum finns på gården.

Kabel-TV och bredband:
Samtliga bostäder är kopplade till Telias utbud av tjänster. Fiberanslutning från Telia med bredband (100/100 Mbit/s), grundutbud av kabel-tv och telefoni (fasta kostnaden) ingår i avgiften.

Ekonomi:
HSB Brf Tor i Barnarp är en äkta bostadsrättsförening med en god och stabil ekonomi.
Föreningen tillämpar bostadsrättslagen vid medlemskapsansökan, detta gäller för andelsförvärv och juridisk person. Från uppgifter från styrelsen så godkänner föreningen juridisk person.
Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget.

Avgift till föreningen:
I avgiften så ingår fiber via Telia och ett utbud av deras tjänster i form av bredband (100/100 Mbit/s), grundutbud av kabel-tv och den fasta kostnaden för IP-telefoni. Bostadsägaren betalar för den egna förbrukningen av varmvatten, värme och el.

Planerade renoveringar:
Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som uppdateras årligen.
Föreningen har diskuterat att måla om samtliga byggnader på fastigheten år 2021.

Utförda renoveringar:
Byte garagelampor (2020)
Glasat in altaner (2018)
Tak, dörr och fönsterbyte (2017)
Byte garageportar och bredning av parkeringsplatser (2015)
Renovering av bastu (2014)
LED-lampor/rörelsevakt till garagen (2014)
Installerat fibernät (2012)
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
40

Karta

Barnarp JÖNKÖPING

Kronhedsvägen 96

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg