230
MED7DB15B6781BE408989A7AEB8C6FDD85C

Unik våning i 2 planKlostergatan 13 Jönköping Väster, Jönköping

Jönköping Väster, Jönköping

Klostergatan 13


PRIS (fast pris)1 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

49,8 kvm

BIAREA

41,5 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

13D (4) 1002

MÅNADSAVGIFT

4 970 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

1 995 000 kr Fast pris

Unik våning i 2 plan

UNIKT TILLFÄLLE att förvärva unik bostad till ett unikt pris!

* 91,3 kvm golvyta!
* Möjlighet till uthyrning, antingen hela bostaden eller varför inte hyra ut ett sovrum?
* Möjlighet att köpa som juridisk person
* Kan flytta in direkt
* Räntegaranti i föreningen (byggherren bekostar all ränta över 2,6% för föreningen)
* bo billigt! Faktisk boendekostnad kalkylerad på 4,5% i ränta:
Avgift 4970+ 5009 (faktiskt räntekostnad per månad efter ränteavdrag)= 9979 kr. Delat på 3 personer boende (om man tex hyr ut) = 3327 kr per person!


Spännande bostad i etage om hela 91,3 kvm golvyta, belägen i gårdshus! Övre plan är rymligt och väldisponerat med en trappa ner till nedre plan där endast fantasin sätter gränserna. Nyttja biytan till en arbetsplats, lounge-del/tv-rum eller sovrum eller varför inte både och? Vi kan lova att här finns golvyta för allt!
Bostaden nyttjad som 2 rum och kan göras om och nyttjas som 3 rum.

Välkomnande hall med klinker på golv som sedan fortsätter ut i bostaden med vitpigmenterad ekparkett, här finns spröjsade fönster, profilerade foder och socklar, höga fönster i tidstypisk stil. Köket går i vitt med ljusgrå bänkskiva och vita, fasade kakelplattor ovan bänk. Bostaden erbjuder rymliga kvadratmeter och ett fullt utrustat och funktionellt kök som är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är en social och modern planlösning med bra ytor för att socialisera. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, ugn, fläkt och kyl/frys och vinkyl! Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vita helkaklade väggar, grå kommod och spegel ovan samt dusch bakom duschdörrar i klarglas. Extra lyxigt att ha en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Moderna materialval som rimmar väl med fastighetens anrika historia och på ett oslagbart läge.
Perfekt för den som önskar bo stort och på centralt läge. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum som skapar trevliga och sociala ytor. Fräscht badrum beklätt med kakel och klinkers, med kombinerad tvättmaskin/torktumlare som gör vardagen bekväm. Totala golvytan i bostaden är ca 91,3 kvm (49,8 kvm boa + 41,5 kvm bia).

Pulsen som utmärker Klostergatan och den här delen av Torpa är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på upptäcktsfärd bland butiker, matvaruaffärer, restauranger, caféer och barer, enbart ett stenkast från bostaden. Varje lördag morgon står marknadsstånden tätt på Västra torget för torghandel. Naturområden och vackra promenadstråk hittar man alldeles i närheten då både Friaredalen, Stadsparken och den underbara badsjön Vättern finns inom kort promenadavstånd och Munksjön är även den belägen i närområdet.
Resecentrum ligger precis i närheten av bostaden och det tar några minuter med cykel till Högskolan/Jönköpings Universitet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt. Ett perfekt tillfälle för studenten eller pendlaren som vill ha närhet till allt.

Välkommen hem!

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om bostaden.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED7DB15B6781BE408989A7AEB8C6FDD85C
MED7615B2B11F46404894DF2349DE8AD2DD
MED6E2E64D046AE4C52AA499DAE3E34A646
MEDA8B1BD041C914D71859667E5282856B3
MEDE0B0EA0C9C834D959170D65D8C11D6E7

Planritningar

Planskiss övre plan

Planskiss nedre plan

Alternativ planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

49,8 kvm

BIAREA

41,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

13D (4) 1002

VÅNING

1 av null

MÅNADSAVGIFT

4 970 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

1 995 000 kr Fast pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

ekonomisk plan

HALL

Grå klinker på golv som fint möter det ljusa parkettgolvet. Praktisk dubbelgarderob finns för förvaring. Genomgående för hela bostaden är den vitpigmenterade ekparketten från Kährs på golvet.

BADRUM

Grått klinker på golv och vita helkaklade väggar (2023). Takdusch bakom duschdörrar i klarglas, kombimaskin, grå kommod med spegel ovan och WC.

KÖK

Köket är från Epoq (2023) med rostfria vitvaror och vinkyl, vita luckor, ljust grå bänkskiva och vita fasade kakelplattor över bänkskivan. Utrustat med induktionshäll, diskmaskin, ugn, fläkt och kyl/frys plus vinkyl. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM

Fantastiska fönster med spröjs för härligt ljusinsläpp. Vita, målade väggar och ekparkett på golv. Här finns utrymme för stor matplats och soffgrupp. Perfekt för den som gillar att bjuda hem vänner och familj!

RUM

Vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett på golv. Här finns en unik möjlighet att förvandla ytan till precis det du drömmer om! Gör om till flera gästrum eller vad sägs om arbetsrum och tv-rum? Biosalong? En bardisk och lounge eller stor walk in-closet? Bara fantasin sätter gränserna!

Om området

Här bor du så centralt det är möjligt! Med närhet till precis allt du kan tänkas önska i Jönköpings innerstad. Här finner du matvarubutiker, restauranger, blomsterhandel, konditori, biograf och allt annat du kan tänkas behöva!

Utbud på området
På Jönköping Väster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Inom kort avstånd finner du matvarubutiker, butiker, frisörsalonger och restaurang- och caféliv. Västra Torget erbjuder på lördagar torghandel som är en extra lyx att bo nära intill. Här kan du köpa allt från färsk frukt och grönt till blomster och hantverk på lördagsförmiddagarna. En perfekt start på helgen!

Naturnära områden
Området med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och Väster finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva.
Trevliga lokala fik och restauranger finner du på området. Izakaya Moshi för den som gillar det japanska, Anna-Gretas för den som föredrar god tapas i mysig miljö och mycket mer finner du bara runt hörnet! Flertalet fik och bagerier hittar du på Väster. Här kan du verkligen njuta av närhet till nybakta frallor till helgfrukosten.
Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av linjebussar som går mycket frekvent.

Skola och barnomsorg
I området och angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Från Jönköping Väster har du gångavstånd till hela Citys nöjesliv och utbud av kultur.
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Första plan och vån -1

ANDEL I FÖRENINGEN

5,89 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

985 397 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån ekonomiska planen och de kalkylerande lånen. Formel: totala lån multiplicerat med andelstal av årsavgiften i föreningen (andelstalet i föreningen).
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-01-12

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

56 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Helgonet 3

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

24

OM FÖRENINGEN

Brf Helgonet 3 i Jönköping med organisationsnummer 769633-4353 innefattar en byggnad med 24 bostadslägenheter. 1 301 kvm utgör totala bostadsarean för Jönköping Helgonet 3. Fastigheten är ett flerbostadshus i 3 våningsplan där vissa lägenheter är byggda i etage.
Gedigen fastighet med unika lägenheter på attraktiv adress.

Uppvärmning:
Fjärrvärme

Ägandeformer:
Juridisk person: Beslutas av styrelsen i varje enskilt fall.
Andelsägande: Tillåts.

Lägenheterna är fördelade enligt nedan:
5 st 1 rok
6 st 1-2 rok
7 st 2 rok
2 st 2-3 rok
3 st 2-4 rok
1 st 3-4 rok

Fastighetens byggår: 1929
Ombyggnadsår: 2023

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina Försäkringar.

Fiber:
Fiber installerat mars 2023.

Ekonomi:
Föreningen har räntegaranti på sina lån via byggherren. Detta gäller fram till mars 2026. Byggherren bekostar ev räntekostnad för föreningen som överstiger 2,6%.

Gemensamma utrymmen:
Innergården är gemensam och här finns även sophantering.
Förråd tillhör varje bostad.

Parkeringsmöjligheter:
Parkeringsmöjligheter finns på omkringliggande gator och i P-hus nära intill fastigheten.

Viktiga dokument & länkar

ED Helgonet
Ekonomisk plan
Stadgar Helgonet 3
Bostadsbeskrivning
Bostadsbeskrivning

Karta

Jönköping Jönköping Väster

Klostergatan 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg