230
MED21AD1B636C4B4B2B812B42F1173F4FB5

Koltrastvägen 2A Näsbypark, TÄBY

Näsbypark, TÄBY

Koltrastvägen 2A


PRIS6 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

135 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

0142

MÅNADSAVGIFT

6 831 kr

BYGGÅR

2007

PRIS

6 995 000 kr

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som är en dröm för den som söker en harmonisk och rymlig boendemiljö. Med generösa ytor och noggrant utvalda detaljer erbjuder denna pärla en perfekt balans mellan komfort och stil.

Lägenhetens stora och öppna sociala ytor strålar av ljus och rymd. Ett rymligt vardagsrum och matrum ger utrymme för både umgänge och avkoppling. Den smarta planlösningen gör det enkelt att skapa ytterligare sovrum eller arbetsutrymmen efter behov, vilket gör bostaden anpassningsbar till olika livsstilar. Här finner du även en inglasad balkong i ett fantastiskt solläge som inbjuder till avkopplande stunder och socialt umgänge året runt. Den magnifika utsikten från det höga läget ger en känsla av frihet och öppenhet som är svårslagen.

Lugnet som omger bostaden skapar en fridfull oas där du kan koppla av och njuta av ditt hem. Den trevliga gemenskapen i bostadsrättsföreningen bidrar till en positiv atmosfär där du kan trivas och känna dig som en del av en välfungerande enhet.

De två balkongerna ger dig möjligheten att njuta av frisk luft och vacker utsikt från olika vinklar och de stora sovrummen erbjuder gott om plats. Med två helkaklade badrum, utrustade med golvvärme, är lyx och praktiskt tänkande i fokus. Ett av badrummen är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket ger dig bekvämligheten att sköta tvätten i hemmets lugna vrå. Stora fönsterpartier ger inte bara enastående ljusinsläpp utan också en känsla av att vara närmare naturen. Bostaden är välskött och omsorgsfullt underhållen, vilket gör att du kan flytta in utan bekymmer och genast känna dig hemma.

Det strategiska läget nära Näsby Park centrum med Roslagsbanan och affärer ger dig enkel tillgång till bekvämligheter och kommunikationer. Området är även rikt på skolor och förskolor, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Med närheten till både busskommunikationer och grönskande naturstråk är du väl förberedd för både stadsliv och friluftsliv. Norskogsbadet och de vackra naturstråken ger dig möjlighet till avkopplande promenader och härliga badupplevelser.

Missa inte chansen att få bo i denna välskötta och underbara bostad. Här får du inte bara en lägenhet utan en livsstil där komfort, ljus och närhet till det bästa av Täby går hand i hand. Välkommen hem! Välkommen på visning, observera att anmälan krävs. Boka in dig via HusmanHagbergs hemsida eller kontakta ansvarig mäklare, Fredrica Glatstein 0790-661662 för privatvisning.

Bilder

MED21AD1B636C4B4B2B812B42F1173F4FB5
MEDE4BE5ABE6F2D4FF0A6E797DD02DA8239
MEDDB2C6C2861EB4509B8AFEB1DF5FF682D
MEDC875DDF2BD4948958F9A8B10DE029D70
MEDA4CE35EA782A44708FD93B7EDE275105

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

135 kvm

LÄGENHETSNUMMER

0142

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

6 831 kr

BYGGÅR

2007

PRIS

6 995 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

Föreningens information

BALKONG

Ja

UTEPLATS

Två balkonger varav en är exklusivt inglasad med helt öppningsbara glaspartier. Inglasningen var ett tillval som säljarna valde att göra ca 2021. Det finns fina vittransperanta gardiner monterade runtom balkongen som lämnas kvar till köparen. Fint högt läge med soligt sydost-läge. Den andra balkongen nås via sovrum 3 och vetter mot skogspartiet med morgonsol. Det är tillåtet att grilla på balkonger och uteplatser, dock inte med kolgrill.

HALL

Välkommen in i väl tilltagen hall med kapprum för avhängning av ytterkläder. Förvaring i tre vita garderober. Väggarna är tapetserade i en ljusrandig kulör och på golvet ligger ekparkett.

KÖK

Bra storlek på kök med plats för matbord. Ljus från ett stort fönster i insynsskyddat läge. Köket har förvaring i skåp och lådor i ek. Ovanför arbetsbänken i granit finns grått kakel. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd från Siemens, diskmaskin från Cylinda (ny från 2023), ugn från Siemens med spishäll från Siemens och fläkt från Franke. Väggarna är slätmålade i en rosa nyans. Parkett på golv.

VARDAGSRUM/MATRUM

Vilken rymd! Generösa ytor med plats för umgänge. Möjlighet att dela av till ytterligare sovrum för den som har behov. Gott om fönster i vinkel med flödande ljus och utgång till den helglasade balkongen i fint solläge. Balkongen har säljarna glasat in med påkostade glaspartier som är öppningsbara. Rummet har plats för stor soffgrupp och matgrupp samt andra möblemang. Väggarna är klädda i en vacker tapet som är slät och därmed övermålningsbar för den som så önskar annan kulör. På golvet ligger en ekparkett.

SOVRUM 1-3

Sovrum 1 nyttjas idag som kontor och gästrum. Perfekt för det ändamålet eller som ett barnrum. Ljus från ett stort fönster och förvaring i en vit garderob som går att förflytta. Ljust tapetserade väggar och parkett på golv.
Sovrum 2 är ett väl tilltaget sovrum med fönster i vinkel och gott om plats för såväl dubbelsäng som möblemang. Ljus, slät tapet och parkett på golv.
Sovrum 3 är också ett stort rum med fönster samt utgång till balkong med morgonsol och utsikt över skogspartiet. Tapetserat med en medaljongtapet och parkett på golv.

DUSCHRUM/TVÄTT

Stort helkaklat duschrum med tvätthörna. Vitt kakel på vägg och grått klinker med golvvärme. Här finns nyare tvättmaskin från Bosch och en torktumlare från Siemens under arbetsbänk. Dusch med vikbara glasväggar, wc-stol, tvättställ med vit kommod och spegelskåp med belysning.

BADRUM

Helkaklat med ljus från ett öppningsbart fönster. Vitt kakel på väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns ett badkar, wc-stol, tvättställ med vit kommod samt spegelskåp med belysning.

Om området

Näsby Park är ett av Täby kommuns äldre kvarter med ett mycket uppskattat läge vid Stora Värtan. Här finns flertalet badplatser, båthamnar och strandpromenader. Ibland på vintern plogas skridskobana upp. I östra delen av området finns den omtycka utomhuspoolen Norskogsbadet som har öppet sommartid. Här finns också tennisbana och ny fin lekplats, fina promenadområden och ett stenkast till Näsby Park centrum, bussar och Roslagsbanan.

KOMMUNIKATION

Till Stockholm åker man snabbast med Roslagsbanan. Hållplatser finns vid Näsby Park centrum och Näsby Allé. Bussar mot Täby C går i en slinga genom Näsby Park (Centralvägen, Djursholmsvägen, Näsby Allé). Busshållsplats finns precis utanför huset.

NÄRSERVICE

Näsby Park centrum ligger centralt i Näsby Park. Här finns det mesta du kan behöva av närservice, exempelvis mataffär, apotek, banker, butiker m.m. Det finns flera SKOLOR i närområdet. Näsby Park skolan åk 4-9 ligger vid centrum. Slottsparksskolan åk 0-3 ligger i södra Näsby Park. Norskolan åk 0-3 ligger i västra Näsby Park. Ett flertal fristående skolor finns också, bland annat Engelska skolan. Det finns flera förskolor i närområdet. För mer information, gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.
Täby centrum ligger med några minuters bilfärd från bostaden. Där finns allt man kan önska såsom klädaffärer, bio, bank och restauranger.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,1425 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,14253 %

Ekonomi

EL

9 600 kr

FÖRSÄKRING

2 400 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

12 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 151 281 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus med hiss

BYGGNADSÅR

2007

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Mekaniskt frånluft med värmeåtervinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-05-02

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

53 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

84 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

4 200 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd i källaren samt ett stort förråd i hus 1 mitt över gården.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

GJORDA RENOVERINGAR
2022
- Byte av värmepumpar
- Målning av staket
- OVK
2016
- Avloppsrensning
2015
-Rensning av ventilationssystem
2013
- Breddning av parkeringsplatser

Förening

NAMN

Brf Ringduvan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

68

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Nordeuropa försäkring AB.

OM FÖRENINGEN

BRF RINGDUVAN bildades 2007 och består av 5 höghus med hiss. Det finns 68 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 27 st 2 rok, 16 st 3 rok, 21 st 4 rok och 4 st 5 rok. Totalt är det 5.593 kvm boyta.
TVÄTTSTUGA: Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, det finns inga gemensamma tvättstugor.
LÄGENHETSFÖRRÅD: På bottenvåningen finns lägenhetsförråd,
BARNVAGNSRUM: Finns på entréplanet.
CYKELRUM: finns på entréplanet.
UPPVÄRMNING: Fastigheten värms med bergvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.
KABEL-TV/BREDBAND: Com Hem silverpaket, Fiber finns även att tillgå via Telia
ÖVERLÅTELSEAVGIFT: Brf Ringduvan i Täby tar ut överlåtelseavgift 2,5% av ett prisbasbelopp av köparen.
PANTSÄTTNINGSAVGIFT: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift 1% av ett prisbasbelopp av köparen.

TV OCH BREDBAND

I avgiften ingår ett antal analoga tv-kanaler via Com Hems fastighetsnät. Styrelsen har förhandlat fram ett utökat gruppavtal med Com Hem, vilket omfattar TV Silver, Bredband 100 samt fast bredbandstelefoni.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Det finns cykelställ utanför varje port och cykelförråd i varje hus. Det finns även barnvagnsrum. Sopor slängs i gemensamma soprum. Där finns även för matavfall, elsopor, tidningar och plast. Grovsopor slängs på Hagby-tippen.

PARKERING

På fastighetens utomhusparkering finns 84 parkeringsplatser, varav 10 är gästparkeringar. Av de 74 uthyrningsplatserna för medlemmar har 70 st eluttag, varav åtta platser har laddstolpar för laddhybrid/elbil. Befintliga laddstolpar har avsiktligt med tanke på brandrisk placerats i rad utmed Centralvägen och inte nära husväggar. Vid en utökning av laddstolpar i framtiden kan den befintliga slingan i marken förlängas för en kostnadseffektiv lösning. Vid flytt ansvarar innehavare av laddplats själv för uppsägning av avtal med Waybler (fn 3 mån uppsägningstid).

Priser ser ut som följer:
Parkeringsplats utan el 315 kr/mån.
Parkeringsplats med el för motorvärmare 400 kr/mån.
Parkeringsplats för att ladda laddhybrid/ elbil * 450 kr/mån
* medlemmen debiteras elförbrukningen direkt från CaCharge, när det gäller laddhybrid/ elbil.

ÖVRIGT

Bra hemsida på http://brfringduvan.bostadsratterna.se/valkommen-till-brf-ringduvan

Karta

Täby Näsbypark

Koltrastvägen 2A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg