KarriärOm oss
230
MEDC7B681C3CFB94CA7A35531B8D5A715C7

Ljus tvåa i Hässelby Strand!Krikongränd 2 Hässelby

Hässelby

Krikongränd 2Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

52 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

141 (1301)

MÅNADSAVGIFT

3 495 kr

BYGGÅR

2004

Ljus tvåa i Hässelby Strand!

MILSVID UTSIKT - FRIKÖPT TOMT - SOLID BRF - BREDBAND INGÅR I AVGIFTEN - PROMENAD AVSTÅND TILL T-BANA & MÄLAREN - GENERÖS PLANLÖSNING - KLÄDKAMMARE

Modern och insynsskyddad gavellägenhet om ca 52 kvm i expansiva Hässelby strand med goda förvaringsmöjligheter . Fritt läge med grönskande omgivning och gott om stora fönsterpartier som tillför härligt ljusinsläpp i kombination med den rejält tilltagna balkongen. Öppen planlösning mot sociala sällskapsytor. Gångavstånd till buss, T-bana och Mälaren med fin strand och naturreservat. Hiss! Parkeringsplatser finns att hyra. Bergvärme. Friköpt tomt. Populär förening där det har varit avgiftfritt i december månad tidigare år.

Bilder

MEDC7B681C3CFB94CA7A35531B8D5A715C7
MED8C5CB89DADC74188BB2E3BA131D15E66
MEDC113030ECF67492EB3EC7B9DC8612961
MED999AE342627F407187249C735EB09E18
MEDA6AA407F5BC3493BA233F05C8ABE38DC

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

52 kvm

LÄGENHETSNUMMER

141 (1301)

VÅNING

4 av 8, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 495 kr

BYGGÅR

2004

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

BALKONG

Ja

Hall:
Välkomnande, rymlig hall med ingång till stor klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Badrum:
Stort badrum i svart och vitt med kaklade väggar och klinker i en snygg grå ton. Dusch, badrumsspegel med snygg belysning, handfat, wc, tvättbänk samt tvättmaskin.

Kök:
Fräscht kök med vita köksluckor och vitvaror.
Matplats för 4 personer i köket som ansluter till vardagsrummet.
Utrustning: Ugn, spishäll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Genomgående ekparkett.

Vardagsrum:
Rymligt och luftigt vardagsrum med gott om ljusinsläpp, öppen planlösning mot köket. Gott om plats för diverse vardagsrumsmöblemang. Här ligger också bostadens härliga balkong

Sovrum
Stort sovrum med gott om förvaring och genomgående ekparkett.

Balkong
Från köket / vardagsrummet när man bostadens rymliga balkong med plats för loungemöbler / matbord.

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 500 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

KOMMUNIKATION

Promenadavstånd (ca 250 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

NÄRSERVICE

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

PARKERING

Fri parkering i området.

ÖVRIGT

Gästlägenhet finns att hyra för 200 kr / natt om man har övernattningsgäster.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,8724 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,8724 %

ÖVRIGT

Stort förråd.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2004

UPPVÄRMNING

Bergvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-05-23

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Malmkronan

ANTAL LÄGENHETER

30

OM FÖRENINGEN

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening, samtliga 30 lägenheter ägs av medlemmar. Totalt bor drygt 50 personer i huset.

Fastigheten är ett punkthus med åtta våningsplan + vind som uppfördes 2004. Ytan är fördelad på åtta lägenheter med 4 rok (82 kvm, läge syd/väst), sju 3 rok (68 kvm, syd/ost) samt femton 2 rok (52 kvm, 7 nord/väst, 7 nord/ost, 1 syd/ost). I markplanet finns två lägenheter med uteplats i söder samt, tvättstuga, barnvagnsutrymme, plats för elrullstol, lgh-förråd, elcentral och underhållcentral. Många lägenheter har inglasade balkonger.

Tomten, på 1.965 kvm är friköpt och har en lekplats med bl.a. sandlåda, bänkar och bord vid gräsmattan sydost om ingången. Väster om tomten är en skogsbacke. Gräsmatta runt huset är avgränsade med häckar mot Krikongränd och Aprikosgatan. Förutom välskötta blomrabatter och buskar står en ståtlig ek vid tomtgränsen mot skogsbacken.

Vår miljöstuga finns vid parkeringsplatsen. Där kan man bekvämt bli av med nästan allt som är återvinningsbart.

TV OCH BREDBAND

Förening har ett gruppavtal med ComHem som leverantör av kabel-TV. I grundutbudet med cirka sexton TV-kanaler ingår i avgiften. Åtta kanaler är valfria.
Bredbandsanslutning finns i samtliga lägenheter och från och med juli 2016 ingår även det i avgiften.

PARKERING

Parkering
På den södra delen av tomten har föreningen 25 parkeringsplatser med smarta eluttag för motorvärmare. De hyrs ut till boende i huset, två av platserna är reserverade för gäster. Dessutom finns en handikapplats vid entrén. 290 kr i månaden.

RENOVERINGAR

Mekanisk ventilation. OVK utförd 2019 (u.a.)
Barnvagnar kan förvaras i låst utrymme på gatuplan
Cykelställ på gården, långtidsförvaring i vindsförråd
Miljöstuga för hushållssopor och kärl för tidningar, kompost, förpackningar, elektronik, ljuskällor, batterier, deponi mm.
Tvättstugan renoverades 2018 med nya tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Karta

Stockholm Hässelby

Krikongränd 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg