190

Lund - Centralt, LUND

Knut Den Stores Torg

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea31 kvm
Våning4 (hiss finns)

Om området

Centrala Lund är en mysig stadsdel med kullerstensgator, torg och närhet till parker. Här finner vi även Domkyrkan som uppfördes redan under 1100-talet.

Kommunikation

Här finns gott om kommunikationsmöjligheter. Ett gediget nät av stadsbussar som tar dig till övriga stadsdelar samt flertalet hållplatser för regionsbussarna. Från centralen går tågavgångarna tätt och hit tar du dig snabbt och lätt till fots, på cykel eller med stadsbussen. För den som inte vill åka motordrivet går det utmärkt att ta cykeln runt om i staden.

Närservice

Här finns ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och barer men även större matvarubutiker som tex ICA Malmborgs på Clemenstorget eller Coop Konsum vid Mårtenstorget. Det finns även torghandel på både Clemenstorget och Mårtenstorget.
För studenten ligger flertalet av stadens studentnationer i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
31 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 3, hiss finns
Byggnad

Karta

Lund - Centralt LUND

Knut Den Stores Torg

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg