MEDFA9889423B1848BA9040EB6E12DA3571

Rissne, Sundbyberg

Kavallerivägen 2C

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,658
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea86 kvm
Lägenhetsnummer633
Byggår2018

Om området

Rissne präglas för sitt utmärkta läge, med sina goda anslutningar till natur och friluftsliv samt allt inom dagligvaruhandel. Vid Rissne IP finns en aktivitetspark för parkour intressenten, utegym och studsmattor samt flertalet fotbolls- och basketplaner. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden såsom Rissne ängar, Lötsjön och med bara 10 minuters promenad kan man ta sig Ursviks motions & friluftsområde

Kommunikation

Med en promenad ifrån bostaden hittar ni Rissne torg som erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter. T-banan som tar en in till Sundbybergs C på 2 min och in till city på ca 12 min. Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer.
2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Närservice

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.

Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från kommersiella fastigheter till bostäder.

2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Övrigt

Rissne ligger i anslutning till naturområden. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden så som Rissne ängar, Lötsjön och motionsspåren i Ursvik

Bilder

Rissne C

Rissne C

Golfängarna

Lötsjön

Råstasjön

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
86 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 4,658
Andel i föreningen
0.68 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Stadshuslunden
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
198
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Fiber till varje lägenhet. Datauttag finns i alla rum. Bredbandsbolaget Telenor är leverantör av fiber och tv. Bredband 250/100 Mbit debiteras separat, obligatorisk kostnad om 165 kr/mån. Must carry-kanaler ingår i månadsavgiften
Parkering
Bilplats I föreningens garage finns 104 p-platser och 4 mc-platser.
Beräknad kostnad för p-plats är ca 1000 kr/mån och för mc-plats ca 450 kr/mån
Ekonomi
Föreningen planerar inga ändringar i månadsavgiften.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, med krav på 10% ägarandel samt boende i lägenheten.
Övrigt
Övrigt

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagns- och cykelrum finns i källaren.
Fin innergård med lekplats och fina grönytor samt grillmöjligheter.

Karta

Rissne Sundbyberg

Kavallerivägen 2C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg