KarriärOm oss
230
MED9F8AF211AD5145C097E49137B036F527

Välplanerat gavelradhus i barnvänligt område med naturen som granne och gångavstånd till Lindome C!Konditorivägen 72 Lindome Östra, Lindome

Klarlagt

Lindome Östra, Lindome

Konditorivägen 72


PRIS3 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

102 kvm

BIAREA

33 kvm

TOMTAREA

177 kvm

BYGGÅR

1977

DRIFTSKOSTNAD

3 608 kr/månad

PRIS

3 995 000 kr

Välplanerat gavelradhus i barnvänligt område med naturen som granne och gångavstånd till Lindome C!

Vi kan presentera ett härligt radhus med eftertraktat läge och populära Spinneriet, förskola samt Gödebergs Gårdsbutik runt hörnet. Bostaden är fördelad över ett vardagsrum, tre väl tilltagna sovrum, ett mindre rum/hemmakontor, två badrum, tvättstuga och ett ljust kök med plats för stort matbord. Från vardagsrummet på nedervåningen kommer man ut till den lättskötta trädgården i västlig riktning. Här finns en stor altan och plats för blommor och odling. På baksidan finns också ett smidigt förråd. Från övervåningens ena sovrum kommer man ut på balkongen där man gladeligen spenderar eftermiddagarna i solen. Även balkongen ligger i eftertraktat västerläge.

Bostaden är överlåtelsebesiktad, protokoll finns att ladda ner på vår hemsida. Tillträde våren 2023.

Visst låter det intressant? Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

Bilder

MED9F8AF211AD5145C097E49137B036F527
MED459326CD020C40239089EA5944654ECC
MED5FFF36EA586A42289CD5C6E00E2C98B1
MED20980589F8384A149AFCDAC66D9127B4
MED75465513A79C475FB57786F1705D575F

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

102 kvm

BIAREA

33 kvm

TOMTAREA

177 kvm

BYGGÅR

1977

DRIFTSKOSTNAD

3 608 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Vid entrén välkomnas ni av en stenlagd uteplats där ni får plats med både bord och stolar - en härlig plats för morgonkaffet. Väl innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med plats för hatthylla och en smidig garderob med skjutdörrar. Lite längre ned i hallen finns en klädkammare som säkerställer sakförvaringen. Väggarna är neutralt ljusa.

KÖK

I öppen anslutning till hallen finner vi ett stort och välplanerat kök som går i neutrala färger med vita skåpsluckor och ett vitt stänkskydd. Ugn, häll, diskmaskin, köksfläkt samt kyl och frys i fullhöjd i rostfritt utförande. I övrigt finns det gott om förvaringsmöjligheter samt en given plats för ett matbord intill fönstret som med enkelhet huserar sex personer.

BADRUM, ENTRÉPLAN

På entréplan finns ett stort och rymligt badrum med ett takfönster som ger rummet en stor mängd naturligt ljust och skapar en känsla av rymd. Utymmet är helkaklat i ljusa färger. I övrigt finns ett badkar med dusch, WC, handfat, handdukstork samt badrumsspegel. Golvvärmen värmer extra gott under vinterhalvåret.

SOVRUM 1 OCH 2, ENTRÉPLAN

Sovrummen på entréplan upplevs båda som rogivande och lätta att möblera. Här finner vi trevliga parkettgolv samt neutrala tapeter på väggarna. Från det högra sovrummet (sovrum 2) finns utgången till den gedigna balkongen. Utanför sovrummen finner vi praktisk förvaring i form av en klädkammare men även ett mindre rum. Detta kan användas både som barnkammare eller ett trevligt hemmakontor.

VARDAGSRUM

Väl nedanför trappan i suterrängplan når vi vardagsrummet. Detta rum har ljusa väggar och golvet är i stilren och ljus parkett. Ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna skapar ett naturligt ljus till hela rummet. Vardagsrummet är rymligt och det finns plats för en stor soffgrupp med tillhörande soffbord, en mediavägg och TV-bänk. Det finns även utrymme till en större matgrupp där du kan bjuda på flerrätters när vännerna kommer över. Från vardagsrummet når du även den väl tilltagna uteplatsen och trädgårdssidan. Vardagsrummet är så pass väl tilltaget att ni med relativt enkla medel kan få till ytterligare ett sovrum utan att behöva kompromissa med vardagsrummets funktion. Här finns även en luft/luftvärmepump installerad.

UTEPLATS OCH TRÄDGÅRD

Från suterrängplan tar vi oss till en uteplats med ett härligt soligt läge. Här ges det möjlighet till härligt umgänge utomhus under sommarmånaderna och det finns plats för både sittgruppen och grillen. För den med gröna fingrar har ni en trädgård där ni kan få plats med diverse planteringar och odlingar. Här finns också ett separat utomhusförråd där ni kan förvara trädgårdsverktygen.

TVÄTTSTUGA

I nära anslutning till badrummet och hallen finns bostadens tvättstuga. Utrymmet går i neutrala färger med ett kaklat golv som dessutom har golvvärme. Praktisk diskho och annan förvaring. Här finns också tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. Tvättmaskinen är nyligen utbytt och har moderna finesser som Wifi-styrning.

BADRUM

I suterrängplan finns ett helkaklat badrum. Här finns ett handfat med tillhörande kommod och spegelskåp, WC och dusch med rundade vikväggar. Kaklet på väggarna är fräscht vita medans klinkern går i en lite varmare sandfärgad ton.

SOVRUM 3, SUTERRÄNGPLAN

Detta rum har ljusa väggar tillsammans med ett neutralt laminatgolv. Det finns plats för en större säng, nattduksbord och extra förvaring i form av exempelvis byrå. Här finns även en klädkammare och anslutande förråd - ett mycket praktiskt sovrum som håller sig svalt även under varma sommardagar.

Om området

Lindome ligger i Mölndals kommun och är beläget precis vid kommungränsen till Kungsbacka. Här bor du bara en kort bilresa från både Göteborg och Kungsbacka, samtidigt som du har närhet till sjöar och många härliga naturområden.
Det som lockar på östra sidan Lindome är just lugnet och det skogsnära läget. Här är det aldrig långt bort till mysiga slingor i skogen, en runda på golfbanan eller en tur till Norra och Södra Barnsjön. Här stormtrivs barnfamiljerna! I området finns flera förskolor, närmast är Sinntorps förskola på Konditorivägen. Närmaste skolan är Sinntorpsskolan F-9 men i närområdet finns även Skånhällaskolan år F-6, Valåsskolan år F-3 och Almåsskolan år 4-9. På Almåsskolan finns även musik- samt sportinriktning.
I bl.a. Bunketorp som ligger i anslutning till Lindome Golfbana hittar du motionsslingor, rid- och skidspår och vacker natur. Om man känner sig vandringssugen kan man ansluta sig till den 37 mil långa Bohusleden som går från Lindome i söder till Strömstad i norr. Vid Barnsjöarna badar man gärna! Här finns en barnvänlig strand med bryggor, hopptorn och bollplan vid Södra Barnsjön. Även Lindome Centrumpark finns för vardagsrekreation där man kan fiska och grilla längs Lindomeån.

KOMMUNIKATION

Från närliggande busshållplats når du Lindome station på endast fem minuter. Härifrån finns smidiga kommunikationer med pendeltåget mellan Mölndal/Göteborg och Kungsbacka. För den som hellre tar bilen ligger motorvägen E6 endast några minuter bort.

NÄRSERVICE

Lindome Centrum har allt man kan behöva i sitt närområde, med bl.a. apotek, gym, vårdcentral samt mataffär.
Närheten till Mölndals centrum, Göteborgs centrum och Kungsmässan i Kungsbacka gör Lindome till en strategisk utgångspunkt för valbar shopping.

Ekonomi

EL

25 600 kr

VA

3 600 kr

VÄG, SAMF

8 100 kr

FÖRSÄKRING

6 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

43 300 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

I kostnaden för el ingår även uppvärmning. Samfällighetsavgiften inkluderar sophämtning, garage i länga samt underhåll av gemensamhetsytor i området. Elkostnaden är uppskattad med ett snittpris utifrån totalt 2 kr/kWh. Kontrollera gärna dagspris med din elleverantör.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Radhus

BYGGNADSÅR

1977

UPPVÄRMNING

Luft/luftvärmepump och direktverkande el

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2015-05-07

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

57 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

12 800 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Suterräng

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

Isolerglaskassetter, 2-glas

BJÄLKLAG

Betong och trä

TAK

Papp

FASTIGHETSBETECKNING

Annestorp 6:98

ÖVRIGA BYGGNADER

Separat förråd samt garageplats i länga.

ÖVRIGT

Värmepumpsrengöring 2021
Dränering 2004
Renovering våtrum suterrängplan 1997
Renovering våtrum entréplan 1993
Ny papp på tak 1992

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 495 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 425 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 200 000 kr

Tomt

AREAL

177 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Mölndal Annestorp GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Mölndal Annestorp GA:8 ändamål: Vägar

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Okulär elinstallationskontroll
Okulär VA-kontroll
Överlåtelsebesiktning
Klarlagt

Karta

Mölndal Lindome Östra

Konditorivägen 72

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg