MED34F48B00B220464A92621980156AAF5A

190 kvm - Generösa ytor - Tre plan

Haninge Jordbro,

Krogtäppan 117

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea190 kvm
Tomtarea228 kvm
Byggår1981
Driftskostnad3,535 kr/månad

Som utgångspris: SEK 3,695,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

1
November | Sunday
Kl 13:00 - 14:00
Öppen visning - Hjärtligt välkommen!
2
November | Monday
Kl 18:30 - 19:00
Öppen visning - Hjärtligt välkommen!

Välkommen in till detta välplanerade radhus i tre plan om hela 190 kvm! Mysig uteplats på baksidan med förmiddagssol, grönskande tomt samt stort, fräscht garage. Detta är boendet för er som värderar en rymlig bostad med många sovrum, generösa sällskapsytor samt stort kök med goda arbetsytor.

Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva cykla till kompisarna intill. Även bekväm närhet Kvarnbäcksskolan, flera förskolor, fotbollsplan, pizzeria och vackra strövområden för dig som gillar att motionera.

Närhet till Haninge och Jordbro centrum samt stormarknader och bra kommunikationer med bl.a. buss som tar dig direkt in till Gullmarsplan och därifrån vidare in till Stockholm City.


Varmt välkommen på visning av detta fina radhus för hela familjen!

Om området

Jordbro ligger ca 3 km söder om Handen och är omgivet av stora skogsområden. Bostadsområdet ligger öster om järnvägen och har ca 9 500 invånare. I väster finns Jordbro Företagspark. Jordbros äldsta område ligger i söder och byggdes ut på 50-70-talet. Majoriteten av bebyggelsen består av flerfamiljshus, men i södra kanten finns också ett småhusområde. Norra Jordbro består helt av småhus som byggdes på 70-80-talen.

Kommunikation

Jordbro har väldigt goda kommunikationer. Här finns dels pendeltåge mellan Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn som går en gång i kvarten. Jordbro är också länken mellan väg 73 och Haningeleden. Med pendeltåg tar det ca 30 min till Stockholms City och ungefär lika lång tid med bil. Vidare finns det direktbussar till Gullmarsplan samt utmärkta cykelvägar som förbinder Jordbro med Haninge Centrum.

Närservice

Jordbro Centrum har ett utbud av tjänster som täcker de flesta behoven. Här finns bland annat bibliotek, vårdcentral, folktandvård, Familjecentral, affärer och restauranger. I Jordbro Företagspark finns också restauranger.

Bilder

Vardagsrum entréplan

Vardagsrum mellanplan

Badrum mellanplan

Kök entréplan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Garage på framsidan av huset med plats för 1 bil.
Stort förrådsutrymme på vindsplan om 15 kvm.
Högtalarkablar finns dragna till samtliga rum på mellanplanet.
Huset har fjärrvärme och ventilationssystem med värmeåtervinning.

Entréplan:

Entré:
Välkomnande hall med bra plats för avhängning och förvaringsmöbler. Hallen öppnar upp bostaden mot kök och matrum samt en rymlig klädkammare. Plastmatta på golv och tapetserade väggar. En garderob finns.

WC/Duschrum:
Ljust helkaklat duschrum. Vidare är duschrummet utrustat med dusch, wc, tvättställ med tillhörande kommod och matchande belyst spegelskåp.

Kök / Matplats:
Från hallen nås ett trivsamt och ljust kök med bra arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd för hela familjen. Plats för matbord invid stort fönsterparti som vetter mot husets framsida och ger köket ett ljust och luftigt intryck. Plastmatta på golv och ljusa väggar.
Utrustning i form av hel kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn, dubbelho, samt köksfläkt.

Allrum/matrum:
Vidare in i bostaden nås ett mysigt allrum/matrum med smidig anslutning till kök och gott om plats för den stora familjen med gäster. Här finns gott om plats för stort matbord alternativt soffgrupp och tv-möbel. Tapetserade väggar och plastmatta på golv. Fönsterpartier som skänker ett härligt ljus. Vidare anslutning till ett väl tilltaget förråd/klädkammare med gott om plats för flera garderobslösningar.

Tvättstuga:
Rymlig tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torkskåp, klädställning, garderob, samt smidig arbetsbänk med överskåp och tvättho.

Sovrum:
Stort sovrum med målade väggar och plastmatta. Gott om plats för säng med tillhörande möblemang.

Mellanplan:

Vardagsrum:
Mellanvåningen nås via trappan och välkomnar dig med en ljus öppen yta. Smakfullt parkettgolv och tapetserade väggar och träpanel i taket. Stora fönsterpartier vetter mot baksidan och gott om plats finns för soffgrupp och tillhörande möblemang. Rummet kan delas av för att skapa ett ytterligare rum om så önskas. Utgång till den underbara trädäckade altanen på baksidan med insynsskyddat läge!

Sovrum:
Ljust och rymligt sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar. Två fönster med utsikt mot framsidan av huset. Gott om plats för säng med tillhörande möblemang. Garderober finns för ytterligare förvaring.

Sovrum:
Trevligt sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar. Stort fönster för ett gott ljusinsläpp som vetter mot framsidan. Plats för möblemang och goda förvaringsmöjligheter.

Badrum:
Snyggt helkaklat badrum. Utrustning i form av badkar, WC, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp samt spotlights i taket.

Övre plan:

Övre hall:
Via en trappa når ni bostadens övervåning och en rymlig möblerbar hall. Ingång till ett varmt förrådsutrymme om ca 15 kvm för ytterligare förvaringsmöjligheter. Träpanel i taket med spotlights och nylagt parkettgolv.

Kontor/Arbetsrum:
Ljust och väl tilltaget rum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Parkettgolv, träpanel i taket samt tapetserade väggar. Rummet disponeras idag som ett kontor/arbetsrum men kan med enkla medel användas som ett extra sovrum.

Sovrum:
Stort och luftigt sovrum med fönster mot baksidan för ett gott ljusinsläpp. Här är golvet belagt med parkett och väggarna är tapetserade samt träpanel i taket. Separat utgång till stor möblerbar balkong ut mot baksidan. Garderober finns för ytterligarare förvaring. Här finns även trappa upp till vinden.

Övrigt:

Garage:
Varmgaraget ligger i anslutning till huset och är nyrenoverat. Stora möjligheter för hobby och snickeri samt plats för trädgårdsredskapen och gräsklipparen. Bra för förvaring av cyklar, barnvagnar, bildäck med mera.

Gästparkering:
Gemensam parkeringsplats centrerat i området vid infarten för gäster och besök.

Välkomna till ett trivsamt boende för hela familjen!
Antal rum
7 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
190 kvm
Areakälla
Totalyta enligt säljaren
Byggnad
Byggnadstyp
Mellanliggande radhus, 3-plan i souterräng
Byggnadsår
1981
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk från tilluft med återvinning.
Energideklaration
Utförd 10/14/2020
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
49 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta på mark
Grundmur
Betong
Stomme
Lättbetong och träkonstruktion
fasad
Träpanel
Fönster
Kopplade 2+1 rutor
Tak
Betongpannor på läkt och underlagspapp
Fastighetsbeteckning
Kalvsvik 11:893
Övrigt
BRA ATT VETA:

Garage på framsidan av huset med plats för 1 bil.
Stort förrådsutrymme på vindsplan om 15 kvm.
Högtalarkablar finns dragna till samtliga rum på mellanplanet.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 42,420 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,485
Uppvärmning
SEK 11,600
Renhållning
SEK 1,948
Väg, samf
SEK 17,608
Försäkring
SEK 4,779
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning, försäkring och elavtal.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,714,000
Byggnadsvärde
SEK 1,938,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 518,400
Tomt
Areal
228 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Haninge Kalvsvik GA:6 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Haninge Kalvsvik GA:8 ändamål: Radio-tv och/eller tele
Förmån: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2063.132
Förmån: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2063.189
Förmån: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2063.47
Last: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2063.46

Karta

Haninge Jordbro

Krogtäppan 117

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg