190

Krokslätt, Mölndal

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,365 inkl värme, VA och kabel-TV
Antal rum1 rok
Boarea29 kvm

Ansvarig mäklare

Fantastiskt välplanerad etta snart till salu!
Högst upp i huset finner ni denna ljusa och charmiga lägenhet med snedtak och fönster i två väderstreck. I Krokslätt bor du i en lugn miljö med närhet till både Göteborgs centrum och Mölndals centrum.

Om området

Krokslätt är en ständigt växande stadsdel som är perfekt för den som söker en lite mer lugn och harmonisk tillvaro men samtidigt ha närhet till Göteborgs stadspuls och allt va det innebär. Att även ha natur och grönska som nära granne gör det även tilltalande för friluftssjälen. Dess variation mellan nytt och gammalt skapar en trevlig atmosfär som attraherar människor i alla åldrar. På Krokslätts mindre gator finns allt från landshövdingehus till större villor, detta skapar en härlig blandning som lyfter hela området och som höjer tillvaron.

Kommunikation

Buss finns trafikerande genom området och även spårvagn finns i anslutning med Krokslättstorg.

Närservice

Nära till det mesta har man i Krokslätt och i matväg finns det restauranger spridda över området och även nära till Ica maxi och Willys längst Mölndalsvägen. För den lite mer aktive finns till närhet till gym och även elbelyst joggningsspår uppe i Safjället.

Övrigt

Krokslättskolan år F-6 och fritids. Toltorpsskolan år F-6 och fritids. Sörgårdsskolan år 7-9.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Interiör

Exteriör

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg