230
MEDD30D459CAD5C4777B8C4211593391E91

Magisk enplansvilla med en otrolig utsikt!Klövervägen 5 Grevie, Grevie

Grevie, Grevie

Klövervägen 5


PRIS8 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

163 kvm

BIAREA

39 kvm

TOMTAREA

1 512 kvm

BYGGÅR

2020

DRIFTSKOSTNAD

3 009 kr/månad

PRIS

8 950 000 kr

Magisk enplansvilla med en otrolig utsikt!

Är du ute efter det perfekta hus som har det lilla extra? Väntan är över! Ett fantastiskt hus som ligger på ett magiskt läge där man har en underbar utsikt över Bjäres öppna landskap, det glittrande havet och Kullahalvön i horisonten. Här måste utsikten upplevas, och man blir helt stum av hur vacker utsikten är! En riktigt fin enplansvilla som har ett energieffektivt uppvärmningssystem där huset har energiklass A, dessutom finns det solceller! Invändigt har nuvarande ägare gjort miljömedvetna materialval och stilen i huset genomsyrar modernitet samtidigt all enkelhet med mjuka, fina kulörval. Tystnaden i huset är en otrolig häftig känsla då det är akustikplattor i taket i hela huset och på väggarna vid köket och vardagsrummet är ljuddämpande. Detta genomtänkta stilrena, moderna hus är äntligen till salu. Här huserar du på välplanerade 163 kvm som innefattar fyra sovrum, två badrum, en bastu, två vardagsrum och ett socialt kök.

Missa inte möjligheten att förvärva detta unika hem och boka in er på visning! För mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn 0768 66 85 60 eller frida.svahn@husmanhagberg.se.

Bilder

MEDD30D459CAD5C4777B8C4211593391E91
MED6BB98A7BC4F14DE19BDB067397BF3B8C
MEDCECF4403B3EE47EE9276C62CD377B6A7
MED7ADD16A16C704C3AB4397BAEE988134F
MED6FD1B0875BB44F6DB72E504D3A947666

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

163 kvm

BIAREA

39 kvm

TOMTAREA

1 512 kvm

BYGGÅR

2020

DRIFTSKOSTNAD

3 009 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Ett fantastiskt hus som ligger på ett magiskt läge där man har en underbar utsikt över Bjäres öppna landskap, det glittrande havet och Kullahalvön i horisonten. Här måste utsikten upplevas, och man blir helt stum av hur vacker utsikten är! En riktigt fin enplansvilla som har ett energieffektivt uppvärmningssystem där huset har energiklass A! Invändigt har nuvarande ägare gjort miljömedvetna materialval och stilen i huset genomsyrar modernitet samtidigt all enkelhet med mjuka, fina kulörval. Tystnaden i huset är en otrolig häftig känsla då det är akustikplattor i taket i hela huset och på väggarna vid köket och vardagsrummet är ljuddämpande. Det finns golvvärme i hela huset. Det finns KNX-dimmer i hela huset.

Hall
Välkomna in i detta moderna och stilrena hem där man häpnar över utsikten så fort man kliver innan för dörren. Rymlig hall där man har avhängningsmöjligheter till höger. (Hatthylla ingår ej i köpet). På golvet ligger det slipade betong som ger den råa industriella känslan.

Tvättstuga
Till vänster har man tvättstugan med automatiska lampor som tänds när man kliver in. Här ligger det samma klinkers på golvet som badrummet mittemot. Här finns otroliga förvaringsmöjligheter och även dubbla värmepumpar med värmeåtervinning. Tvättstugan är utrustad med vask, tvättmaskin och torktumlare. Vidare från tvättstugan kommer man in till dubbelgaraget och ett förråd.

Badrum
Helkaklat snyggt badrum i ljus kulör. Utrustat med dusch, wc och kommod.

Allrum
Till höger från hallen har du ett allrum där man har stora fönsterpartier med spröjs där man även kan gå ut till trädäcket i söder. Sitter man i soffan har man även här en fantastisk utsikt. På golvet ligger det enstavig vitlaserad ekparkett och är genomgående för denna del av huset.

Sovrum 1, 2 och 3
Från allrummet har man ingången till samtliga tre sovrum som är likvärdiga i storlek, 10-11 kvm. Sovrummen har en fin behaglig grå kulör och fina garderober med skjutdörrar. Fönster vetter norrut som ger det svala kvällar i sommarnatten.

Badrum och bastu
Kakelplattor i grå kulör på golvet och på väggarna är det både vita kakelplattor men även en snygg grön kulör som är målad. Badrummet är utrustat med dusch (unidrain), kommod, wc och bastu. Inredning från Vedum och Mora. Bastu med en makalös utsikt!

Sovrum
Det stora badrummet ligger till vänster om hallen som angränsar till tvättstugan och som är extraisolerat mellan tvättstugan och sovrum. Här finns otroliga förvaringsmöjligheter

Kök
Från hallen kommer du till det mest fantastiska i huset och det är köket. Och det slår en hur tyst det är och hur ljudet dämpas. Köket är från Vedum och det är utrustat med kyl och frys (Siemens), häll (Electrolux), diskmaskin (Siemens), liten vask vid hällen och en stor vask på köksön, klicklådor och bra förvaring. Som bänkskiva ligger den nostaligska Perstorpsplattan. Från köket har man utgång till en uteplats där morgonsolen visar sig. När man står och lagar mat har man utsikt över matplatsen, trädäcket, poolen och såklart över åkrar och hav! Vid matplatsen finns det en lite nisch där man kan sitta och ta morgonkaffet i lugn och ro i tystnad.

Här finns även ett vikparti där man suddar bort gränsen ute och inne! Så snyggt!

Vardagsrum
Med en trappa, som är gjord av återvunnen spillträ, kommer man ner till ett fantastisk vardagsrum där man har utsikt över trädgården, Bjäres öppna landskap, det glittrande havet och Kullahalvön i horisonten. Här är det inbyggt förvaring som är vitlaserad.

Trädgård
En mysig trädgård som har allt man behöver, gräsmatta, trädäck och pool! Stort trädäck i söderläge med en överbyggd pergola. Här finns nivåskillnader som ger det många sittplatser i trappa eller uppe på trädäcket.
Poolen som är 6*3 m är gjord av Polyproylen, även kallad PP-pool (utan kemikalier) och i poolen finns det saltvatten. I Båstad kommun är det ofta bevattningsförbud men på denna fastighet ligger det en tank som samlar dagvatten som kan användas för att vattna under sommarhalvåret.

Dubbelgarage och uppfart
Ett snyggt dubbelgarage som dessutom är isolerat och på golvet finns golvvärme, allt för att göra huset så flexibelt som möjligt om man behöver extra boyta kan man göra det här. På uppfarten finns det plats för flera bilar.

Missa absolut inte denna chans att förvärva detta otroliga hem och boka in er på visning!

Om området

Grevie ligger på Bjärehalvön. I Grevie är bebyggelsen mestadels villor för permanentboende. Bjärepunkten ligger i byn och erbjuder matvarubutik, bibliotek, loppis, frisör mm. Grevieparkens bygdegård är en populär samlingsplats där det under året är många happenings. Lokalen går även att hyra till privata fester. Byggnaden får plats med hela 800 gäster och är därmed den största uthyrningslokalen i Båstads kommun. Grevie idrottsplats ligger intill, en aktiv förening och utöver fotboll och andra bollsporter har de nu även byggt en padelhall med inomhusbanor. Närhet till alla Bjäres golfklubbar och Grevie backar som är ett naturreservat och en vacker plats att ta en söndagspromenad på.

KOMMUNIKATION

Där järnvägen tidigare gick har man idag byggt en cykelväg som går mellan Båstad och Förslöv. Närhet till Förslövs tågstation där pågatågen går både till Båstad, Ängelholm och vidare. 20 minuters bilfärd in till Ängelholms centrum.

Ekonomi

EL

20 580 kr

VA

6 324 kr

RENHÅLLNING

2 315 kr

VÄG, SAMF

800 kr

FÖRSÄKRING

6 093 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

36 112 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla i vinkel

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Dubbla värmpeumpar med värmeåtervinning

VENTILATION

FTX-ventilation, frånluft

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-11-05

ENERGIKLASS

A

ENERGIPRESTANDA

23 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

44 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

9 707 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark

STOMME

Trä

FASAD

Lärk

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Böske 38:4

ÖVRIGT

Fiber finns

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 135 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

3 173 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 800 000 kr

Tomt

AREAL

1512 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan Fornlämning (1 st)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Grevie GA:2 ändamål: Vägar

Karta

Båstad Grevie

Klövervägen 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg