MED2F89CAD1E7414B5AB95220F6A11AC284

Accept pris

Kallhäll, Järfälla

Kopparvägen 59 vån 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,043 inkl värme, vatten och kabel-TV. Enhetsmätning gällande el
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea26.5 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer214
Byggår1959
Driftskostnad100 kr/månad

Accept pris: SEK 1,450,000

Ansvarig mäklare

Visningar

4
October | Sunday
Kl 11:30 - 12:00
6
October | Tuesday
Kl 18:15 - 18:45

Nu saluförs äntligen denna magiska etta med genomgående ljusa materialval. Praktiskt kök med bra arbetsytor, generöst och öppet allrum med fint ljusinsläpp och plats för soffgrupp, säng och matbord. Stor balkong med eftermiddagssol som nås från allrummet, stambytt badrum med komfortvärme. Detta är endast några få av attributen till denna bostad som måste upplevas på plats.

- Hiss i byggnaden
- Förråd tillhörande bostaden finns
- Stambytt badrum
- Genomgående renoverad dec 2019
- Gångavstånd till P-tåg som tar dig till Sthlm C på ca 20 min

Om området

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor finns i området. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Modern och utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I närbelägna Stäket finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Bilder

Allrum

Allrum med plats för matbord

Balkong mot lummigt område

Stambyt badrum

jag börjar där andra nöjer sig

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
26.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaringsmöjligheter i dem inbyggda garderoberna som finns i hallen.
Badrum
Smakfullt och modernt stambyt badrum med nästan alla bekvämligheter så som komfortvärme i form av handdukstork och golvvärme samt plats för tvättmaskin. Duschhörna med glasväggar. Grå klinkers på golvet och vita kakel på väggarna.
Kök
Trivsam pentry med plats för matlagning samt arbetsytor. Vitmålade luckor, stomme och vitkakel ovanför diskbänken. Den maskinella utrustningen består av Kyl/frys, spis med ugn. Möjlighet att installera diskmaskin finns!
Allrum
Stort och lättmöblerat allrum med plats för soffmöblemang och säng. Ljusa färgval på väggarna samt fina golv. Ljust och trivsamt allrum som har stora perspektivfönster mot allmänningen på baksidan. Härifrån når man också den härliga balkongen om ca 5 kvm som har trätrall och ligger i västerläge med eftermiddagssol.
Information till spekulant
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 8, hiss finns
Pris
SEK 1,450,000 Accept pris
Avgift
SEK 2,043 inkl värme, vatten och kabel-TV. Enhetsmätning gällande el
Driftskostnad
SEK 1,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.16144 %
Andel av årsavgiften
0.16144 %
Byggnad
Byggnadstyp
8-våningshus med hiss
Byggnadsår
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 1/16/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
132 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
134 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
2019- Stambyte genomfördes
2019- Hissar byttes
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Förråd tillhörande lägenheten finns. Härlig balkong med grönska som utsikt.
Gällande parkering: 250 kr i startavgift därefter 100 kr/månad.

Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om 1107,5 kr samt pantsättningsavgift om 443 kr
Förening
Namn
Brf Koppartackan i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 76 lokaler inkl förråd med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65.

Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, entré- och vindsförråd. I varje hus på entréplan finns det tre tvättstugor, en för grovtvätt och två för vardagstvätt. I anslutning till grovtvättrummet finns ett stort tokrum, som kan nyttjas för torkning av mattor, filtar och andra utrymmeskrävande textilier.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
304
Antal lokaler i föreningen
76
Tv och bredband
Com Hem är TV-distributör. I hyran ingår ett analogt grundutbud och Digital-tv Small. Bredband kan även erhållas genom ComHem.
Bredband genom Ownit AB 149 kr/mån.
Parkering
För boendeparkeringstillstånd utgår en engångskostnad på 250 kr, därefter 100 kr/månad. Parkering kan ske på valfri, ledig plats (bakom fastigheten samt vid vändzonen utav kopparvägen).
För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00.
Ett boendeparkeringstillstånd kan överlåtas från säljare till köpare.

Till de 31 st garageplatserna är det separat kö, ca 25 st (5-7år) Garageplats kostar 355 kr/mån.
Renoveringar
1991 Fasaderna renoverades, balkongerna byttes ut och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster.
2006 Fjärrvärme installerades
2019 Stambyte utfördes
2019 Hissar byttes
Ekonomi
Ingen avgiftshöjning under 2016.
Avgiftshöjning med 2% år 2017 och med 5% för både 2018 och 2019.

Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se

Karta

Kallhäll Järfälla

Kopparvägen 59 vån 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg