190
MEDDE2DCE7B74944EADB24597DFCB68583F

Charmigt fritidshus med åretrunt standard och ett sjönära läge!Kroksjön 300 Skellefteå

Kommande®

Skellefteå

Kroksjön 300Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

70 kvm

BIAREA

48 kvm

TOMTAREA

2 839 kvm

BYGGÅR

1997

DRIFTSKOSTNAD

1 748 kr/månad

Charmigt fritidshus med åretrunt standard och ett sjönära läge!

Letar du efter en strandtomt? Det här är ett tillfälle du ej får missa, söker du efter ett boende som ligger med sjönära läge samtidigt som du har kvar närheten till stan. Då är det dags att vända blicken hitåt. Nu finns det möjlighet att förvärva en väl omhändertagen fastighet med ett fantastisk läge. Med egen brygga, 10 minuter från stan och att tomten sträcker sig hela vägen ner till sjön ger den här fastigheten många fördelar.

Alldeles intill Kroksjön uppfördes 1998 en timrad bostadsbyggnad, huvudbyggnaden har alla faciliteter du behöver för att kunna bo här året runt, fiber, varmbonat och en stor portion charm. Här har man naturen runt hörnet, en rofylld miljö att vistas i och här finns alla möjligheter för att fylla på med energi.

Bostadshuset erbjuder en modern planlösning. Du kliver in i en hall som har bra med möjligheter för att hänga av dig ytterkläderna. Ögonen dras framåt då hallen öppnas upp i en stor gemensam yta och med en full takhöjd får man en fantastiskt rymd i rummet. På golvet ligger ett enhetligt golv i form av diamatfuru, ett väldigt slitstarkt golv. Uppskattad planlösning med köket till vänster och till höger vardagsrumsdelen. Dessa rums binds ihop av en kamin som dels fungerar som en värmekälla likväl som det höjer mysfaktorn kyliga höstkvällar. Fönster i tre olika väderstreck skapar alla förutsättningar för att rummen ska drunkna i dagsljus. Från kök och vardagsrum når man den härliga altanen som ger en fantastisk utsikt över Kroksjön och grönområdena som huset omgärdas av. Altanen har tak och är delvis inglasad vilket gör att du kan sitta skyddad från vind och regn och njuta av utsikten. Vidare finns det på entréplan ett badrum och ett rymligt sovrum med gott om förvaring. En trapp leder oss upp till loftsdelen som har ett charmigt snedtak och här har du ytterligare ett sovrum om så önskas.

Utemiljön på den här fastigheten är något alldeles extra, baktill har du en naturtomt som övergår till stora härliga gräsytor att röra sig på, odlingar, fruktträd och planteringar är något som följer med. Vatten råder det ingen brist på under sommaren då kan man tacksamt bevattna sina grödor med sjövatten. Från altanen leds man via en skiffergång ner till den egna bryggan. På sommaren finns det möjligheter för att sitta här ute och njuta av en kaffekopp eller varför inte ta ett dopp i sjön medan på vintern kan du skotta upp din alldeles egna skridskobana.

Infarten består av en grusplan, stilrent planterade perenner och en plattsättning som leder fram till entrén.
På den grusade infarten finns det gott om plats för att ställa bilar och under vintern har du lyxen att kunna köra in bilen i garaget eller i den vidbyggda carporten. I anslutning med garaget finns det även ett trevligt gästrum eller varför inte ett rum att inreda till hemmakontor, samt ett varmbonat förråd.
Vill man inte sitta på altanen eller bryggan kan man istället välja att sitta på det nyrenoverade trädäcket som finns framför gästrummet. Här njuter man av kvällssolen då trädäcket ligger i ett perfekt västligt läge.

Det här är en kommande försäljning.
Missa inte att anmäla ditt intresse redan nu för att att få personlig uppdatering, tidsplan, prisbild och övrig information som sker löpande.
-Ser fram emot att höra från just dig!

Bilder

MEDDE2DCE7B74944EADB24597DFCB68583F
MEDEE3B1DC0F14D457691CA8F4F93A77757
MED0036F4ED4B05484A84EE4BE5E8FCBD6C
MEDCDC72B1C4A4A4862AFF2697135285762
MEDA7CF4F74265A43CEAE67EB366B2E7BCA

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

70 kvm

BIAREA

48 kvm

TOMTAREA

2 839 kvm

BYGGÅR

1997

DRIFTSKOSTNAD

1 748 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum varav 2 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Fastigheten är besiktigad.

HALL

Varmt välkommen in till denna trevliga bostad. Hallen erbjuder enklare upphängningsmöjligheter för ytterkläder direkt till vänster. Från hallen når du badrummet och sovrummet. Fortsätter man in i bostaden öppnas det upp till en stor gemensam yta där kök och vardagsrum tillsammans bildar ett stort rum. Väggar och tak i bostaden är ljust laserade och skapar ett enhetligt intryck. I hallen ligger det på golvet stora klinkerplattor.

KÖK

Lantligt kök i behaglig grön kulör med speglar på skåpluckorna. Kökets maskinella utrustning består av en induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl och frys, inbyggd ugn och micro. Det finns goda avlastningsytor och bra med förvaringsmöjligheter tack vare över-, och underskåp. Matsalsbordet binder ihop och kök och vardagsrummet och kan tacksamt placeras framför de stora fönsterpartierna mot sjön.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och det skapar tillsammans härliga sociala ytor, rummen binds ihop av en kamin vilket bidrar till att höja mysfaktorn och sänka driftskostnaderna. Trevliga fönsterpartier ut mot vattnet och det finns många olika möbleringsmöjligheter.

SOVRUM

Sovrummet är ljust och luftigt med tapet på väggarna. Här finns det plats för en dubbelsäng och tillhörande sängbord. Det finns bra med förvaringsmöjligheter, då ena väggen består av garderober från golv till tak och skjutdörrar med delvis en spegeldörr. Ljusinsläpp från två olika väderstreck. På golvet ligger det ett golv av diamantfuru.

BADRUM

Ett stort och ljust badrum/tvättstuga. På golvet ligger det ett ljusbrunt klinker och väggarna är till hälften kaklade och resterande del är beklädd med väv och ljust målat. Taket är laserat vitt. Badrummet är utrustat med WC, duschkabin, kommod med ett högskåp på vardera sida och en spegel med belysning ovanför. Direkt till vänster finns det en tvättmaskin och en rostfri arbetsbänk med ho och kran i rostfritt och underskåp. I ett separat rum som nås från badrummet har man pannrummet och förråd.

SOVRUM

Loftet går att inreda som ett sovrum om man så önskas. Vitlaserade väggar och tak gör att rummet upplevs luftigt och det charmigt snedtak bidrar till att man får en ombonad känsla. Här sover man tryggt och skönt, vill man kan man dra för öppningen med en mörkgardin för att stänga ute solljuset. På golvet ligger ett trägolv.

GÄSTRUM


Ett trivsamt gästrum som ligger i samma byggnad som garaget. Fönster ut mot sjön och en altan utanför. Här kan man sitta och njuta av kvällssolen. I gästrummet rymmer man en säng med tillhörande sängbord och enklare möblemang. Utrymmet är inte isolerat.

FÖRRÅD

I anslutning till garaget finns det ett förråd. Här finns det bra med ytor för praktisk förvaring. Fönster och belysning gör att förrådet även skulle kunna användas till ytterligare ett gästrum eller varför inte inreda till ett hemmakontor. Utrymmet är inte isolerat.

Ekonomi

VA

750 kr

UPPVÄRMNING

14 724 kr

RENHÅLLNING

750 kr

SOTNING

850 kr

FÖRSÄKRING

2 366 kr

ÖVRIGT

1 540 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

20 980 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader och kan komma att variera beroende på förbrukning.
Hushållselen ingår i kostnaden för uppvärmningen.
2022: El: 12 341 kWh Total kostnad: 11 698 kr
2021: El: 13 555 kWh Total kostnad: 19 185 kr
2020: El: 11 189 kWh Total kostnad: 13 290 kr

Vattenkostnaden avser ström till anläggningen som är via ett servitut med grannen.

Renhållningen är baserad på standardkärl: 140L grönt kärl och 140L brunt kärl

Elnät säkring 16 A

Fiber finns indraget

Slamtömning avloppsanläggning 0-3 kbm, trekammarbrunn

Braskaminen är sotad 2018-09-04 och kontrollerad 2018-09-04

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla med loft

BYGGNADSÅR

1997

UPPVÄRMNING

Elpanna med vattenburen golvvärme, braskamin

VENTILATION

Självdrag (S) våtrumsfläkt

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Torparkrund

STOMME

Trä/timmer

FASAD

Trä, liggande timmer

FÖNSTER

3-glas

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Kroksjön 3:26

ÖVRIGA BYGGNADER

Garage med ett förråd och gästrum i samma byggnad samt ett vidbyggd carport.
Fristående fristående kallförråd.

ÖVRIGT

Vattenburen golvvärme

Braskaminen är sotad 2018-09-04

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 634 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 015 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

500 000 kr

Tomt

AREAL

2839 kvm

TOMTTYP

Sluttningstomt/trädgårdstomt

VATTEN/AVLOPP

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Djupborrat egen brunn tillsammans med grannarna. Avloppet är en trekammarbrunn.

TOMTBESKRIVNING

Lummig tomt med fruktträd och rabatter med perenner

UTEPLATS

Altan med tak, och en altan framför gästrummet

PARKERING

Fristående garage: betongplatta på mark. Grusad infart.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Skellefteå Skellefteå

Kroksjön 300

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg