190
MED8884811C1F3A4B4C942E9FB4F855073E

Kristinelundsvägen 10 Kragsta, Vallentuna

Kommande®

Kragsta, Vallentuna

Kristinelundsvägen 10Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

145 kvm

TOMTAREA

673 kvm

BYGGÅR

2004

Välkommen till denna fantastiska moderna villa nära gränsen mot Täby! Denna exklusiva bostad är belägen längst in på en återvändsgata och omges av en uppväxt och lummig trädgård där du kan njuta av solen hela dagen lång. Bostaden har ett modernt, stilfullt och nyrenoverat kök som kommer att tilltala den kräsne kocken. Köket är ljust med generösa ljusinsläpp och direkt utgång till uteplatsen på framsidan, vilket ger en känsla av rymd och öppenhet.

På övre plan finner du fyra rymliga sovrum, perfekta för en familj. Här finns även möjlighet att skapa ett femte sovrum på nedre plan om så önskas. Bostaden erbjuder helkaklade badrum på vardera plan, vilket ger en lyxig och bekväm boendemiljö. Dessutom finns en ljus tvättstuga med groventré för att underlätta vardagens sysslor.

Uteplatsen är en pärla med flera möbleringsmöjligheter, perfekt för att bjuda in vänner och familj till trevliga grillkvällar eller avkopplande stunder. Här finns även en stenlagd uppfart och ett garage med isolerat förråd för att tillgodose dina förvaringsbehov.

Läget är optimalt med närhet till flera högt rankade skolor och förskolor, vilket gör detta till ett utmärkt val för familjer. Dessutom har du endast tio minuters bilfärd till Täby centrum med sitt stora shoppingcenter och ett brett utbud av butiker och restauranger.

För den som föredrar kollektivtrafik finns bussar mot Stockholm och Roslagsbanan inom bekvämt promenadavstånd. Dessutom finns en ICA-butik och restaurang i närheten för din bekvämlighet. Vallentuna centrum erbjuder dessutom gott om matbutiker, affärer och restauranger, vilket ger dig allt du behöver inom bekvämt avstånd.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att förvärva en modern villa med optimalt läge och fantastiska bekvämligheter. Välkommen till ditt nya drömhem! Vid intresse kontakta ansvarig mäklare, Fredrica Glatstein 0790-661662.

Bilder

MED8884811C1F3A4B4C942E9FB4F855073E
MED77937FBCD1EF44AC992A1D31AE6AB1A3
MEDC4EDE2EE5C774AF5A08167FF1084F49F
MED4B39E9DB7D294D8EB879592AD972AB81
MED34B108954EF74103876F88599C64A99D

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

145 kvm

TOMTAREA

673 kvm

BYGGÅR

2004

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4-5 sovrum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

Vattenburen golvvärme på hela nedre planet och vattenburna radiatorer på övre planet.

HALL

Välkommen in i den ljusa och luftiga hallen med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Ljusgrått klinkergolv och väggar målade i en ljusgrå nyans.

KÖK

Köket totalrenoverades 2020 med förvaring i ljusgrå skåp och lådor. Vitt kakel ovan arbetsbänk i ljus granitkeramik. Det finns även en köksö som sväljer mycket och köket kompletterades med en exklusiv vinkyl. Runt köksön rymmer flera stolar och fungerar som matbord för familjen. Köket är utrustat med kvalitetskyl- och frys i fullhöjd, induktionshäll (flex), inbyggnadsugn och mikro, fläkt samt diskmaskin. Från köket nås uteplatsen på framsidan genom helglasad altandörr med kodlås. Tvättstugan ligger också intill. Köket har parkett på golv och ljusgrå målade väggar.

VARDAGSRUM

Ett riktigt bra och tilltaget vardagsrum uppdelat i rum för flera olika ändamål. Rummet går att dela av så att man får ett extra sovrum/gästrum eller separat kontor. Idag strömmar ljuset från flera väderstreck och rymmer såväl soffgrupp, lounge som matgrupp. Här finns en helglasad altandörr med kodlås som leder ut till den härliga trädgården och uteplatsen med kvällssol. Parkettgolv och ljusgråa väggar.

DUSCHRUM

Helkaklat duschrum i ljusa kulörer med vattenburen golvvärme. Här finns en dusch med vikbara duschväggar i klarglas, wc, tvättställ och en ny mörkgrå kommod, spegel med inbyggd belysning samt ett högskåp för extra förvaring. Det finns även en handdukstork samt ljus från ett öppningsbart fönster.

TVÄTTSTUGA

Väldigt ljus tvättstuga med helglasad altandörr ut till framsidan. Bra med förvaring i vita, vägghängda skåp samt en garderob. Här finns tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk i vit laminat. Vitmålade väggar och ljusgrå klinker på golv.

ÖVRE PLAN

Övre plan nås via en solid trätrapp. När man kommer upp finns en övre hall som rymmer möblemang. Man slås av den otroliga takhöjden på hela 3,20!

SOVRUM 1-4

Sovrum 1 är ett stort sovrum med strömmande ljus från fönster i vinkel och med generös takhöjd. Det finns inbyggda garderober med skjutdörrar som är inmålade i samma kulör som resten av rummets väggar - en sober grå/blå nyans. Här har du utsikt över framsidan på huset och på golvet ligger ekparkett.
Sovrum 2 är ett bra rum med fönster i vinkel, ljusmålade väggar och parkett.
Sovrum 3 är ett liknande rum med gråmålade väggar och fina ljusinsläpp.
Sovrum 4 är ett stort rum som har fönster i tre väderstreck och total harmoni. Gott om plats för dubbelsäng och möbler. Ljusgråa väggar och parkett på golv.

BADRUM

Helkaklat och stort med vitt, matt kakel på väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Här finns ljus från ett fönster, badkar, wc, handdukstork samt tvättställ med en ny, mörkgrå kommod.

KLÄDKAMMARE

Mycket fin klädkammare med eget fönster och riktigt bra med förvaring i hyllplan och stänger. Ljusmålade väggar och parkett på golv.

Om området

Populärt, barnvänligt område nära Täbygränsen. Vallentuna ligger på ett par kilometers avstånd och numera är sjön badbar. Vintertid så plogas skridskobana upp. Till Kvarnbadet - ett utomhusbad vid norra änden av Vallentunasjön - är det ca 3 km. Nybyggt inomhusbad finns vid Vallentuna centrum. Stora skogsområdet finns både öster och väster om området och nås inom ett par minuters promead och här kan du motionera, rasta hunden plocka svamp och bär m.m.

KOMMUNIKATION

Bra kommunikationer med Roslagsbana till Östra station som går var 10-15 min på vardagar samt kvällar/helger var 30:e min. Buss till Täby C samt Mörby C samt direktbuss till Humlegården. Det är gångavstånd till tågstationen och Roslagsbanan är nu dubbelspårig. Det tar ca 25 min med Roslagsbanan till Östra station och ca 20 m med buss till Danderyds Sjukhus.

NÄRSERVICE

Gångavstånd till Matvaruaffär samt restaurang. 5 min bilväg till Vallentuna C med all tänkbar närservice. Ett flertal skolor och förskolor finns på gångavstånd. Lovisedalskolan och Bällstabergsskolan är närmsta skolor samt att det finns flertalet skolor och förskolor i Byle och Täby Kyrkby för den som föredrar Täbys skolor.
I Vallentuna Centrum finns ICA, Coop, apotek, bank, systembolag och diverse affärer.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

2004

UPPVÄRMNING

Vattenburen värme via frånluftspump. Golvvärme nere och radiatorer uppe

VENTILATION

Mekanisk till/frånluft

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-08-26

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

99 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

158 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

14 000 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Isolerad platta på mark

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Kragsta 4:40

ÖVRIGA BYGGNADER

Isolerat förråd med ingång från trädgården.

ÖVRIGT

Fastigheten har löpande renoverats och förnyats. Det finns elektronisk garageport, slingor för robotgräsklippare och ett bra bevattningssystem för trädgården. Det finns kodlås till entrédörren samt till de glasade altandörrarna från köket samt från vardagsrummet. Värmepumpen har blivit servad.
De senaste åren har följande renoveringar ägt rum:

- Installerade nya persienner i alla rum på övervåningen och vardagsrummet: jan 2020
- Totalrenovering av köket med nya vitvaror samt en vinkyl: april 2020
- Nya kommoder, speglar och belysning i båda badrummen: sep 2020
- Målade om alla väggar, alla rum invändes: mars 2021
- Nya kodlås till altandörrar från kök och vardagsrum: juni 2022
- Ny inbyggd garderob i huvudsovrummet: juni 2022
- Ny vattenblandare till trädgården: juni 2023
- Ny köksfläkt 2023

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 577 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 592 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

4 793 050 kr

Tomt

AREAL

673 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan (2001-06-20)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Härlig och uppväxt trädgård med plan gräsmatta, fina planteringar, pallkragar för odling och fruktträd.

UTEPLATS

På framsidan finns en stenlagd uteplats och gräsmatta som hålls insynskyddad av häck och äppelträd. Här kan du njuta av solen hela dagen. På baksidan finns en stor trädgård med trädäckad uteplats som rymmer både matbord och loungegrupp. Denna uteplats ligger också helt insynsskyddad och inbäddad i den fina trädgården med sol på kvällen.

PARKERING

Stenlagd uppfart samt isolerat garage.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Vallentuna Kragsta

Kristinelundsvägen 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg