Kista

Köpenhamnsgatan 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,750 Ink VA, Värme samt OB tilläg på 225kr för BB och Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea34.5 kvm
Byggår1978

Utgångspris: SEK 1,595,000

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Praktiskt utformad hall med goda förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för klädavhängning. I hallen ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är vitmålade

Badrum: Rymligt badrum med duschplats och vädringsfönster som ger ett trevligt ljusinsläpp. Kakel och klinker pryder detta badrum och här har du även access till lägenhetens bastu som sätter guldkant på hela lägenheten!

Kök: Bra kök med fönster i lummigt läge och matplats för 4 personer. Över och under luckor för god förvaring.

Vardagsrum: Stort allrum med 2 stora fönsterpartier med riktigt härlig utsikt mot Järvafältet. Allrummet är avdelat med en vägg som skapar en sovalkov längst in i rummet, som rymmer en 180 cm säng. Denna praktiska lösning ger ett rymligt vardagsrum för sociala möten och plats för soffa, tv och hemmakontor. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. Halogenspotlights i tak.
Antal rum
1 rum
Boarea
34.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 1,595,000
Avgift
SEK 1,750 Ink VA, Värme samt OB tilläg på 225kr för BB och Kabel-TV
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1978
Energideklaration
Utförd 8/24/2010
Energiprestanda primärenergital
178 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Samsö
Om föreningen
Brf Samsö bildades 1976 och består av 249 bostadsrätter och ett antal lokaler. Föreningen har en god ekonomi och en tradition att kunna erbjuda medlemmarna avgiftsfria månader, beroende på årets överskott. 2015 utgick 2 avgiftsfria månader för medlemmarna. Under 2016 var december månad avgiftsfri, under 2017 var januari månad avgiftsfri. Även under 2018 hade föreningen en avgiftsfri månad.

2010 friköpte föreningen tomtmarken de har sina bostäder på.

Föreningen har tecknat fastighets- och bostadsrättstilläggsförsäkring hos försäkringsbolaget Protector för samtliga bostadsrättslägenheter. Medlemmarna behöver alltså inte teckna något tillägg själva.

Barnvagnsrum finns i nästan varje port. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd och ett antal extra förråd som kan hyras genom separata avtal.

Vidare har medlemmarna tillgång till 2 stycken tvättstugor belägna vid Köpenhamnsgatan 10 och 22, ett hobbyrum på Köpenhamnsgatan 22 samt en miljöstuga. Det finns även en träfflokal att hyra samt bastu.

Se gärna föreningens hemsida, http://www.hsb.se/stockholm/samso för mer information.
Tv och bredband
En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Föreningen har tecknat gruppavtal med Bredbandsbolaget, samtliga bostadsrätter har i och med detta tillgång till 100mbit Bredband (fiber uplink) och Bredbandstelefoni (VoIP) via nätverksuttag i väggen.

Brf Samsö har ett eget system för kabel-TV. Kanalplanen finns på hemsidan under ”Boendeinformation”.
Parkering
Det finns 132 st garageplatser i två plan vardera under husen på Köpenhamnsgatan 16 och 28, samt 66 st parkeringsplatser utomhus under T-banan i hörnet av Köpenhamnsgatan/Danmarksvägen samt 19 st gästparkeringar utmed Köpenhamnsgatan. För priser och köstatus kontaktas HSB Akalla.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Ja.
Övrigt
Föreningen har 103 st förråd som hyrs ut till medlemmarna. För priser och information om storlekar samt köstatus, kontakta föreningen.

I centrala Kista kommer ett nytt bostadsområde att etablera sig med byggstart 2020. Information från Stockholm stad om projektet finns att läsa här:
https://vaxer.stockholm/projekt/bostader-forskola-ungdomsgard-thorvaldsengangen/

Karta

Kista

Köpenhamnsgatan 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg