230
MED4A6765F42A1C4B1AB7313EDA88A28475

Härlig takhöjd och nyproducerad lägenhet i gammal charm.Klostergatan 13 Jönköping Väster, Jönköping

Budgivning

Jönköping Väster, Jönköping

Klostergatan 13


PRIS (utgångspris)1 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

45 kvm

VÅNING

2

LÄGENHETSNUMMER

13B (15)

MÅNADSAVGIFT

3 170 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

1 950 000 kr utgångspris

Härlig takhöjd och nyproducerad lägenhet i gammal charm.

På bästa läge, mitt i centrala Jönköping finns denna nyproducerade lägenhet (2023) med otroligt generös takhöjd till försäljning! Perfekt planerad 1 rok med möjlighet att skilja allrum och sovplats åt med industriglas eller vägg för att skapa ett sovrum. Smarta kvadrat med en genomgående hög materialstandard. Ok att köpa som juridisk person och ok med andrahandsuthyrning!

Interiören är av unikt slag. Högt i tak, här är det öppet i lutning där högsta punkten mäter ca. 3,5 meter. Detta i kombination med takfönster samt snedtak som skapar en helt unik känsla. Välutrustat kök och här smälter rummet samman och ger en skön känsla av rymd och öppna ytor. Man har även möjlighet att dela av rummet. Fräscht badrum klätt med kakel och klinkers och kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare) löser vardagstvätten ypperligt. Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten och dessutom följer ett lägenhetsförråd med lägenheten.

Pulsen som utmärker Klostergatan och den här delen av Torpa är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på upptäcktsfärd bland butiker, matvaruaffärer, restauranger, caféer och barer, enbart ett stenkast från bostaden. Varje lördag morgon står marknadsstånden tätt på Västra torget för torghandel. Naturområden och vackra promenadstråk hittar man alldeles i närheten då både Friaredalen, Stadsparken och den underbara badsjön Vättern finns inom kort promenadavstånd och Munksjön är även den belägen i närområdet.
Resecentrum ligger precis i närheten av bostaden och det tar några minuter med cykel till Högskolan/Jönköpings Universitet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt. Ett perfekt tillfälle för studenten eller pendlaren som vill ha närhet till allt.

Välkommen hem!

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om bostaden.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED4A6765F42A1C4B1AB7313EDA88A28475
MEDF41E9C72410648D1812DE7B35A8F201F
MEDAF2F28FF9C394042BC9E6A535802E4E6
MED15752ACF43E440B5B87F2A00D329F9B9
MED750D2C2E8A994875BC37453A527B04AE

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

45 kvm

LÄGENHETSNUMMER

13B (15)

VÅNING

2 av 2

MÅNADSAVGIFT

3 170 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

1 950 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

ekonomisk plan

Materialstandarden är genomgående i hög kvalité i lägenheten. Genomgående för hela bostaden är att det är vitpigmenterad ekparkett från Kährs på golvet och ljusa, släta väggar.

HALL

Grå klinker på golv som fint möter det ljusa parkettgolvet (Kährs). Från hallen har man full sikt in i bostaden och mot de stora fönstren direkt till vänster.

KÖK

Köket är från Epoq (2023) med rostfria vitvaror, ljusa luckor, ljust mörkbrun bänkskiva och vita fasade kakelplattor ovan bänkskivan ger karaktär. Köket är utrustat med induktionshäll, micro, diskmaskin, ugn, fläkt och kyl/frys. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

ALLRUM

Två stora fönster med spröjs för härligt ljusinsläpp. Vita målade väggar och ekparkett på golv. Här finns utrymme för matplats och soffgrupp samt sovplats. Planlösningen är väldigt flexibel.

BADRUM

Grått klinker på golv och vita helkaklade väggar (2023). Dusch bakom duschdörrar i klarglas, kombimaskin, grå kommod med spegel ovan och WC.

AMELIE SJÖBRING CIMEN INFORMERAR:

- Ett förråd följer med lägenheten i källarplan.

Om området

Här bor du så centralt det är möjligt! Med närhet till precis allt du kan tänkas önska i Jönköpings innerstad. Här finner du matvarubutiker, restauranger, blomsterhandel, konditori, biograf och allt annat du kan tänkas behöva!

Utbud på området
På Jönköping Väster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Inom kort avstånd finner du matvarubutiker, butiker, frisörsalonger och restaurang- och caféliv. Västra Torget erbjuder på lördagar torghandel som är en extra lyx att bo nära intill. Här kan du köpa allt från färsk frukt och grönt till blomster och hantverk på lördagsförmiddagarna. En perfekt start på helgen!

Naturnära områden
Området med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och Väster finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva.
Trevliga lokala fik och restauranger finner du på området. Izakaya Moshi för den som gillar det japanska, Anna-Gretas för den som föredrar god tapas i mysig miljö och mycket mer finner du bara runt hörnet! Flertalet fik och bagerier hittar du på Väster. Här kan du verkligen njuta av närhet till nybakta frallor till helgfrukosten.
Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av linjebussar som går mycket frekvent.

Skola och barnomsorg
I området och angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Från Jönköping Väster har du gångavstånd till hela Citys nöjesliv och utbud av kultur.
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,64 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

617 100 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån ekonomiska planen och de kalkylerande lånen. Formel: totala lån multiplicerat med andelstal av årsavgiften i föreningen (andelstalet i föreningen).
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-01-12

ENERGIKLASS

B

Förening

NAMN

Brf Helgonet 3

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

24

OM FÖRENINGEN

Brf Helgonet 3 i Jönköping med organisationsnummer 769633-4353 innefattar en byggnad med 24 bostadslägenheter. 1 301 kvm utgör totala bostadsarean för Jönköping Helgonet 3. Fastigheten är ett flerbostadshus i 3 våningsplan där vissa lägenheter är byggda i etage. Gedigen fastighet med unika lägenheter på attraktiv adress.

Uppvärmning:
Fjärrvärme

Ägandeformer:
Juridisk person: Beslutas av styrelsen i varje enskilt fall.
Andelsägande: Tillåts.

Lägenheterna är fördelade enligt nedan:
5 st 1 rok
6 st 1-2 rok
7 st 2 rok
2 st 2-3 rok
3 st 2-4 rok
1 st 3-4 rok

Fastighetens byggår: 1929
Ombyggnadsår: 2023

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina Försäkringar.

Fiber:
Fiber installerat under mars 2023.

Gemensamma utrymmen:
Innergården är gemensam och här finns även sophantering. Föreningen har ett övernattningsrum samt möjlighet till lätt motion.
Förråd tillhör varje bostad.

Parkeringsmöjligheter:
Parkeringsmöjligheter finns på omkringliggande gator och i P-hus nära intill fastigheten.

Viktiga dokument & länkar

ED Helgonet
Ekonomisk plan
Stadgar Helgonet 3
Bostadsbeskrivning

Karta

Jönköping Jönköping Väster

Klostergatan 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg